Ona jest rewelacyjna! Utalentowana, gra wspaniale, wciela się w tak różne role i we wszystkie tak samo rewelacyjnie! Ponadto co widać już gołym okiem piękna i chyba wiecznie młoda... :) Polecam "Mindhunters" oraz "And never let her go" z jej udziałem. Kathryn mistrzostwo, a filmy tak samo świetne! :) I nie zgadzam się, że jest niedoceniana (proszę spojrzeć na youtube :)) no może tylko w Polsce raczej wiele osób Jej nie zna.
Pozdrawiam wszystkich fanów Kathy :)
Z tym,że się niestarzeje to chyba prawda !
W końcu ona ma 39 lat i wygląda świetnie[ tak z ciekawośći: nim przeczytaliście na wikipediach ile ona ma lat, to ile jej dawaliście?]
Co do tego,że jest śliczna to chyba każdy wie i widzi xD
A że wietnie gra- gra bosko! Wszystkie jej role są inne, warte uwagi, wciągające widza w te postać.
Każdy film z jej udziałem to czysta rewelacje.
A co do niedoceniania to sądzę,że w USa jest doceniana [ale mogli by bardziej - np. dawać KM więcej głównych ról ],a w Polsce ... hm poprostu mało ja ludzie znają i nie wiedzą co tracą.
Dzięki za pozdro:)
Pierwszy raz zobaczyłam Kathryn w "Mindhunters" i dałam tak lekko przed 30. Później w Cold Case jakoś 25-27, tam to już w ogóle młodo wygląda.
w CC dałam jej 28. I jak zobaczyłam na wikipediach date urodzenia to aż ni mogłam uwioerzyć. Myślałam,że się pomylili.
Uwielbiam Kathryn Morris, jest niesamowita, zjawiskowa !!
Urzekła mnie w Cold Case i teraz poszukuję filmów z jej udziałem, mogłybyście mi coś polecić?
Ja Ci polecam "And Never Let Her Go" (Nigdy nie pozwolić jej odejść) z 2001 r. To chyba jedyny film w filmografii niezwykłej Kathryn Morris (z wyjątkiem serialu Cold Case), gdzie gra główną rolę i jest na ekranie przez większość czasu. W innych filmach pojawia się jedynie na moment i zaraz znika. Można ją jeszcze na dłużej zobaczyć w "Mindhunters", ale pierwszy wspomniany przeze mnie film jest o wile lepszy. Niestety "And Never Let Her Go" nie znajdzie się w necie. Trzeba udać się do wypożyczalni, a i tam nie gwarantuje, że będzie dostępny. Ja go widziałam w telewizji. Więc jeśli nie będzie go w wypożyczalni, to proponuje polować na niego w TV. Pierwszy raz go widziałam w 2003 r., a od tej pory leciał chyba jakieś 3 razy. Wychodzi na to, że można go upolować w TV średnio raz na dwa lata hehe :))
Ale bardzo go polecam. Dla mnie to najlepszy film w całej jej filmografii. Ci co znają ją jedynie z Cold Case, będą mieli możliwość zobaczyć inne jej wcielenie, bo tam już nie jest taką twardzielką jak Det. Lily Rush. Jednak można zauważyć pewne podobieństwa między Anne Marie a Lily. Szczególnie w odcinkach Cold Case z sezonu 2: Mind Hunters (odc.9) i The Woods (odc.23). W tych bowiem epizodach rozgrywające się wydarzenia, bardzo osobiście dotykają Det. Lily Rush i w nich się trochę rozkleja. Taką właśnie wrażliwą postacią jest Anne Marie Fahey. Zresztą zobaczcie film i poznajcie sami jej niezwykle poruszającą historię, która jest co ważne oparta na faktach. Polecam!!!
Jest jedno ujęcie w czołówce "Cold Case" , wykorzystywane też w przerywniku 13Street Universal .
Aktorka stoi w deszczu z mokrymi włosami.
Wygląda po prostu zjawiskowo :-))))
Serdecznie zapraszam wszystkich fanów fantastycznego serialu Dowody zbrodni (Cold Case) na fanowskiego bloga: http://cold-case-forever.blog.onet.pl/ . Wejdź a gwarantuję że nie zmarnujesz tego czasu. Znajdziesz tam wiele fotek,plakatów,informacji o głównych bohaterach i aktorach a także muzykę i opisy i fotki do KAŻDEGO ODCINKA. Liczę na ciebie!!!