Zasłużył sobie na te nominacje do złotych malin! Strasznie drewniany jest i nienaturalny!
Za to jaka charyzma, mało kto taką posiada, jest wielu świetnych kompletnie anonimowych aktorów, a to właśnie On stał się megagwiazda.
Skoro tak uważasz to po co w ogóle coś tu napisałeś. Mogłeś zachować to dla siebie. To tak jakbym ja teraz wypisywała same najgorsze rzeczy o zespole np. Feel bo go nienawidzę a wszyscy się nim tak zachwycają?
przecież nikt się nim nie zachwyca, a wszyscy się z niego i jego kopytek śmieją. A tak pozatym mógłby on zagrać w filmie takim jak np dziewczyna z perłą ,lolita czy "leila & nick", a nie grać w miarę poprawnych obyczajowo mężczyzn, mógłby zagrać jakiegoś konkretnego outsidera
drewniany? :o))
wyprostowany jak nikt! to jest to, co się dziewczyną podoba ;o)
a tak konkretniej, obejrzałam już prawie wszystkie jego filmy i zmieniam zdanie, nie jest jak drewno
warto obejrzeć go w szczególności z wcześniejszych filmów
a nie do poznania jest w filmie "kocham cię na zabój" gdzie gra ćpuna ;o)
no i do tego nie kocha się aktorów, którzy grają 'pozytywne' role... a sporo ich miał...
Może nie ma kolosalnych zdolności aktorskich, ale jest bardzo sympatyczny;) I ma w sobie coś takiego, że chce się oglądać jego filmy, mimo, że na powalające aktorstwo nie ma co liczyć. Wielu lepszych aktorów jakoś mnie zniechęca, są odpychający.. Reeves wręcz przeciwnie. Fajnie się na niego patrzy. I nie chodzi mi o wygląd. Po prostu fajny facet. I nie wymądrza się w wywiadach:)