Keanu coraz wyżej w Top 100 Ludzie, teraz jest na 52 miejscu. Uważam, że powinien być jeszcze wyżej. Zasługuje ne miejsce w pierwszej trzydziestce.
Uważam, ze ta lista nie jest adekwatna - wystarczy spojrzeć chociaż na to, jak wysoko są na niej gwiazdki o których nikt nie słyszał prawie - a głosują na nich małolaty, bo są "ładni":)
nie mam nic do małolat, zeby było jasne:)
Przykład: Hayden jakiśtam wyżej od Christiana Bale i od Matta Damona:/
Co do Keanu - nie potrafię być obiektywna... Jak dla mnie mógłby być na 1 miejscu, ale zdaję sobie sprawę, ze jest co najmniej 50 aktorów lepszych od niego. Niekoniecznie Ci, którzy są od niego wyżej w rankingu:)
Chodzi ci pewnie o Hydena christensena tego co grał w "gwiezdnych wojnach" ?! no poprostu tak jak to juz stwierdziłas, ranking jest nie adekwatny i bardzo szybko sie zmienia,
a prwa jest taka ze na szczycie ( maja wiecej głosow i sa na lepszych pozycjach) 'gwizdki jednego sezonu' co to sa zazwyczaj popularne, a aktorzy z klasa i charyzma idą w odstawke, dlatego nie nalezy nawet zwracac uwagi na ten cały ranking...to samo tyczy sie tez i filmów...w top 10 sa takie tytuły o których nigdy wczesniej nie słyszałam...a klasyki jakzwykle odchodzą w niepamięć..
Co do keanu..w pierwszej 30...ja myśla że mógłby poprostu by.ć w tej pierwszej 100...
Ups! sorki, wlaśnie dowiedziałam się że ta Hayden to kobieta:))) (nie pamiętam nazwiska:) No w każdym razie ja jej nie kojarzę - i dlatego szokującym wydał mi się fakt, ze jest wyżej od Bale'a i Damona.
Ale może ja zacofana jestem:) heheh:)
Pewnie chodzi Ci o Hayden Panettiere. Grała ona w serialu Herosi. Osobiście ją lubię ale nie uważam, że zasłużyła na 105 miejse, które obecnie zajmuje w rankingu. Ale takich serialowych "gwiazdek" w top 100 Ludzie jest niestety dużo.
Weźmy np. Wentworth'a Miller'a..
Była taka sytuacja, ze był na 50 którymś miejscu.. skandal!
A Keanu raz wyżej, raz niżej, ale myślę, że poniżej 60 miejsca nie spadnie :P
Agusia, dokładnie o nią mi chodziło:)
Wentwortha M. kojarzę głównie z teledysków mojej ulubionej wokalistki, widziałam również kilka fragmentów PB - i wg mnie gra raczej słabo, jakoś mnie nie powala swoim aktorstwem niestety.... No ale przypuszczam że miejsce w 50 ma za urodę... cóż, bywa:/
Bywa i to zdecydowanie za często. Gdy wejdzie się na forum któregoś z młodych, przystojnych, a niekoniecznie utalentowanych aktorów, znanych głównie z młodzieżowych (niezbyt ambitnych) seriali, często można trafić na coś np. takiego: Daje mu 10 bo jest taki śliczny. Ok śliczny może i jest, ale co to ma do rzeczy? Na forum filmowym powinno się oceniać talent aktorów a nie wygląd. Sama oglądam seriale ale nie daje nikomu punktów za urodę.
Dużo użytkowników filmwebu to ludzie bardzo młodzi i może niezbyt obiektywni. Dlatego w top 100 ludzie często znajdują się aktorzy, którzy na to nie zasługują.
A Keanu jest na miejscu 50, dwa miejsca wyżej niż dwa dni temu:)
O kurcze nie przypuszczałam że moje malutkie marzenie się spełni ;) Keanu jest już 42 w rankingu ;) ;)