Świetny aktor...obserwuję(i oglądam) go od wielu lat...
A z takim wyglądem...miałbym każdą Laskę w wieku 17-40 lat...facet ma idealną twarz...
Panie które uważają inaczej...kłamią...albo inaczej:nie potrafią się otworzyć i przyznać,że koło takiego przystojniaka nawet w życiu nie przejdą:)...nie mówiąc już o innych rzeczach...trochę więcej asertyzmu:)
jest wyjątkowo pięknym meżczyzną,,nie plotkują onim gazety, nie reklamuje się ciekawostkami ze swojego życia osobistego ,i dlatego kazda wiadomość onim o jego projektach, czy realizowanych filmach jest wydarzeniem, czy są to filmy dobre, czy mniej dobre ,wzbudzają wiele emocji,,tak jak jego osoba
clarion, a może decyzję pozostawiłabyś nam? "Każda"? Serio?
Ja na przykład nie uważam, że jest przystojny, bo przypomina mi mojego
wujka za młodu. Ma podobne włosy, kształt twarzy i tak dalej. Ogółem już
nie - ale mówię o elementach. Prawdopodobnie przez to nie uważam go wcale
za przystojnego.
Mnie bardziej rusza np. Milo Ventimiglia niż Reeves. "Trochę więcej
asertyzmu". Wiesz w ogóle co to znaczy? Bo nijak pasuje do twojej
wypowiedzi:D
Pzdr
Milo Ventimiglia.. ładny
ale kompetnie nie w moim typie
więc rozmawiając o urodach, rozmawiamy o subiektywnych odczuciach
Po pierwsze: zapewne chodziło ci o asertywność. Po drugie: jeśli nawet chodziło ci o asertywność, to i tak nie ma ona nic wspólnego z tematem twojej wypowiedzi. Po trzecie: w ogóle nie rozumiem, co masz na myśli. Tak się składa, że uważam, iż Keanu jest przystojny. Ale nawet gdybym sądziła inaczej, to tobie nic do tego. W ogóle to cały ton twojej wypowiedzi pasuje bardziej do kobiety... Po co facetowi przekonywać babki o urodzie innego faceta? ;)
masz racje...raczej nie spotykam fajnych facetow...jedyne co mozna zrobic to takiego przystojniaka obejrzec na ekranie....same pasztetowe kurduple dookola....tez mam ten problem ...
a Keanu wiadome..facet 1 klasa
ah ten Keanu... (rozmarzyłam się), nie dość że faktycznie dobry aktor to i jeszcze diabelnie przystojny, i popieram to, że ma idealną twarz, nawet mój ojciec to samo stwierdził, twarz ma poprostu niesamowitą, powiem że jest osobą o niespotykanej urodzie jeśli chodzi o facetów i ma w sobie coś takiego, że nie można oderwać od niego oczu. Zdecydowanie najprzystojniejszy ze wszystkich aktorów, myślę że nie maprzystojniejszego od niego ;)