Keanu Reeves

Keanu Charles Reeves

8,2
96 003 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keanu Reeves

pogielo cie koles??? jest to najlepszy aktor na swiecie widze ze sie wogule nieznasz na filmach mowisz ze zaden z jego filmow niezapadl w pamiec??? a speed,adwkokat diabla,costantine to tylko przyklady zagral w wielu wspanialych filmach!!!!

iwanpl

Jeżeli chodzi Ci o tego "znajda" to jest to po prostu jakiś cham(nawet mam podejrzenia który to na prawdę sobie robi żarty), z takiego względu, że fotka którą ma w swoim profilu jest moja(przekopiował ją z mojego bloga) i pobawił się w paincie i jest taka jaką widać.
Pozdrawiam.

iwanpl

To czyste chamstwo! Po on wogóle wypisuje te pierdoły i swoje godne pożałowania zdanie na forum KEANU REEVESA?! On na to nie zasługuje!! Oglądałam już 3/4 jego filmografii - TEN FACET JEST WSPANIAŁY A PORÓWNYWANIE GO DO BRADA PITTA, ALBO KOGOKOLWIEK INNEGO JEST PONIŻEJ GODNOŚCI CZŁOWIEKA!!!!!!!! Każdy jedo film mogę opisać od deski do deski!!! (dlatego nie mam na filmach z Keanu prawie żdnych opisów - wszystkie są za długie ;P). Drugi taki aktor się już nie urodzi!! On jest wspaniały!!! I do tego jak na 4 krzyżyk na karku wspaniale się trzyma!!! Buziaki Keanu!!!

iwanpl

Szajba, jesteś u mnie w ulubinych, za to, że umiesz docenić dobrego aktora i... jak ktoś go obrazi nie przebiersz w słowach (jesteśmy podobni). ;***