Keanu Reeves

Keanu Charles Reeves

8,2
96 003 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keanu Reeves

Po prostu nie mogę oderwać od niego oczu!!! Jest śliczny, piękny, wysoki i w ogóle! CHciałabym mieć takiego chłopaka! Muszę niestety przyznać, zę nie jest najlepszym aktorem (tzn. nie gra źle, ale są lepsi :D), ale jest tak zaje***** przystojny, że to w ogóle nie ma znaczenia!! Dla mnie to ideał faceta! A drugi w kolejności jest Johnny DEpp! :) :P

tusiamarta

Popieram!!!!!!!!!!!!!!! Keanu jest niesamowicie przystojny!!!!!!! Jego uroda (zasługa mieszanki krwi z matki Angielki i ojca pół Chińczyka, pół Hawajczyka) oszałamia, ilekroć on pojawia się na ekranie!!! Niestety ma już 4 dychy na karku i mógłby dla mnie, zarówno jak i dla swoich innych fanek być ojcem <płacze>!! Ale nie mogę zgodzić się z tym że "są lepsi" od niego!!!!! Keanu jest rewelacyjnym aktorem!!!!! Wspomnijmy chociażby "Constantina", "Obserwatora", "Sezon Rezerwowych", "Dom nad Jeziorem" i wspaniałego, niezapomnianego, pnącego się na wyżyny filmów najwyższej rangi (no, przynajmniej 1 część) "MATRIXA". Podobno Neo miał na początku zagrać Will Smith... Nie wiem jak wy ale ja sobie nie wyobrażam go jako Wybrańca, który musi uratować świat przed wirtualną rzeczywistością i maszynami... Keanu jest na pierwszym miejscu pośród aktorów - legend światowej kinematografii!!! Brad Pitt i inne "wymoczki" (jak to zgrabnie ujmuje mój tatuś ;P) chowają się gdzie mogą!!! Nie ma takiej rzeczy na świecie, której bym nie oddała za to by być z Keanu!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bezwzględnie i dla mnie jest ideałem... Ostatnio kupiłam sobie i obejrzałam "Obserwatora", i może to dziwne, ale gdyby Griffin (lub Keanu jak wolicie) do mnie w nocy przyszedł, za jeden pocałunek mógłby mnie zabić... ;P (potem to by zwisało, ważny byłby buziak!) Ah, i odnośnie Johnny'ego Deppa - też się zgadzam!!

tusiamarta

Oj bratnia dusza;]
Johnny Depp i Keanu to zdecydowanie 2 najbardziej przystojnych facetow na Ziemi ;]
Mi sie jeszcze straaasznie Tom Hanks podoba, ale to malo kto rozumie;]

tusiamarta

taaak. baaardzo przystojny i utalentowany jest. (:
tak samo Johnny Depp i Heath Ledger.

open_your_eyes_filmweb

Kurcze macie 100%racji. Keanu i Johnny:P

pati90_2

to mamy podobny gust. xD
a jakbyście miały wybrać: Keanu czy Johnny?

open_your_eyes_filmweb

Hmmmm... Keanu, ale to kwestia gustu ;)
Najbardziej go lubię za talent aktorski ;p
Pozdrawiam fanów!

Matrixowa

trudno wybrać. ale jednak Keanu. xD

open_your_eyes_filmweb

też go uwielbiam :) jeden z moich ulubionych aktorów (a jest ich niewielu). Ma tyle samo lat co mój ojciec ;D ten sam rocznik xD

AniaJuliana

Za wygląd bym wybrała Keanu ,ale talent aktorski raczej Johnny.

pati90_2

kurczę, oboje są świetni. ciężko wybrać. ;]

użytkownik usunięty
open_your_eyes_filmweb

tak, Keanu ma wyjątkową urodę, wyjątkową...
a co do gry, też mam podobne zdanie :o))
ale widać, to nie przeszkadza ;o)

tusiamarta

Nie chce się powtarzać ale MACIE racje :***

Ja to np. mam tak , ze jak nie zobaczę filmu z Keanu przez tydzień to nikt nie może mnie dotknąć xd

Tak jestem zla .

Pozdro dla fanów ^^

Lavon

Film w którym najlepiej się 'zaprezenotował' według was?