Keanu Reeves stał sie moim ulubionym aktorem niedawno.Wcześniej oczywiście widziałam Matrixy i kilka innych filmów z nim ale jak poszłam do kina na Constantina to bardzo mnie zinteresował. Poczytałam troche o nim,jego zyciu,filmach. Co tu dużo mówić Keanu nie miał i nie ma łatwego zycia.
A co do jego talentu aktorskiego:niektórzy z was piszą naprawdę przykre rzeczy a niektórzy pisza po prostu zwykłe głupoty.Ja uważam że oczywiście może nie jest najbardziej utalentowanym aktorem na świecie ale nie jest też kimś kto kompletnie nie zna sie na graniu. Jego filmy są naprawdę dobre,a jak na kogos kto tyle przeszedł, Keanu radzi sobie znakomicie. I robi to nie tylko dla siebie,ale też dla fanów którzy szanuja jego i to co robi. Więc i my to uszanujmy.(to jest przede wszystkim do tych co piszą takie rzeczy ze aż Filmweb musi usuwać)
Całkowicie sie z to zgadzam... nie miał łatwgo życia. Ja tez jestem jego ogromna fanką i chętnie z toba pogadam na GG jeśli chcesz. Mój numer to 6945275. Pozdrawiam =D