Keanu Reeves na pierwszym miejscu?! Ludzie co wy robiecie zastanówcie sie tan facen niezaslubuje na pierwsza 100!!! Odtwórca Vita Corleone Jest na ok 50 miejscu!!! A tne CZub na PIERWSZYM??!!!! O boze to nie tak mialo byc!!!! TEn czlowiek nie umie grac ani troche jest tak sztuczny i sztywny w kazdej roli ze zastanawiam sie czy nie porownac jego rol do inscenizacji z 997!!!! A kto ma watpy to nich sie niezastanawia i Do mnie PISZE!!!!!!!!
Weź się sam opanuj chłopcze. Odwal się od Reevesa. Widziałeś jeden film z nim i go oceniasz. Jesteś śmieszny. Jak jest na 1 miejscu to coś znaczy i na pewno nie to, że masz racje. Reeves to bardzo dobry aktor. Napisałeś też:
„Ludzie co wy robiecie zastanówcie sie tan facen niezaslubuje na pierwsza 100!!! „ – weź „czubie” oglądnij więcej filmów z jego udziałem, a nie tylko Reakcje Łańcuchową.
I przestań nakłaniać ludzi do jego poniżania debilu. Tylko dlatego, że Ci się wydaje, że jest dnem.
P.S Przyznam sam, że mimo iż jest moim ulubionym aktorem to 1 miejsce mu się nie należy. Wg mnie powinien mieć 1 Al Pacino, 2 DeNiro, 3 Morgan Freeman. I ewentualnie 4 Reeves. A że założyciel postu nienawidzi go, obraża to świadczy o nim samy to niech nie zabiera się za jego ocenianie.
Gosciu! Mowisz ze widzialem 1 film z Reevsem i wyrazam oponie. Otoz chcialbym ci podac przyklady gownianego aktorstwa tego faceta (Zebys za kazdym razem nie wypominal mi ze ogladalem jeden film)
1 Constantine: Zagral tam slabo. Malo wyrazista postac, brak charakteru, zle grane emocje. Naprawde Gowniano tam zagral. Postac Constantina mogla byc o wiele lepsza, gdyby gosc gral z poswieceniem i z pasja. A ja odnioslem wrazenie ze zagral tam dla kasy i wystepowal tam zeby wyplacili mu gaze. Gral sztucznie i bez emocji.
2 Speed: powiedziales gdzies ze zagral tam dobrze. To niprawda zagral tam jak czlowiek ktory wystepuje poraz pierwszy przed kamera. I Reevs sprawia wrazenie ze krepuje go kamera i sie jej wstydzi. Molo przekonywujacy byl w tej roli.
Wniosek: Keanu Reeves Całkowicie niezna sie na aktorswie i niewie co to jest. A uzytkownik: "szajba". Ktory jest wpatrzony w Keanu Reevesa jak w boga, niezauwaza jego wad i koloruje jego jakze to blade zalety. (on niepowinien sie wypowiadac bo to on sie niezna na aktorstwie, a nie ja)
Ps: A jak zaczniesz odpisywac riposte to napewno napiszesz cos o mojej ortografi. Bo tylko tak umiesz sie bronic!!! (a to zadna obrona)
Masz rację "minowy". Reeves'owi jeszcze bardzo dużo brakuje do dobrego aktorstwa i według mnie postacie grane przez niego są takie jakieś bezpłciowe, jego rolom brakuje osobowości danej postaci, wszytko gra tak samo. I ostatnio zaczyna grać w coraz to gorszych filmach, zaczynając od kontynuacji Matrixa. Ale muszę przyznać, że podobał mi się w 2 filmach: Na fali i w takim jednym filmie, którego tytułu zapomniałem, ale grał tam trenera młodocianej ligi baseballowej.
Dzieki "tomekd" za popoparcie. Teraz dostaje role za nazwisko i za twarz. Talentu coraz mniej.Za tyle kasy co no dostaje to powinien sie bardziej postarac.
"Talentu coraz mniej". Jakeś bardzo głupie to zdanie, zero logiki. :/
Ja uważam, że Reeves wkłada dużo serca w grę a jak Wy tego nie widzicie to wielka szkoda. A co do filmu Constantine to zagrał tam bardzo dobrze, tak jak należało. Widać nie zrozumieliście postaci Johna Constantin.
Jeśli według Ciebie mr. minowy Keanu jest NAJGORSZYM aktorem to naprawdę masz źle wyrobioną krytyke; jest wielu gorszych.
A co do rankingu... To jeden wielki śmiech na sali...!
ps. popraw pisownię krytyku!
Panie minowy. Ja chyba naprawdę mam do czynienia z dzieckiem 11 letnim. Ty także cytujesz błędy, które sam popełniasz. Dowód ?? Ależ proszę :)) http://www.filmweb.pl/Totalne,Dno%21,temat,Topic,id=354418 [www.filmweb.pl/Totalne, ...] - P.S Sory ale z tobie już chyba podziękujemy.
AVE dziękuje bardzo za pomoc w walce. Zgadzam się Reeves gra nie dla pieniędzy bo ma ich tyle ze starczy mu do końca życia i szczęścia mu nie dadzą(Katey, proszę nie pisz na temat mnotematyki :*). Robi to bo kocha to robić.
Moje przypuszczenie, że widziałeś jeden film zaczęło się od tego, że powiedziałeś że w filmie „Reakcja Łańcuchowa”. Widzę, że jednak widziałeś więcej filmów z jego udziałem. Więc chciałbym coś powiedzieć.
Wkurzyło mnie to, że nazwałeś go czubem, partaczem, ciotą i tumanem bez uzasadnienia, a co więcej nie dał nam do zrozumienia, że nim jest, wręcz odwrotnie. Piszesz, że podaje błędy. Podałem wyraz „ktury” zgadza się. Myślałem, że jesteś kolejnym 11 latkiem który gada by wkurzyć. Obraza aktora słowami, które podałem wyżej wzmocniły moje przekonywania. Jednak rozglądnąłem się w twoim profilu, popatrzyłem na oceny to chyba się pomyliłem. Masz wyrobioną opinie o Reevesie, którą uważam za nie słuszną i twoje uzasadnienia, że zagrał gówniano w filmie nie są dla mnie ani przekonujące, ani mądre. Jak sam powiedziałem, zgadzam się w zupełności, że Reeves nie ma prawa być na 1 miejscu bo na takie zasługuje Pacino czy DeNiro. Pozdro
Czyli nie jestem kolejnym "żandarmem" ?
Tak a mnie troche zdenerwowalo ze uznajesz Chucka Norrisa Na równym poziome co Edwart Norton!! (naprawde tak uwazasz)?
Z takimi sprawami idź na mojego bloga. Norris równy z Nortonem hmmm. Norris pod względem gry aktorskiej raczej nigdy nie osiągnie dobrego poziomu. Wejdź sobie na forum Norrisa i przeczytaj co o nim napisałem i dlaczego tak go oceniłem ... A pytania tego typu kieruj na mojego bloga do działu „Prośby”
Haj!
Szajba ma szajbe na punkcie Reevs'a:-))
A myślałam że na jego punkcie szajby dostają tylko kobiety;-))
Pieknie go bronisz, kochany. Gdyby tylko on o tym wiedział...ech
Napewno kupiłby Ci Harleya jak zwykł czynić osobom które lubi...
Ja też go lubię bo jest śliczny i ma fajny sposób bycia.
Muszę Cię jednak wkurzyć. Ale ni gniewaj sie, proszę.
Nie wprawia mnie w zachwyt jego gra. Lepiej wygląda niż gra i to jest sedno jego sukcesu.
Pozdrawiam:-*
Tymi słowami mnie nie wkrzasz. Może Ci sie jego gra nie podobać, nie mam nic przeciwko. Nie wkurzyło mnie to, że mianowyeu nie podoba sie jego gra, tylko, że nazwał go partaczem, ciotą, tempakiem. Pozdro.
Jejku nie ujęłabym tego aż tak brutalnie ale to żenada że taki aktorzyna znalazł się na 1 miejscu po prostu szkoda gadać...jeżeli drewniana gra aktorska, cukierkowatość i oklepanie wam odpowiada to proszę bardzo głosujcie na Reevesa!!!
JA UWAŻAM ŻE KEANU REEVES ZASŁUGUJE NA PIERWSZE MIEJSCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!
A SKORO NIEKRÓRZY UWAŻAJĄ GO ZA "AKTORZYNE" TO SIĘ BARDZO MYLI, BO GDYBY KEANU BYŁ TAKIM "AKTORZYNĄ" TO NIEZNALAZŁ BY SIĘ NA PIERWSZYM MIEJSCU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
KIEDY TO DO WAS DOTRZE LUDZIE!!??!!??!!??!!??
Gra jak gra. Miernie. Ala ma charyzmę i to mi sie podoba. Nawet jak jest sztywny lubię na niego patrzeć. Poprosu facet wierzy w to co robi, to się czuje. Nie robi nic na odwal się. Może i być na 1-wszym miejscu za zaangażowanie w każdą swoją rolę. Prawdopodobnie każdy amator grałby podobnie jak Keanu ale nie wiadomo czy z takim samym zangażowaniem i na pewno nie wyglądał by tak jak on. Jego uroda jest zjawiskowa. Jest poprosu piękny. A kino lubi pięknych ludzi:-)
Meg całkiem nie głupio. Skoro nie podoba wam się jego gra, to doceńcie jak podchodzi do tego, a od razu narzekanie ja zawsze do oceny aktora biorę pod uwagę grę, wkład w pracę, życie prywatne. W swoją prace wkłada wiele serca bo kocha to robić. Zawsze to podkreśla podczas wywiadów. Do ról się przygotowuje bardzo bardzo długo. Ale ja zdania nie zmienię i uważam nadal że Keanu to rewelacyjny aktor. Jeżeli uważacie że jest głupim czubem, partaczem czy tępakiem to poczytajcie trochę o nim. Pozdro.
I bardzo dobrze, że jest na pierwszym miejscu!!!To świetny (i przystojny) aktor.I wcale nie jest sztywny.Obejrzy se film "Moję własne Idaho" lub ""Constantin" a nie pieprz, że nie potrafi grać. Albo kup se okulary kiedy zaczynasz oglądać filmy z nim, bo chyba masz wadę wzroku kretynie...Nie mówię też , że Marlon Brando to jakiś niedouczony szpotlok, bo gra świetnie...Chociaż Al pacino i Robert de Niro są lepsi...Moim zdaniem, oczywiscie...
Pozdro
powiem tak nie zasługuje napewno na pierwsze miejsce!! no ale do dupy aktor tesh z niego nie jest poprostu jest przeciętniakiem wg no i powienien gdzieś być w połowie rankingu na 100 najlepszych
Moim skromnym zdaniem Reeves jest świetny. To mój ulubiony aktor. Chociaż pierwsze miejsce to możę za wysoko... Może i jest troszkę "sztywny", ale to mi nie przeszkadza. Widać, że kocha grać, wkłada w to serce, a ta "sztywność" pasuje do granych przez niego postaci.
A poza tym, trzeba wziąć pod uwagę jego zycie osobiste. Po śmierci córki, dziewczyny i siostry trudno, żeby unosił się nad ziemią i był ciągle uroczo uśmmiechnięty, nie?
Zgadzam się! Reeves nie jest najgorszy, ale na pierwsze miejsce na pewno nie zasługuje! Już lepszy był Depp, który w swoim dorobku ma o wiele bardziej ambitne role. Pozdrawiam - Kaileena
JESZCZE RAZ: APEL DO FANATYKOW;
Czy naprawde sadzicie ze zesluguje on na pierwsze miejsce. Ludzie Opamietajcie sie Napewno niezasluguje niewyklinal bym goscia gdyby siedzial gdzies daleko ale na 1 miejscu to naprawde mnir Wkurwia!! przeciesz cytat: "ma bez przerwy ten sam wyraz twarzy" no i wogule( przyczytjcie moje tematy na jego temat) Ten czlowiek jest przecietniakiem a nie elitarna waska czoluwka z pierwszej 10. Zastanowcie sie..
"niewyklinal bym goscia gdyby siedzial gdzies daleko ale na 1 miejscu to naprawde mnir Wkurwia!!"
O mój Boże. Człowieku obrażasz go za to, że użytkownicy tak go wysoko oceniają?? W czym on zawinił ?? Gra jak gra, jest kim jest i nie ma wpływu na to, na jakiej pozycji się znajduje na tym forum. Nie wpisał się na pierwsze miejsce, tylko statystyki tak wykazały. Także pomyśl co robisz...
P.S Zacytowałem i każdy wie, o które zdanie chodzi, często zdarza, się, że nadawca pisze w stylu "a gdzie ja napisałem, że ble ble ble". To dobry sposób.
A ja wam powiem, że te oceny Top 100 Ludzie i Top 100 Świat to jest jakiś skandal i tyle. Dla przykładu napisze, że Arnold Schwarzenegger ma ocenę 7,62 i 3012 głosów i znajduje się na 225 miejscu. To nie był oczywiście jedyny przykład, bo takich jest tu bardzo dużo, więc o co tutaj chodzi wogóle. Co to ma niby znaczyć, że niby Schwarzenegger jest jakiś inny czy jak? Z filmami jest oczywiście tak samo (np. jest wiele wiele lepszych filmów od takiego Matrixa, który znajduję na 2 miejscu).
Nigdy nie powstanie idealny ranking, taki z którym sie wszyscy zgodza. Zbyt duże zróżnicowanie jeśli chodzi o temat. :)
"Jeśli to było do mnie to odpowiadam: Wypchaj się głupia nastolatko, jeszcze tutaj ciebie brakowało." To nie było do Ciebie. Wystarczy zobaczyć uważnie do kogo to...
Sam się wypchaj...I nie jestem głupia...Za to ty jesteś jakiś zryty...Czepiasz się wszystkich jakby było ważne kto jest pierwszy w jakimś głupim rankingu...Jakiś filozof powiedział, że każdy ma swe gusta i nie należy się o nie sprzeczać...
MINOWY - Popieram cię! Marlon Brando, Al Pacino, choćby Johnny Depp czy też Norton zasługują na 1#!!!!!!! Reeves jest słaby, a jego fani (fanki) bardziej interesuje jego uroda (?) niż gra aktorska!!!!!! Jeśli naprawdę znacie się trochę na filmach - czego nie chcę kwestionować - przejrzyjcie na oczy!!! Przecież jest wiele lepszych aktorów, którzy nie są nawet w pierwszej dziesiątce, ba! niektórzy nie dostali się do setki!!!! Na serio - to żenada!!! Kaileena
Czy ja się czepiam, że Keanu Reeves ma 1 miejsce. Nie. Mnie gówno obchodzi jakiś beznadziejny ranking, powodujący właśnie takie kłótnie. Bo ten ranking jest poprostu do dupy, wogóle się z nim nie zgadzam.
"Człowieku idź się leczyć...I najlepiej znajdź dobrego lekarza..."
Bardzo sensowna argumentcja swietne argumeny swietna mowa wielbie cie chcialbym pisac tak madrze jak ty. Jestes swietna)( to jest ironia) bo pewnie niewisz. Czepiasz sie i nie podajesz argumentow. Przyznaj sie Podoba ci sie on a nie jego gra aktorska dlatego mnie wyzywasz. Z takim argumentem to idz do czubow a nie na Forum.
tomekd przynajmniej cos madrego napisal a nie tak jak ty durnoty podoba cie sie on i nic wiecej bronisz go bo ma ladna buzie!! Taka jest prawda! a jak nie to co?
Podoba mi się on, ale mnie bardziej podobają mi się inni aktorzy, chociażby:Bruce Willis albo Colin Farrell...On jest daleko w tyle, ale gra świetnie...I nie mów, że to co ty myślisz jest prawdą skoro mnie nie znasz...Nie bronie go bo ma ładną buzię tylko, że ma talent...
Jasne że ten ranking jest do kitu, nie dawno jeszcze Jenna Jameson była na pierwszym miejscu tejlisty przebojów, której wartość już dawno poupadła i bynajmniej teraz mamy kolejne tego potwierdzenie.
nie zapominajcie o jego roli w matrixsie i jonym mnemonicu . jak mówicie że gość jest drętwy to dlaczego zatrudniają go w wielu filmach które odnoszą sukces komercyjny . poprostu oni potrzebują takiego aktora bo nikt nie potrafi tak grać drętwych postaci i to jest plus .
uruchomiony został nowy ranking top 100 użytkowników w 2 kategoriach na forum portal - zgłoś kandydaturę z uzasadnieniem
Stuff. Ty sie gowno znasz pisalem juz wczesnij dlaczego go biara: Niechce mi sie powtarzac mozes sobie zreszta zobaczyc. Ale kazda jego rola jest taka sama niczym sie nieroznia jego postacie. Chyba tylko imoonami.
Za kazdym razem to ten sam gosc; on za kazdym fimem jest nie grana przez siebie postacia tylko Keanu Reevesem to znaczy nieumie sie wcielic w role.
Minowy skoro taki pewien jesteś to może podasz jakieś źródło tej informacji, bo jeżeli mówisz to, bo tak myślisz to sory ale ty gówno możesz wiedzieć na ten temat.
a kto miał według ciebie grać neo . marlon brando czy może pacino ? reevers sie do tego nadawał bo charakterystycznie gra i wygląda . takiego właśnie potrzebowali czyli się do czegoś jednak nadaje nie śmieciu !
Ej no ludziska dajcie sobie na wsztrzymanie zanim zaczniecie obrzucać się błotem!! Trochę kultury i szacunku do siebie.Zgadzam się z Tobą minowy, żaden z niego aktor..ale jak Stuff powiedział takich też potrzeba, żeby mieć rozeznanie i potrafić docenić prawdziwe aktorstwo :)
Właścnie!! Takich jak ja tez potrzebujecie zeby miec kogo wyzywac! A zpeszta jak by wygladaly dyskusje w kturych wszyscy wychwalali go pod niebiosy i wielbili jak Boga. Trzeba czasem popatrzec na rozne rzeczy z innej perspektywy!!
"Takich jak ja tez potrzebujecie zeby miec kogo wyzywac!"
Mianowy tymi słowami udowadniasz nam, że nie posiadasz kultury, inteligencji i uczuć. Przeczytaj sobie regulamin człowieku. Pisze wyraźnie „Publikowane przez użytkowników treści nie mogą być wulgarne, obraźliwie” Jak MJ napisał nie pomyślałeś, że robisz przykrość fanom i nawet niekiedy aktorowi jak go wyzywasz ?? Możliwe, że tak, a więc albo masz to gdzieś, albo nie pomyślałeś o tym. Ale to świadczy tylko i wyłącznie o twojej osobie.
"! A zpeszta jak by wygladaly dyskusje w kturych wszyscy wychwalali go pod niebiosy i wielbili jak Boga."
Nie koniecznie muszą go jak i innych aktorów chwalić. Dlaczego to mamy chwalić i wielbić wszystkich do dokoła. Można pisać np. że ktoś jest słaby, bardzo słaby, że go się nie nawiedzi itp. Tymi słowami nie naruszasz regulaminu. Ale jak ty chcesz wyzywać to pomyliłeś serwisy. Sam nie jestem aniołkiem, ale naprawdę bardzo rzadko mi się zdarza, żebym jakiegoś aktora obraził, czy bluzgał. Jak już takową rzecz robie to pisze dlaczego tak myślę. A Keanu Reeves nie zasłużył na wyzwiska typu, a przynajmniej nie podałeś argumentów swoich wyzwisk w jego stronę „Ciota, Partacz, Tępak, Czubek”. Pozdro
Tak poza tym to Joern jest przeciwna obrazą a piszesz ze się pod jej wypowiedzą „Właśnie” – czyli zgadzasz się z nią, a chwile później, że jest kogo wyzywać.
Jak zwyle mnie nierozumiesz jak zwyle niezrozuumiales mnie i interpretujesz oja wypowiedz tak jak chcesz zeby brzmaila. Chcialbym jeszcze rza napisac o co mi chodzilo(morze zrozumiesz). Piszac "Takich jak ja tez potrzebujecie zeby miec kogo wyzywac!" niechodzilo mi o to ze ja wyzywam tylko o to ze gdyby niebylo takich jak ja (tzn. ze gdyby wszyscy widzieli dobre strony tego aktora nie krytykujac jego slabych, a musisz przyznac ze nawet twoj guru Keanu Reeves takowe posiada) gyby nie bylo glosow na przeciwko Keanu Reevesa to dyskusja onim byla by tak monotonna i nudna ze nikt by nanie nieodpowiadal i nikogo by specjalnie nieciekawily. Ale zaraz napiszesz cos zupelnie innego ze ja mowie cos zupelnie rozbierznego z moimi prawdziwymi zamarami i bedziesz mi wkladal w usa slow kture niewypowiedzialem. Dodam cos jeszcze Takich "Szajb" tu niechcemy bo (nielubi Keanu Reevesa) Tak to wypowiedz po twojemu tylko to co jest napisane w nawiasie to mozne to wywniskowac kazdy(oprucz ciebie bo jestes zaslepiony swoja znajomoscia calego swiata i zarozumialoscia).
Cóż z twojej treści nie wynikało to, co teraz piszesz. W dodatku te bluzgi w jego stronę mogły tylko potwierdzić. Każdy aktor ma swoje wady i zalety, ale tacy jak ty nie patrzą na pozytywne strony jak i negatywne, ale tylko na same nagatywy. Może ich nie potrafisz dostrzec, w takim razie mi przykro. Jak już pisałem. Nie chodzi o to, że go nie lubisz, tylko o te bluzgi. Ja nie mam zamiaru przez tą kłótnie przekonać Cię do Reevesa, ja go tylko bronie.
"Dodam cos jeszcze Takich "Szajb" tu niechcemy bo (nielubi Keanu Reevesa)" hehehhehehe jasne jasne. Mianowy nigdy, ale to przenigdy nie mówiłem tak do użytkownika co nie lubi Reevesa czy innego aktora, chyba że go wyzywa(przykładem jesteś ty) to i tak nie za nienawiść do niego ale za sposobu wypowiedzi, która sama w sobie pokazuje z kim naprawdę mamy do czynienia. Często bywam na tym forum, przeglądam to i owo, zdarzyło mi się trafić na kilka twoich komentarzy, w których nie było absolutnie nic inteligentnego, same bluzgi (coś w stylu żandarma, może troszkę łagodniej). Denerwuje mnie również gdy ktoś ocenia aktora\aktrorkę czy film na 1 bo go nie nawiedzi. Ocenia, że tak to ujmę „sympatie do niego” to się tyczy właściwie oceny „1”, inaczej patrzę w stronę „10”. Jak pisałem uważam, że lepiej postawić komuś słabemu 10, niż dobremu 1. Może ktoś mieć sentyment do filmu czy aktora.
Wiesz co, niechce mi sie z taba dyskutowac na temat riwsika bo to czcza gadanina. nic z niej niewynika no moze tylko to ze ten aktor sie nienadaje zeby oddawac mu takie poklany! Wic wniosek nasuwa mi se tylko jeden koncze ta dyskusje (chyba ze sie zdenerwuje) bo ona niema sensu ja daje argumenty a ty podajesz zawse takie same i niemam ochoty kontynuowac tej rzenady! wiec narazie! pozdrowki :)