Taki temat już istnieje, a ja ponieważ zabawa bardzo mi się podoba pozyczę sobie pomysł na to i ogłaszam tu zabawę w powiązania. Więc ja podaje jeden motyw przewodni: Keanu Reeves a wy musice go powiązać z innym człowiekiem (aktorem, reżyserem, kompozytorem) Zapraszam i życzę miłej zabawy! :))
Joaquin Phoenix
Robin Willims-Buntownik z wyboru-Matt Damon -Nieustraszeni bracia Grimm -Monica Bellucci-Matrix reaktywacja lub Drakula
Thora Birch - Czas patriotów - Sean Bean - Daleka północ - Charlize Theron - Slodki listopad - Keanu Reeves
no to moze teraz Dagmara Dominczyk
Dagmara Dominczyk - Hrabia Monte Christo - James Caviezel - Deja Vu - Denzel Washington - Filadelfia - Tom Hanks - Kod da Vinci - Ian McKellen - Władca Pierścieni - Hugo Weaving - Matrix - Keanu Reeves
Helen Mirren
Ok :)
Helen Mirren - "Królowa" - Alex Jennings - "Bridget Jones: W pogoni za rozumem" - Hugh Grant - "Dwa tygodnie na miłość" - Sandra Bullock - Speed:Niebezpieczna prędkość
Kevin Costner
Zapomniałam o tym temacie, ale już jestem
Kevin Costner_-Robin Hood: Książę Złodziei- Morgan Freeman- Reakcja Łańcuchowa- Keanu Reeves
Jared Leto
Jared Leto - "Aleksander" - Val Kilmer - "Czerwona planeta" - Carrie-Anne Moss - "Matrix" - Keanu Reeves
Michelle Williams
Michelle Williams - Tajemnica Brokeback Mountain - Heath Ledger - Nieustraszeni Bracia Grimm - Matt Damon - Szeregowiec Ryan - Tom Hanks - Kod da Vinci - Ian McKellen - Władca Pierścieni - Viggo Mortensen - 28 Dni - Sandra Bullock - Speed - Keanu Reeves
Sean Penn (I)
Sean Penn - "Rzeka tajemnic" - Kevin Bacon - "24 godziny" - Charlize Theron - Adwokat diabła - Keanu Reeves
Patrick Dempsey
no mnie tez juz dawno nie bylo:)
Patrick Dempsey - Epidemia - Morgan Freeman - Reakcja lancuchowa
Jennifer Hudson:)
Jennifer Hudson - "Dreamgirls" - Eddie Murphy - "Showtime" - Robert De Niro - "15 minut" - Charlize Theron - "Słodki listopad"
Matthew Fox ;)