Keanu Reeves

Keanu Charles Reeves

8,2
96 003 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keanu Reeves

Tak sobie pomyślałam, że skoro nie miał szczęścia w życiu prywatnym to dlatego tak świetnie gra i jest takim znanym aktorem. Ale nawiązując do tematu chciałam zrobić sondę: z jaką panią nasz Keanu zagrała najlepiej:
Mój typ to:
Sandra Bullock + Keanu Reeves(Speed)

klaudi5

Jak wielki fan tego aktora z przyktością i żalem musze się niezgodzić z pewną rzeczą. Jest to aktor znakomity, ale przez te tragedie jego aktorstwo sie pogorszyło na pewien okres czasu. Po śmierci przyjaciela zrobił pare słabszych występów i zagrał w mniej ciekawych filmach. Podobnie jak po śmierci dziecka spadła mu forma :( a po śmierci dziewczyny zrobił sobie przerwe na rok... Jednak jego słabsze kreacje są tylko i wyłącznie przyczyną tych tragedi. To tragedie wpłyneły na niego negatywnie i jeżeli jakakolwiek krytyka się pojawia w jego strone to tylko i wyłącznie za sprawą tych ról, które były w okresach jego nieszcześć w życiu, bo do ról z przed tych wydażeń albo jakiś czas po nich(np. po śmierci przyjaciela zaczął grać dobrze od filmu Piętno Minesoty do Dotyku przeznaczenia, a po śmierci dziecka i dziewczyny grał słabiej i od Matrixa 2 zaczęły się coraz to lepsze występy i dziś tworzy wspaniałe kreacje - Bob Arctor).
Gdyby tak wszyscy krytykujący go zostali uświadomieni ich liczba zmniejszyłaby się nawet o 3\4...
Co do pytania to chyba najlepsza para to faktycznie Sandra, ale Theron wcale nie jest gorsza.
Pozdrawiam.

Szajba

No tak racja nie wzięłam tych ról pod uwagę, ale oceniając całokształt nie ma sobie równych w tej branży. A co do Boba Arctora, to również się zgadzam. Jstem świeżo po oglądnięciu tego filmu, i jak na razie jest on numerem jeden na mojej liście. Wspaniała rola!