Tak sobie pomyślałam, że skoro nie miał szczęścia w życiu prywatnym to dlatego tak świetnie gra i jest takim znanym aktorem. Ale nawiązując do tematu chciałam zrobić sondę: z jaką panią nasz Keanu zagrała najlepiej:
Mój typ to:
Sandra Bullock + Keanu Reeves(Speed)
Jak wielki fan tego aktora z przyktością i żalem musze się niezgodzić z pewną rzeczą. Jest to aktor znakomity, ale przez te tragedie jego aktorstwo sie pogorszyło na pewien okres czasu. Po śmierci przyjaciela zrobił pare słabszych występów i zagrał w mniej ciekawych filmach. Podobnie jak po śmierci dziecka spadła mu forma :( a po śmierci dziewczyny zrobił sobie przerwe na rok... Jednak jego słabsze kreacje są tylko i wyłącznie przyczyną tych tragedi. To tragedie wpłyneły na niego negatywnie i jeżeli jakakolwiek krytyka się pojawia w jego strone to tylko i wyłącznie za sprawą tych ról, które były w okresach jego nieszcześć w życiu, bo do ról z przed tych wydażeń albo jakiś czas po nich(np. po śmierci przyjaciela zaczął grać dobrze od filmu Piętno Minesoty do Dotyku przeznaczenia, a po śmierci dziecka i dziewczyny grał słabiej i od Matrixa 2 zaczęły się coraz to lepsze występy i dziś tworzy wspaniałe kreacje - Bob Arctor).
Gdyby tak wszyscy krytykujący go zostali uświadomieni ich liczba zmniejszyłaby się nawet o 3\4...
Co do pytania to chyba najlepsza para to faktycznie Sandra, ale Theron wcale nie jest gorsza.
Pozdrawiam.