Ojceic opuścił rodzinę, dziecko urodziło mu się martwe, dziewczyna zginęła, siostra umarła...
Racja, ale teraz Keanu ma szansę na lepsze życie... Mam na myśli Autumn ( nie jesień tylko jego narzeczoną :-))
no wspolczuje mu ,a do tego zapomniales dodac ze w 93 roku zginal jego bliski przyjacile River phoenix:/ oby dalej juz nic takiego go nie spotkalo zlego...
Keanu nie byl razem z Riverem w dniu jego smierci. River byl w klubie Viper Room J. Deppa razem ze swoim bratem Joaquinem,siostra Rain,dziewczyna Samantha Mathis, przyjacielem Flea(gitarzysta RHCP) i innymi znajomymi. Keanu tam nie bylo wiec nie mogl mu nic dac.a River zaczal swoja "przygode" z narkotykami zanim zdazyl poznac Keanu, probowal marihuane na planie Stan By Me...
Jestem wielka fanka Rivera i Keanu i nie rozumiem Twojej nienawisci, obaj byli dobrymi przyjaciolmi i Keanu bardzo przezyl smierc Rivera
...magg...
Mogę wiedzieć na jakiej podstawie TAK PISZESZ?????????????? Bo jak narazie to ja tu widzę tylko jednego "pierdolonego skurwysyna" i to na pewno nie jest Keanu....... Skąd masz takie informacje, idiot(k)o??!! Może byś jednak trzymał(a) się faktów, a nie słuchał(a) głupich pogłosek!
o tym morzesz przeczytac nawet na filmwebie
http://www.filmweb.pl/PersonDescriptions?id=8132 [www.filmweb.pl/PersonDe ...]
link z którego można sie dowiedzieć wiecej o przyjażni Rivera i Keanu (po angielsku) i niech mi nikt tu nie pierdzieli że Keanu jest winny śmierci Rivera...
http://www.myriverphoenixcollection.org/keanu.html [www.myriverphoenixcolle ...]
hej :) znam ta stronke bardzo dobrze bo interesuje mnie wszystko zwiazane z Riverem, macie racje Keanu nie był z Riverem tamtej nocy, dowiedział sie o smierci przyjaciela na planie filmu SPEED, a szukanie winnych tej tragedii nie zmieni faktu że Rivera juz nie ma....
hej :) znam ta stronke bardzo dobrze bo interesuje mnie wszystko zwiazane z Riverem, macie racje Keanu nie był z Riverem tamtej nocy, dowiedział sie o smierci przyjaciela na planie filmu SPEED, a szukanie winnych tej tragedii nie zmieni faktu że Rivera juz nie ma....
tak czy siak kijanka rives to niewykształcona ciota bez szkoły która powinna siedzieć pod spożywczakiem z winkiem
Spierdalajcie....wszyscy tacy mądrzy, co byliście pod klubem Viper Room dnia 10 pażdziernika 1993 roku, kiedy River zaćpał się na śmierć?!!!!! No właśnie, to przestańcie piepszyć ...jak byście byli tam.
jesli juz zamierzasz sie wypowiadać na forum, a tym bardziej bluzgac, to wcześnij sprawdź fakty, bo nie wiem co wydarzyło się 10 X 93r. na pewno nie to o czym piszesz, a z drugiej strony masz troche racji mineło 12 lat a wszyscy ciagle o tym samym...
Kijanka rives? Nie znam......... A może tak się nazywa autor tego komentarza.................... .....?? ;)