Keanu Reeves

Keanu Charles Reeves

8,2
96 003 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keanu Reeves

Nie lubie go za role w Matrixsie 3...tam to wogule tylko kilka osob dobrze zagralo. Czaami wypadaja ta sztucznie, ze az jest t smieszne ;

Jak można nie lubieć kogoś, kto (oczywiście wg. ciebie) wypadł źle w jednym filmie.
Ja uważam że jest dobrym aktorem, umie grać.
W Matrixach naprawde dobrze zagrał. (dobrze w 1, 2 jak i w 3)
Myśle że niepowinno oceniać się aktorów po tym jak źle wypadnie w jakimś filmie.
POZDRAWIAM!!!!! :)))))

Keanu jest jednym z najlepszych aktorów świata i nie chrzań ze wypadł źle w Matrixsie 3 bo w każdej roli genialnie wypada. Tak apropo Matrixa 3 to rozmawiałem z fanem który uznał ją za najlepszą część. Miał ok. 32 lata, zrozumiał film i uzasadnił mi to w taki sposób, że film pozostawia wiele do myślenia, podejmowaniu decyzji, jest bardzo zastanawiająca akcja. W Reaktywacji mamy ciągle akcje co wam się nie podoba, w Revolucje nie ma jej wiele, ale to wam tez się nie podoba. Wy chyba macie problemy sami ze sobą, skoro na wszystko narzekacie. Mnie Matrix Revolucje również nie zachwycił, ale uważam, że nie dorosłem do niego. Może zmienię typ z 7\10 i wstawię coś więcej.
Pojawia się taka sama sytuacja jak w filmie "Dzień Świra" obejrzał ktoś kto nie rozumie filmu i pisze komenty typu "Bezsensu". Dzień Świra to naprawdę GENIALNY FILM powinien mieć średnią 10\10.