pogielo cie koles??? jest to najlepszy aktor na swiecie widze ze sie wogule nieznasz na filmach mowisz ze zaden z jego filmow niezapadl w pamiec??? a speed,adwkokat diabla,costantine to tylko przyklady zagral w wielu wspanialych filmach!!!!
Jeżeli chodzi Ci o tego "znajda" to jest to po prostu jakiś cham(nawet mam podejrzenia który to na prawdę sobie robi żarty), z takiego względu, że fotka którą ma w swoim profilu jest moja(przekopiował ją z mojego bloga) i pobawił się w paincie i jest taka jaką widać.
Pozdrawiam.
To czyste chamstwo! Po on wogóle wypisuje te pierdoły i swoje godne pożałowania zdanie na forum KEANU REEVESA?! On na to nie zasługuje!! Oglądałam już 3/4 jego filmografii - TEN FACET JEST WSPANIAŁY A PORÓWNYWANIE GO DO BRADA PITTA, ALBO KOGOKOLWIEK INNEGO JEST PONIŻEJ GODNOŚCI CZŁOWIEKA!!!!!!!! Każdy jedo film mogę opisać od deski do deski!!! (dlatego nie mam na filmach z Keanu prawie żdnych opisów - wszystkie są za długie ;P). Drugi taki aktor się już nie urodzi!! On jest wspaniały!!! I do tego jak na 4 krzyżyk na karku wspaniale się trzyma!!! Buziaki Keanu!!!