Keanu Reeves to dla mnie jeden z najlepszych i najbardziej lubianych aktorów. Śmiesznie wyglądał jak grał w swoich pierwszych filmach. Taki młodziutki aktoreczek:))) Ale teraz wygląda naprawde super. Jak na swój wiek też się trzyma. Świetne wyszedł w Matrixie. No i ten ubiór, i o okularach nie wspomne:))
Pozdrawiam.
We wczesnych filmach wyglądał bardzo młodziutko, fakt. Np. w Young Again czy Bill i Ted I. Bo on zawsze wygląda na 10 lat mniej niż ma.. Był taki ... słodziutki. Teraz dojrzał i jest na prawdę superprzystojnym facetem. Dla mnie ideał.
Typ aktora który im starszym tym przystojniejszy nie maiłam za bardzo okazji oglądać z nim filmów jak było młody parę się przewinęło ale nie jest jego suuuuper fanką która obejrzał z nim wszystkie filmy ( w końcu są też inne ) ale co jeszcze można powiedzieć trudno jest wyrazić swoje uwielbienie dla tego aktora w paru słowach ( trzeba było by się mocno rozpisać ) polubiłam go po obejrzeniu ?Dom nad jeziorem? bo pokazał tam coś innego coś nie zwykłego oglądałam Matrixa ale to nie to samo pozdrawiam ;) ;)