Keanu Reeves

Keanu Charles Reeves

8,2
95 983 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keanu Reeves

WPISUJCIE SIE TU FANI KEANU ! P.S- OBOK WPISU NAPISZCIE ILE MACIE Z NIM FILMÓW ! POZDRO DLA FANÓW KEANU I BRADA !

Film Sila strachu jest bardzo fajny ;P
tez polecam (;

użytkownik usunięty
kocica666

Nie widziałam, ale mam nadzieję, ze będzie mi dane zobaczyć! :) A ja myslałam, ze to thriller jest! Hmm... a tego drugiego nie widziałam, ale ostatnio starałam się zobaczyc wiekszosc horrorów, ale zaden nie potrafił mnie przestraszyć!

użytkownik usunięty

Jak dla mnie "Siła strachu" to horroro-thiller :] ale w "Mroku zła" naprawde dobry horror, taka 'perełka' wśród nowych horrorów, naprawde polecam :]

użytkownik usunięty

W filmie "Siła strachu" to DeNiro był ojcem małej dziewczynki (Dakoty), ciekawa jestem jakby Keanu wypadłw roli filmowego ojca ;) chyba jeszcze nie było takiej roli by miał dziecko...

Jest taka rola, ale to chyba mało znaczna... chodzi o film Spokojnie, Tatuśku :) Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
Szajba

Film widziałam, ale jakoś sobie nie mogę tego przypomnieć, czy Keanu tam kogoś miał... Wydaje mi się, że lepszym rozwiązaniem byłoby gdyby zagrał teraz, skoro już facet jest po 40 ;) To może by się nadał w roli ojca, najlepiej w jakimś dramacie czy thrillerze... mogłaby to być rola nawet Oscarowa byłoby super

Mr_T

No musze przyznać że lubie tego aktora, sympatie u mnie wzbudził kreujac postacie tj Neo z "matrixa" , Jack Traven ze "speed", i jako Johnny Utah "Na fali"....około 30 filmow mam znim na kompie..:P

Mr_T

Cześć! Ja również bardzo lubię Keana!
Jak na razie na płytkach mam 11 filmów, oglądnęłam około 30.
Bardzo żałuję że większość filmów które obejrzałam są nagrane najpóżniej, bardzo chciałabym dopełnić moją listę i oglądnąć wszystkie starsze.

Pozdrawiam wszystkich!

klaudi5

Klaudi, jeśli masz video to te starsze filmy można kupić na wyprzedażach z likwidacji wypożyczalni (większość wypożyczalni rezygnuje już z kaset i wyprzedaje je po 2-3 zł za sztukę).
Albo na Allegro można kupić za śmieszne pieniądze rózne starsze filmy (również z Keanu) na VHS, trzeba tylkodokładnie dopytać się o stan, czy nie sa zjechane, bo wiadomo jak to jest z kasetami oglądanymi po 30 razy.

Ja video nie mam, więc pozostaje polowanie na dvd.

Właśnie, zapytam może jeszcez tutaj:
Czy ktoś z Was spotkał się z wydaniem "Ja Cię Kocham A Ty Śpisz" na DVD???

Poluję już od dawna i nigdzie nie mogę znaleźć:((((((

Mr_T

Technicznie mam jedno DVD z 'Adwokatem diabła', a w innych formie - w sumie 68 filmów.

TangoAndWaltz

[innej]