Keanu Reeves

Keanu Charles Reeves

8,2
94 174 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keanu Reeves

Najprzystojniejszy!!!

użytkownik usunięty

Myślę że Keanu jest najprzystojniejszym aktorem świata!!!!!!!!!!! Kto też tak myśli????????????

użytkownik usunięty

JA TEŻ TAK MYŚLĘ! MOJA ŚCIANA W POKOJU JEST ZAKLEJONA JEGO FOTKAMI! I LOVE KEANU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty

dobra dobra, fajny on jest, fakt, podoba mi się, ale on nawet liceum nie skończył!! u ludzi cenię sobie wykształcenie, rzecz jasna, inteligencję też. mam nadzieję że ta "bryza morska" jest inteligentny:-/ Mada

Jak się ma talent aktorski, nie trzeba znać biologi i chemii na 6. Aktor powinien mieć inteligencję i możliwość postrzegania ludzi w prawidłowy sposób, aby dobrze wcielić się w rolę. Reeves to posiada

użytkownik usunięty

Hmmm... no ja go lubię i yyy.... no i zbieram na bilet żeby do niego pojechać !!!!!!!!!!!!! NO CÓŻ! Taki jest los wielu aktorów :-( Wszyscy się w nich zakochują :P i wiecie ja też sądze, że on jest fajny, ale dziwnie wygląda z tą brodą .

użytkownik usunięty

On jest poprostu zajebisty! Co tu więcej powiedzieć!? On jest super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kocham go!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty

Keanu jest ładny- to fakt.
Ale bez przesady aby się w nim zakochać...
Nawet go osobiście nie znacie a piszecie pierdoły!!!
Jesteście fanatyczkami...
Przecież miał żonę...
Byście się wstydziły!!!

użytkownik usunięty

no może tak sa fanatyczkami,ale jak inaczej pokazac swoje uwielbienie dla aktora jak nie napisac,że się go KOCHA itp??

użytkownik usunięty

Ja też go uwielbiam ale on wrócił do swojej dawnej dziewczyny co mnie trochę zasmuciło ale oczywiście chcę by był szczęśliwy. Niedawno przeprowadził się do Włoch i kiedys go odwiedzę:):):):):):):):)

zgadzam sie :).on jest super przystojny :).a jak cudnie w matrixie wyglądał :)

On nie miał żony!!! Bo jego narzeczona Jennifer Syme (bo zapewne o nią ci chodzi) z którą miał się ożenić zginęła w wypadku samochodowym. Więc zanim się na jakiś temat wypowiesz to się przekonaj czy twoje informacje są prawdziwe!!

On nie miał żony!!! Bo jego narzeczona Jennifer Syme (bo zapewne o nią ci chodzi) z którą miał się ożenić zginęła w wypadku samochodowym. Więc zanim się na jakiś temat wypowiesz to się przekonaj czy twoje informacje są prawdziwe!!

Peyton_2

kogo obchodzi czy miał żone, czy nie, ma narzeczoną czy też jest gejem? Oczywiście 3mam za Was wszystkie kciuki- powodzenia w realizowaniu swym pragnień miłosnych:p

użytkownik usunięty

ma największe serce na świecie ,pięknie mruży oczy gdy się uśmiecha
zakochana Iwona

Arrakin to Ty, prawda?:P

The_Perfect_Drug

już pisałam iż Małpa z Ciebie:P
Ale zachwyca mnie jak potrafisz mnie rozszyfrowywać:):) Na nic więc wszelkie me przebrania, kamuflaże i udawanie kogoś innego, pozdrawiam;P:P

użytkownik usunięty

ja tez uwazam, ze jest najprzystojniejszy heeh i w ogole super... kocham ogladac filmiki z nim.. teraz wlasnie sciagam sobie jeden i juz nie moge sie doczekac kiedy wreszcie go obejrze :D:D ..... hmmm.... cudowny koles.. kcialabym go kiedys na zywo zobaczyc, ale nie wiedzialam, ze on mieszka we Włoszech... ale teraz kiedy juz to wiem... to tez tam kce mieszkac hhehe w koncu Wlochy nie sa takie duze, co?? wiec moze kiedys spotkam go w sklepie, parku albo minie mnie na ulicy hehe.... buuu..... marzenia... pa

kiedys tez mi sie podobał..i tez wisi chcąc czy nie chcąc w moim pokoju na ścianie..jak matrixowski plakat..ale jego miejce juz dawno zajął johnny...johnny depp oczywiście

użytkownik usunięty
dragonlfy

Hmmm... a ja go nie lubię. Co oczywiście nie znaczy, że go będę obrażać !

Wbrew pozorom tutaj to wcale nie takie oczywiste;)

Jest to moj ulubiony aktor i tez uwazam ze jest na maksa przystojny (niech sie schowa Depp i Pitt), ale nie powiem ze jestem w nim zakochana...:)

użytkownik usunięty

JESUS CHRIST!!! Niektórzy z Was piszą tu takie głupoty, że aż mi Was żal! Żona, mieszkanie we Włoszech (mieszkanie tam ma ale to nie on tam mieszka) itd. Co z Was za fani? Aha - Johnny Depp, Brad Pitt i tym podobni nie dorastają Mu do pięt! Ani pod względem urody, ani charakteru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!

przepraszam ze pytam ale znasz osobiuscie Brada Pitta czy Johnnego Deppa ze stwierdzasz ze sa gorsi z charakteru??

psia_kosc

pitt jest słodki,deppuś sexowny i wogóle...ahhhh:) a keanu taki nieśmiały chłopczyk......no wszyscy są fajni

użytkownik usunięty
dragonlfy

Keanu to straszna oferma. Wygląda jak ciapa albo francuski gamoń. Taka ofiara losu... Wolę Johna Wayna albo Clarka Gable`a

Keanu to oferma, hm??? Sama jesteś OFERMA!!! Co ty o Nim możesz wiedzieć, że tak piszesz, co?! Wygląda jak ciapa, tak? Cóż, kwestia gustu, ale... mimo wszystko - gdzie ty masz oczy dziewczyno?!

psia_kosc

Przepraszam, że odpowiadam... ( :-)) Nie znam osobiście żadnego z nich ale widzę jaki jest Keanu... Słucham Jego wypowiedzi, obserwuję zachowanie, czyny i widzę, że....... jest absolutnie wyjątkowy!!! Nie chciałam obrazić nikogo ale wiem, że nigdzie nie ma takiego drugiego jak Keanu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I zdania nie zmienię...

użytkownik usunięty

nie tylko najprzystojniejszym aktorem, ale facetem na świecie

pfffffff ;P najprzyStojniejShym faCetem i aktOrem na świecie jeSt tyyyyyylkO jOhnny depp =)))) :** ale dO kijanki nic nie mam ;DD lubie gO ;]]

Żeby tak pan Keanu chciał przyjechać do Polski............. Może w tedy udało by się sprawdzić czy jego oczy są naprawde takie piękne:)
che che chyba się zakochałam w nim, ale i tak nie mam u niego szansy, bo podobno jest szalenie zakochany w jakiejś blond panience. Coć pewnie dla jego fanek każda panna jest zła.

użytkownik usunięty
MASIA_3

Jak tak czytam te bzdury, to mi sie slabo robi...
Znam osobiscie ludzi tzw. "slawnych i popularnych", ktorzy wlasnie z tego powodu w ogole nie chca nawet zagladac na swoje fan-pages. A szkoda, bo czasem chetnie by nawiazali kontakt z fanami.
Niestety niewiele osob rozumie, ze popularnosc jest tez przeklenstwem! Ludzie, cieszcie sie swoja anonimowoscia i dajcie innym tez zyc!

a tak serio- nie rozumiem idei bycia "fanem". Przecież, w przypadku aktorów, liczy sie tylko to jakie kreacje tworzą. To co widac na tej stronie (i wielu innych, Pitta chociażby) to raczej efekt identyfikowania bohaterów, w których się wcielają z nimi- jako ludźmi.

Keanu jest wspaniały, fakt, ale kiedyś go bardziej lubiłam. Nadal cenie go jednak za kilka filmów. Przede wszystkim 'Moje własne Idaho' Gusa van Santa i oczywiście 'Matrix'.

Anmaral

Sorry, że tak czasami po wszystkich jadę, ale nie mogę znieść beznadziejnej krytyki Tego Faceta... :P Niektóre komentarze są poprostu głupie i tyle!

użytkownik usunięty

A CZY KTOŚ MOŻE ZAUWAŻYŁ, ŻE CI WSZYSCY NAJPRZYSTOJNIEJSI
TZN. PITT, REEVES, DEPP ITP. MAJĄ JUZ PO 40 LAT? ONI MOGLIBY BYĆ TATUSIAMI NIEKTÓRYCH FANEK... WIEM, ŻE WYGLĄDAJĄ 10 LAT MLODZIEJ I MAJĄ CHŁOPIĘCY WDZIĘK I URODĘ, ALE KTÓRA Z WAS OGLĄDA SIĘ ZA 40-LATKIEM NA ULICY? :))

TO PISAŁAM JA JAK NIE BYŁAM ZALOGOWANA :)

ZGADZAM SIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TYLKO JEST JEDEN MINUS - INTELIGENTNY TO ON NIE JEST!
NADRABIA WYGLĄDEM!

użytkownik usunięty
Fuck

Hej, hej, hej!!!!!!!!!!! Co tzn. INTELIGENTNY TO ON NIE JEST?????????? Znasz Go osobiście, że tak piszesz?! :/ Poza tym większość Jego wypowiedzi i sposób podejścia do życia naprawdę bardzo mi się podoba i nie sądzę, żeby On nie był inteligentny......

użytkownik usunięty

o matko jaka zmula czytam to wszystko i i tak se mysle co za zjeby to napisaly bo normalni ludzie nie pidsze ze kochaja faceta ktorego tak naprawde znaja tylko z paru filmow ten koles to juz dziadzius podjezdza pod 50 moja babka ma 5o pare lat a wogole wstydzily byscie sie wygadywac takie glupoty jeszce sie ze soba kluca to jest ladnie j szy od kogo nie wiecie ze o gustach sie nie romawia? znajdzcie sobie kolesi w swoim wieku nimfomanki jedne tylko kut**y im w glowie wez !!!!!!!!!!! wyjdz spadam stad bo sie jeszce jakim syfem od was zaraze i tez bede miala sieczke zamias muzgu pozdro dla wszystkich malych slodjich idiotek ktore nadal mysla ze sa zakochane albo co gorsza wierza w to ze kiedys sie z nim spotkaja marzenie scietej glowy!!=] czekajcie zdrow az pousychacie z tej swojej milosci do nich =] dobra koncze bo mi miejsca zbraknie nara stare pozdro =] z wyrazami szacunku sandra=]

Wy nie kochacie Keanu ale postacie, które gra!
Nie znacie go i nic o nim nie wiecie!

użytkownik usunięty

on jest m
najprzystojniejszy na świecie kocham go najbardziej na świecie on jest wyjątkowy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i jest super aktorem zna ktos adres jego fan klubu?

użytkownik usunięty

O ludzie, jacy wy jesteście płytcy!!! Patrzycie tylko na wygląd. A tego, że ma talent aktorski, nie widzicie? Pewnie, że uroda pierwsza "lezie w oczy", no ale potem musi zadziałać mózg. Brad Pitt niby przystojny, a nie cierpię, jak gra.
Agulek

użytkownik usunięty

Ja też tak myśle! :] ;] ;] jest najprzystojniejszym facetem świata.Jest zajebisty i bardzo sexy :P

Keanu jest boski,mmmmmmmm,miodzio,chciała bym spędrzić noc z tym facetem .On ma olbrzymi talent i urode

No i oczywiście pociąga mnie jego tajemniczy charakter i oczy,ma coś w nich głębokiego,chciałabym z nim spędzić dzień lub noc żeby z nim pobyć pogadać.Świetnie gra a w filmie Constantin poprostu ścioł mnie z nóg,grał tak jak by to było coś naturalnego i oczywistego.

użytkownik usunięty

Popieram.Jest tak piękny ,że każdy na jego widok mdleje