Czemu sie tak czepiacie??? Jak wchodze na jakieś forum to widze tekst o jakimś aktorze z top10- On JEST BEZNADZIEJNY. I tylko zachwalacie trzech aktorów co prawada świetnych ale tylko nich- Deniro, Pacino, Norton. Reeves to tez dobry aktor. I Depp tez. więc sie nich nie czepiajcie!!!!
zachwalamy ich bo oni na to zasluguja. reeves nigdy im nie dorowna, nawet nie smialabym go do nich porownywac. co do deppa sie zgodze, nie jest zly
wiesz moze i keanu jest najprzystojniejszy z nich wszystkich, ale w tej branzy zeby byc kims sam wyglad nie wystarczy. poogladaj jego filmy i zestaw jego aktorstwo z aktorstwem np. pacina w chociazby ''frankie i johnny''... NIE MA POROWNANIA! ty sie naucz dzieciaczku patrzec, ja nie musze
do reevsa nic nie mam, lubie na niego patrzec, ale NA NIEGO nie na to jak gra...
dorobil sie na matrixie i juz wszyscy uwazaja ze powinien byc w czolowce najlepszych
zaraz ktos mi zacznie wjezdzac... ale przedtem obiektywnie spojrzcie na to co on ''potrafi''.... wiem co mowie..
btw... przepraszam, nie bierz tego do siebie Alma.. ale jak mozesz docenic Deniro, Nortona czy Pacina skoro ty lubisz Tomb Rider i Harry POtter?? ale kazdy ma swoj gust wiec cie nie oceniam
wzdychaj do reevsa:) pozdrawiam:)
Ja do niego wcale nie wdycham, poprostu jest moim ulibionym aktorem.
Ty wdychasz do Ala Pacino, albo tego Brada Pitta. Wiesz Ala Pacino to jeszcze lubie, ale tego Brada Pitta to...niebardzo. Jak oglądam z nim filmy, one są takie nieprzyjemne....Ale niebierz tego do siebie.
Pozdrawiam!!! :)))
Ps.:tak propo tego Tomb Raidera i Harrego Pottera...wiesz ja lubie te filmy...i niemam ci za złe że z nich kpisz, tylko nie lubie jak ktoś komuś wypomina gust. Bo każdy ma inny. :]
A ja ci powiem NIE MA PORÓWNANIA.... Keanu jest lebszy. hehehehe
Fajnie z tym dzieciaczkiem wyjechałaś hehehehehe ale mi się śmiać chciało, heheheheh.
Pozdrawiam !!!! :)))))
ja nie wzdycham do Brada Pitta jezeli chodzi o scislosc, nigdy nawet nie przeszlo mi to przez mysl. do Ala Pacino tez nie wzdycham bo glupio jest wzdychac do aktora... ja tylko stwierdzam fakt ze jest swietny zreszta wiekszosc ludzi tutaj tak sadzi ale nie wazne. nie wzdycham. i powiedzialam ze nie oceniam twego gustu, chyba zle zrozumialas.
ja juz nieraz mowilam ze nie nienawidze reevsa, po prostu dla mnie jest to przecietny aktor, pod wzgledem GRY...
wiesz, ze wzdychania do aktorow wyroslam jakies 8 lat temu.. jak ma sie obycie juz z filmem i technika aktorow to sie na takie rzeczy jak ladna buzia nie patrzy... przynajmniej ja tak mam. ale to tylko wyjasnienie co do brada :-)
i jeszcze raz mowie z enie oceniam twego gustu, bo jestem zdania ze naprawde kazdy film trzeba obejrzec zeby wyrobic sobie zdanie, nie mowie ze te ktore ty lubisz sa do bani czy cos, chce tylko powiedziec ze pewnego dnia dostrzezesz, ze to TYLKO film, i zaczniesz ogladac AZ filmy, ktore sa krecone z pasji, dla sztuki i maja jakies przeslanie.... nie wiem czy jasno sie wyrazilam
co do dzieciaczka... fakt. heh byc moze jestes starsza ode mnie, ale to mialo na celu zebys nie pomyslala ze sie czepiam, bo sie nie czepiam, tylko probuje z toba wymienic poglady... :-)
pozdrawiam cieplo
a i w ogole... to obie lubimy Słodki listopad... choc jak sie domyslam z calkiem innych wzgledów :-) jakbys chciala kiedys pogadac o filmach to powinno byc na moim profilu gdzies gg
:-)
Też niewiem jak można wzdychać do aktora, przecierz on w pewnym sęsie nie jest prawdziwy. Wiem że jak ktoś mi muwi że ja wzdycham do jakiegoś aktora, to znaczy to że ten ktoś ma z tym problemy.
Bez obrazy :)
Pozdrawiam!!!
Ps: Rozumiem że nie podoba ci się gra Keanu, ale on sam chyba tak...