Keanu Reeves

Keanu Charles Reeves

8,2
92 874 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keanu Reeves

Ma 50 lat, przydałoby sie trochę zmarszczek,a tutaj nic. Czyżby botoks?

SweetArtist

Albo mi napisz, jak juz nie chcesz znajomosci z takim jak ja, to napisz.
Ja wiem, jestem toksyczny, i mozesz juz nie chciec tej trucizny.

SweetArtist

Wyslalem ci ciulu, masz przyjac, bo inaczej ci nogi z dupy powyrywam.

Gozer_Traveler

Musisz się ode mnie odzwyczaić.

SweetArtist

Jesli jeszcze mnie lubisz, to wyslij zaproszenie. Ja nie moge. Chyba czas kupic kompa.

Nie, no... kurvva mac. Suchy i vesper maja nowe konta, i nikt nic nie robi, a ten skurvviel wizzard banuje mnie! Powinien byc mi wdzieczny.
Ale nie, ja mam stale ip, latwo mnie udupic.

SweetArtist

Sweet odkopałbyś prawiczka?

kite_clayton

patrząc na to jak na co dzień chodzi ubrany to wątpię żeby przejmował się zmarszczkami i robił operacje ;0

użytkownik usunięty
doroti

Ja jestem sklonna uwierzyc w cudowne geny - mieszanka azjatycko-europejska zrobila swoje, i dzieki temu Keanu wciaz wyglada na ok. 35 lat, jesli nie wiecej :)

użytkownik usunięty
kite_clayton

Jest w połowie chińczykiem, a Azjaci się nie starzeją :D

Haha, jasne. Każdy się starzeje, tylko, że on o wiele wolniej. Może pije jakieś ziołowe herbaty :)

użytkownik usunięty
SweetArtist

Nie sądzę. Azjaci są po prostu nieśmiertelni jak elfy, a on jest pół elfem w takim wypadku :D

Może ma geny od rasy Asari, które to żyją ponoć 1000 lat. xD Albo pochodzi z innej planety :P

użytkownik usunięty
SweetArtist

Ale Asari rodziły tylko kobiety, więc to niemożliwe ;D

No tak, hmm. No to chyba jest wampirem :)

użytkownik usunięty
SweetArtist

Czyli są pewnie w jednym klanie z Jaredem Leto :D

No on to chyba jest jakimś cyborgiem. Praktycznie się nie zmienia xD

kite_clayton

"szuka zemsty na mordercach swojej suki"

napisane na stronie głównej na banerze głównym się zmienia http://www.filmweb.pl/

kite_clayton

To jest możliwe. On po prostu wygląda zdrowo. Ja mam za rok 30, a wyglądam na max 20 i w tym nie ma nic dziwnego. Jem zdrowo i nie jaram i nie piję alko..

Movie_Crash_Man

To niewiele ci przyjemności zostało ;)

kite_clayton

Czy ktoś z was z nim rozmawiał ? Bo ja tak - dwa lata temu w Bydzi. Dajcie spokój, żaden botox ! Facet świetnie wygląda i tyle ! A to dość dziwne biorąc pod uwagę ilość fajek jaką wypala .

kite_clayton

Aż dziwne że nikt nie zapodał tej, najprawdopodobniejszej teorii... To przez jego azjatyckie geny. Azjaci z reguły wyglądają bardzo młodo aż do punktu gdy BUM Yoda

użytkownik usunięty
kite_clayton

To chyba oczywiste? Nie ma innej tak konkurencyjnej branży, nie dbasz o siebie wypadasz z gry

kite_clayton

Nie sądzę ;) Mój tata ma 48 lat i również nie ma zmarszczek. Keanu ma 50 lat, wygląda na zasłużone czterdzieści ;P Oboje mają specyficzne geny widocznie ;) Pozdrawiam.

kite_clayton

Może podpisał pakt z diabłem na długowieczność? ...a tak na serio to nie wierzę w botoksy i operacje w jego przypadku. Facet po prostu dobrze się trzyma. Genetyka - u jednego zaprogramowana na niekorzyść i np. w wieku 25 lat wygląda na 40, a drugi trafia 6-kę w genetycznej loterii, jak Keanu.

albatron

zgadzam się z tobą,keanu jest tak oryginalną mieszanką genetyczną,najwyrazniej odziedziczył po przodkach wszystkie najlepsze cechy.

kite_clayton

Mam nadzieję, że nie sugerujesz się wyłącznie zdjęciem profilowym...

kite_clayton

chyba trochę przesadzasz, przecież wygląda na 40 spokojnie, zmarszczki mimiczne też ma, to że jego twarz nie jest zaorana zmarchami to żaden dowód ;) nie wszyscy w tym wieku wyglądają jak wysuszone staruszki, on nie jest aż tak stary przecież.

kite_clayton

on jest w połowie Azjatą więc wolniej się starzej też bym tak chciała.

kite_clayton

Ta twarz nie wygląda mi na blachę po botoksie.