Jakie filmy z Reevesem warto obejżeć? Proszę o odpowiez. Mam zamiar zobaczyć wszystkie jego dobre role.
Do tej pory to najbardziej mi się podobał Constantine, Dom nad Jeziorem, Matrix i jeszcze wart polecenia jest Dotyk przeznaczenia, w którym Keanu wcialił się w czarny charakten :D, nareszcie pazur pokazł, mnie się jego rola w tym filmie bardzo podobała :). Pozdrawiam
ewidentnie 'adwokat diabła' !!! :) zaje*isty film oraz rewelacyjna obsada, oprócz keanu: al pacino i charlize theron. gorąco polecam !
No to z tego co mówicie nie jestem tak do tyłu. Z wymienionyh filmów nie widziałam tylko " Dotyku przeznaczenia".
Dotym przeznaczenia jest fajny, gra tam złą rolę męża bijącego swoją żonę, choć główną rolę gra tu ktoś inny. Ja bym poleciła zdecydowanie Słodki Listopad, Obserwator, Tańcząc w chmurach
EEE. Obowiązkowo
- Bill i Ted 1,2
- Speed
- Na fali
- W zakolu rzeki
- Poprzednia noc
- Matrix 1,2,3
- Przez ciemne zwieciadło(na DVD 5 grudnia wyjdze)
- Dom nad jeziorem
- Warot obejrzeć też Obserwatora(choć to nie jego najlepsza rola)
Eh nie potrafie myśleć obiektywnie w tym momencie, bo ceine sobie z nim każdy film :] Obejrzyj z nim wszystko :)
Pozdrawiam
moim zdaniem warto oblukac:
-Matrix
-Matrix Reaktywacja
-Matrix Revolucje
-Constantine
-Slodki Listopad
-Adwokat Diabla
-Przez Ciemne Zwierciadlo
-Dom nad Jeziorem (jesli ktos lubi naciagane filmy :P)
-Speed
-Obserwator
-Reakcja Lancuchowa
i to tyle ;)
moim zdaniem warto oblukac:
-Matrix
-Matrix Reaktywacja
-Matrix Revolucje
-Constantine
-Slodki Listopad
-Adwokat Diabla
-Przez Ciemne Zwierciadlo
-Dom nad Jeziorem (jesli ktos lubi naciagane filmy :P)
-Speed
-Obserwator
-Reakcja Lancuchowa
-Lepiej pozno niz pozniej
i to tyle ;)
Polecam " Adwokat Diabła", "Moje własne Idaho","Speed",Słodki Listopad, Constantine, Przez ciemne zwierciadło... mogłabym wymieniać długo - ja uwielbiam go w każdym filmie - zebrałam już wszystkie (ok.40), trwało to 3 lata. Pozdrawiam fanów Keanu..
Alina
Skoro obejrzałaś już wszystkie, czy warto rozjerzeć się za "Bractwem sprawiedliwych" (1986)? Chyba nigdy go nie widziałam, a interesują mnie stare filmy z Sutherlandem.
pozdro :)
Mam Brotherhood of Justice na dvd ale tylko wersję oryginalną. Film niezły ale raczej w kategorii kina dla nastolatków z morałem.
Domyślam sie że film dla nastolatków. Odtwórcy głównych ról mieli koło dwudziestki. Bardzo chciałabym mieć ten film. Jesli masz czas, wpadnij na mój blog :)
Oczywiście nie ma problemu , wyślę Ci film zaraz na początku stycznia.
Przyślij mi swój adres na: rotal0@poczta.onet.pl
Pozdrówka :-))