Albo mi napisz, jak juz nie chcesz znajomosci z takim jak ja, to napisz.
Ja wiem, jestem toksyczny, i mozesz juz nie chciec tej trucizny.
Jesli jeszcze mnie lubisz, to wyslij zaproszenie. Ja nie moge. Chyba czas kupic kompa.
Nie, no... kurvva mac. Suchy i vesper maja nowe konta, i nikt nic nie robi, a ten skurvviel wizzard banuje mnie! Powinien byc mi wdzieczny.
Ale nie, ja mam stale ip, latwo mnie udupic.
patrząc na to jak na co dzień chodzi ubrany to wątpię żeby przejmował się zmarszczkami i robił operacje ;0
Ja jestem sklonna uwierzyc w cudowne geny - mieszanka azjatycko-europejska zrobila swoje, i dzieki temu Keanu wciaz wyglada na ok. 35 lat, jesli nie wiecej :)
Nie sądzę. Azjaci są po prostu nieśmiertelni jak elfy, a on jest pół elfem w takim wypadku :D
"szuka zemsty na mordercach swojej suki"
napisane na stronie głównej na banerze głównym się zmienia http://www.filmweb.pl/
To jest możliwe. On po prostu wygląda zdrowo. Ja mam za rok 30, a wyglądam na max 20 i w tym nie ma nic dziwnego. Jem zdrowo i nie jaram i nie piję alko..
Czy ktoś z was z nim rozmawiał ? Bo ja tak - dwa lata temu w Bydzi. Dajcie spokój, żaden botox ! Facet świetnie wygląda i tyle ! A to dość dziwne biorąc pod uwagę ilość fajek jaką wypala .
Aż dziwne że nikt nie zapodał tej, najprawdopodobniejszej teorii... To przez jego azjatyckie geny. Azjaci z reguły wyglądają bardzo młodo aż do punktu gdy BUM Yoda
To chyba oczywiste? Nie ma innej tak konkurencyjnej branży, nie dbasz o siebie wypadasz z gry
Nie sądzę ;) Mój tata ma 48 lat i również nie ma zmarszczek. Keanu ma 50 lat, wygląda na zasłużone czterdzieści ;P Oboje mają specyficzne geny widocznie ;) Pozdrawiam.
Może podpisał pakt z diabłem na długowieczność? ...a tak na serio to nie wierzę w botoksy i operacje w jego przypadku. Facet po prostu dobrze się trzyma. Genetyka - u jednego zaprogramowana na niekorzyść i np. w wieku 25 lat wygląda na 40, a drugi trafia 6-kę w genetycznej loterii, jak Keanu.
zgadzam się z tobą,keanu jest tak oryginalną mieszanką genetyczną,najwyrazniej odziedziczył po przodkach wszystkie najlepsze cechy.
chyba trochę przesadzasz, przecież wygląda na 40 spokojnie, zmarszczki mimiczne też ma, to że jego twarz nie jest zaorana zmarchami to żaden dowód ;) nie wszyscy w tym wieku wyglądają jak wysuszone staruszki, on nie jest aż tak stary przecież.