Keanu Reeves

Keanu Charles Reeves

8,2
96 003 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keanu Reeves

Moje pytanie brzmi - z kim według Was Keanu stworzył lepszy duet? Z Sandrą Bullock ("Dom nad Jeziorem" i "Speed") czy może z Charlize Theron ("Adwokat Diabła" i "Słodki Listopad") ? Zarówno jedna jak i druga to świetne aktorki (jak widzimy w połączeniu z Keanu to przepis na dobry film ;) ). Ciężko jest mi się zdecydować, więc w tej "rywalizcji" stawiam na remis :)

black_celebration

Na moje to z Sandrą choć z Charlize też świetnie było.

Szajba

Moim zdfaniem z Charlize.

black_celebration

Jak dla mnie to z Charlize;)

black_celebration

Hmmm mi się z obiema podobał, ale z Sandrą są razem tacy uroczy;))

black_celebration

trudno mi jest odpowiedzieć na to pytanie , ale mi się wydaje że lepiej wygląda z Sandrą jako przyjaciółką , a z Charlize lepiej wygląda jako para . Poza tym Charlize jest wysoka , Keanu wysoki . Keanu i Charlize bardzo do siebie pasują jako żałobnicy . Wiadomo ile Keanu przeżył tragedii , Charlize też przeżyła wielką tragedię rodzinną.

Mr_T

Dla mnie od samego początku była to Sandra. Rozumieją się w Keanu bez słów .Są idealną parą filmową ;-)

asiani

zgadzam się z "ewma" sandra i keanu to przyjaciele ale z charilze też było świetnie ale nie tak jak z sandrą;)

black_celebration

Moim zdaniem z obiema fajnie zagrał, jednak wybrałabym Charlize...

black_celebration

Z Sandrą to zupełnie inna sprawa, bo są przyjaciółmi. Widać, że w "Speed" dogadywali się rewelacyjnie, dlatego film odniosł taki sukces. Podobnie w "Domu nad jeziorem", ten film to arcydzieło. Natomiast pierwszy obraz z Theron - "Adwokat diabła", przepustka w jej karierze, pokazuje, że i z nieznaną jeszcze osobą potrafił stworzyć świetny duet.

black_celebration

Uwielbiam "Slodki listopad", bo jest bardzo romantyczny...
"Speed" jest troche szalony...
Przy wyborze tych filmow raczej sugerowalam sie Keanu, ale mimo wszystko czesciej wolalabym widziec przy jego boku Sandre (ma cos w sobie !!! )

Delfina

Jak dla mnie zdecydowanie z Sandrą ;) Uwielbiam ich razem ;)

black_celebration

Zdecydowanie z Charlize Theron :) Z Sandrą Bullock też się dobrze zgrywał, ale z Charlize było o niebo lepiej:)

black_celebration

Lepiej z Sandrą Bullock... ;)

Tena

Z Sandrą lepiej w "Speed" niż z Charlize w "Adwokacie...", a z Charlize lepiej w "...listopadzie" niż z Sandrą w "Domu..."

black_celebration

rzeczywiście ciężki wybór;)jednak zdecyduję się na Sandrę;)

black_celebration

Sandra! jest najlepszą partią dla Keanu, mimo że Charlize też jest świetną aktorką i bardzo ją lubię... bez dwóch zdań :):)