Keanu Reeves

Keanu Charles Reeves

8,2
96 003 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keanu Reeves

B O S K I ! ! !

użytkownik usunięty

Ideał aktora! Po prostu aż mogę oglądać beznadziejne filmu jeśli on w takim by grał, a nie gra. Każdy film z jego udziałem jest fajny i mi się podoba. Nadaje się do każdej roli. Mogłabym oglądać film za filmem jeśli on gra!

ja tak mam z Jonnym Deppem i Vanessa Paradis,ale co do Keanu to on jest biedny jego coka i żona zginęły w wypadku samochodowym czy nie?bo to chyba true ale tak wogóle to zesfatałabym go z Charlize Theron pasują do siebie.(wg,mnie)

m3804

Mała poprawka. Córka urodziła się martwa, a dziewczyna zginęła w wypadku.

użytkownik usunięty
Szajba

Kolejna poprawka: Córka urodziła się martwa, a jego żona zginęła w wypadku samochodowym wraz z drugim, nienarodzonym dzieckiem.

A boski jest i owszem ;-)

A ludzie sie dziwią, że gra czasem sztywno... Każdy mądry powinien zrozumieć, że tragedie miały wpływ!!!
Ale zaraz. Jak z drugim nienarodzonym?? Możesz dać potwierdzenie?? Bo pierwsze słysze :/
P.S Jak to prawda, to ja na jego miejscu bym sobie w łeb strzelił... Dobrze, że facet pracuje bo by pewnie zrobił to co bym zrobił ja.

Jennifer Syme nie była jego żoną i nigdy nie słyszałam o tym, żeby była w drugiej ciąży.

o my gad!?Coo?!!Biedny Keanu!Jak on to wszystko zniósł?!!omg!to musiałobyć straszne a jego rodzice chociaż żyją?!!!

m3804

Rodzice tak. Tylko, że ojców miał aż 4. Ich biologiczny ojciec nie interesuje się nimi a jego siostra Kim umiera na białaczkę.

Szajba

ja słyszałam, że Kim już niestety nie żyje :(

olgate

Kim żyje. Przynajmniej jeszcze... Oby wyzdrowiała i żyła długo i szczęśliwie !!!!!!!!!

Szajba

Tak, Kim żyje - jednak od roku albo więcej nie było nigdzie jej zdjęcia. Ostatnie jakie widziałam to chyba sprzed roku (lub może więcej) ze Szwajcarii razem z Keanu w scenerii zimowej. Wyglądała na bardzo wyniszczoną, ma wspaniałego brata, który nią się opiekuje- są ze sobą bardzo blisko. Oby żyła długo ..

Szajba

Ojciec Keanu Samuel Reeves nie tak dawno próbował skontaktować się z synem , ale Keanu twardo odmówił. Nie chce mieć z ojcem żadnego kontaktu i myślę, że słusznie ma do niego wielki żal.

Szajba, dostaleś mojego maila?

Fajny klipek z boskim Keanu,,,,

http://www.youtube.com/watch?v=13TmpixC3mA