na wrzuta.pl, myslicie że to fotomontaż, czy kolejna dziennikarska ściema? Jakoś mnie słuchy nie doszły, żeby K i Carrie mieli dziecko, heh:) Co o tym sądzicie?
http://verqa.wrzuta.pl/obraz/8gPc0K4LX6/keanu_reeves_i_carrie_moss_razem
Coś takiego? słyszałam,że mieli romans na planie Matrixa
Jeśli to nie fotomontaż to Keanu zrobiłby nam niespodziankę. Nie wierzę w to ale ładnie razem wyglądają
Wiem, że to nieprawda z tym dzieckiem, ale zastanawia mnie czy cała okładka to fotomontaż, czy faktycznie wyszedł mag. People z taką okładką? Nie mogę się dopatrzyć daty, ale na górze chyba jest czerwiec 2005.
myślę, ze chyba to jednak fotomontaż, bo jakby People taką historię wymyślił, to by wszystkie nasze szmatławce za nim powtórzyły to na swoich łamach i dotarłoby do nas:)
Chociaż... ja nie jestem na bieżąco, bo nie czytuję kolorowych pisemek :/
Zgadzam się z Tobą, na nic podobnego nie natknęłam się w polskiej prasie więc zapewne jest to fotomontaż. Ja się bardzo nie znam na tym ale to zdjęcie jest jakieś... dziwne.
Wiecie co też jest za tym że to fotomontaż, to naprawdę jest Carrie Moss ??? gdyby nie napisali wżyciu bym nie powiedziało że to ona :P
Jak tylko otworzyłam linka to wybuchnęłam śmiechem ;) Czegoś równie nieudanego dawno nie widziałam. Dzięki za poprawienie humoru, pozdrawiam twórców tego cudu ;p
Czyli tak jak przypuszczałam:)
To jest Carrie, tylko włosy ma przedłużone, dlatego tak inaczej wygląda.
Kiedyś natknęłam się w necie na okładkę magazynu dla gejów, gdzie było niby zdjęcie Keanu na całą tą okładkę walnięte. Piszę 'niby', bo tylko twarz była jego, reszta to był fotomontaż - nie mam nic do gejów, ale nie sądzę, żeby Keanu zgodził się na wpół roznegliżowany pozować dla takiego (albo jakiegokolwiek innego) magazynu:)