Keanu Reeves

Keanu Charles Reeves

8,2
96 003 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keanu Reeves

Według mnie ten aktor jest nijakim aktorem. Jednak ma ogromne szczęście i występuje w genialnych filmach z genialnymi aktorami itp. Wylicze trzy filmy: Matrix, Dracula, Adwokat Diabła.

zulombo

No doprawdy wielki szczęściarz... szczególnie jak stracił przyjaciela, dziecko i dziewczyne.
A w tych trzech filmach co podałeś pokazał się z bardzo dobrej strony.

Szajba

Rzeczywiście to jest smutne ale nie wtykam nosa w prywatne sprawy tego i innych aktorów. Te filmy, które wymieniłem są rewelacyjne z tego powodu, że reszta obsady była genialna. On według mnie nie potrafi udźwignąć sam żadnego filmu tak aby był to film naprawde warty uwagi. Chce jeszcze dodać, że mimo tego co pisze to bardzo lubię tego aktora tylko nie wiem czemu.

zulombo

Hmm... czy ja wiem? Moim zdaniem, jego rola w "Draculi" była w skrócie beznadziejna. Z całym szacunkiem dla tego aktora.

zulombo

Szczęściarz każdy aktor żeby zabłysnąć musi mieć trochę tego szczęścia by dostać swoje pięć minut :P a co tego wtykania to nikt nie wtyka nosa w ich sprawy bo to raczej jest nie możliwe ale znajomość ich biografii się przydaje by cokolwiek o nich wiedzieć :P a co do film nie tworzy go tylko jedne aktor tylko powinna zaangażować się w to cała obsada aktorska a jeśli są to aktorzy wyższej rangi tym bardziej muszą się pokazać z jak najlepszej strony a w filmach które wymieniłeś nie zgrałam sam Keanu tylko wielu innych znakomitych aktorów którzy tak samo jak on są odpowiedzialni za sukces bądź porażkę filmu więc co to tego dźwigania jak dal mnie są to porostu nie trafne porównania chyba że masz na myśli jeszcze inne filmy :P
?Chce jeszcze dodać, że mimo tego co pisze to bardzo lubię tego aktora tylko nie wiem czemu.?
No ja też nie wiem czemu go lubisz skoro piszesz takie dziwne rzeczy o nim :P

sea

Szczęściarz....czy ja wiem? Doskonały aktor, potrafi zagrac każdą role-a nie tak jak inni ktorzy zarzucaja mu jedna mine-porownujac z Wentem Millerem ktory zagral aż w Prison BReak.Ja ciagle czekam na dwa wydarzenia: OSkar dla KEanu i Oskar dla Ewana McGregora

zulombo

Ja widzę to z innej strony - to ja mam ogromne szczęście że mogę oglądać filmy z tak wspaniałym aktorem ;) pozadrawiam

black_celebration

Nie badzcie slepi!!! Myslicie , ze Reeves jest slaby?! Jego rola w Draculi to majstersztyk (chociaz Oldman pokazal kto jest nr 1 na swiecie). On mial wlasnie zagrac sztywniaka i z takiej strony sie zaprezentowal. Poza tym tez geniusz, ze przewaznie filmy , w ktorych gra okazuja sie b. dobre. Przypomne jeden tytul "Reakcja łańcuchowa".