Każdy chyba wie o tym, że to najprzystojniejszy facet na świecie.
Z początku nie lubiłam Keanu, później stał mi się obojętny, ale po roli w "Matrixie" zakochałam się w nim na zabój !!! Może to głupie, ale bardzo chciałabym kiedyś wystąpić w takim hicie kinowym jak "Matrix".
a ja chciałbym spotkać trinity, po tej całej walce jaką musiała wycierpieć i zobaczyć jak się uśmiecha
Trinity tez uwazam ze Keanu to najprzystojniejszy facet na swiecie !!
Jest po prostu booski ;]
Neo <33
pozdrawiam :)
Heh :) Zgadzam sie :) Jest po prostu bosski :) I do tego świetnie gra :)
Pozdr. dla wszystkich fanów Keanu :)
"Świetnie gra". Rozumiem, że wiesz, co znaczy słowo "gra"? czy tylko mówisz tak, bo tak słyszałaś od koleżanki?
Tak, rozumiem co znaczy słowo "gra"... i czemu uważasz że tak napisałam, bo usłyszałam od koleżanki??
Ja piszę to co myślę, nie to co mówią mi inni....
Uzi widzę że wzmożony atak na fanów Keanu, co ty chcesz ich nawracać ? człowieku daj ty sobie spokój każdy swoich fanów „ubóstwia”, że tak to nazwę na swój sposób i nie każdy czyta książki i zgłębia historię kina, bo po prostu co nie którzy „tylko” oglądaj filmy i nic więcej, wierz mi nie pogadasz sobie z nimi na wysoki poziome i też pokarz trochę klasy i nie obrażaj ich bo nikt tego nie lubi.
Oj tak Keanu:D Faktem jest, ze jest jednym z najprzystojniejszych aktorow w USA.Sama jestem jego fanka( jezeli mozna to tak w ogole nazwac).Niestety jednak prawda jest, ze z czasm Keanu gra coraz gorzej.I nie trzeba byc wytrawnym krytykiem , zeby to zauwazyc. Z pewnoscia ma to wiele wspolnego z jego zyciowymi dramatami.Jednak wciaz wierzymy w Keanu i mamy nadzieje na rzelom w jego zyciu i co za tym idzie objawienie jego talentu:) I ludzie starajcie sie korzystac z wlasnych przemyslen i przez siebie wysnutych wnioskow bo powielanie opinii innych ludzi nie ma sensu i swiadczy tylko o Waszej naiwnosci i braku logicznego myslenia.POZDRAWIAM
Zgadzam sie ale... zaraz po Johnnym Deppie:). Keanu ma cos w sobie trzeba to przyznac:) U aktora nie jest uroda najwazniejsza, musi on miec przedewszystkim talent. Johnny i Keanu maja jedno i drugie:)
Hm. Co jak co, ale ma coś w sobie. Szczególnie pasował mi w 'Constantine'. Gorzki, ponury.
Uwielbiam takie typy xD
Mi eż sie podoba!Nie ma takiego drugiego pięknego jak on..ale to tylko wygląd, ważne jest to co w środku.
nie musi. przecież powszechnie wiadomo, co keanu ma w środku: płuca, nerki, wątrobę...
tylko że ja też to mam i nikt się mną nie zachwyca ;(((
taaak, keanu jest wspanialy, boski, doskonaly i w ogole w ogole...
czasem marze po nocach jak biore go od tylu, a potem on robi mi mocno loda
az tryskam na jego niezkazitelna facjate ..
keanu, keanu, keanu ...
..i., - F U All..
Jakież ty masz bujne życie erotyczne ;P
A teraz przygotuj się na zmasowany atak fanek ;)
btw - idea fajna, ale forma do dupy...