Keanu Reeves

Keanu Charles Reeves

8,2
96 003 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keanu Reeves

on za chiny nie podoba, tylko slepej moze sie podobac

28111989

Mnie on sie bardzo podoba a nie mam klopotow z oczami:)!!!!!!!

aga_107

popieram cie zdecydowanie

28111989

Różne są gusta, ale wg mnie Keanu jest jednym z przystojniejszych mężczyzn :))

28111989

Mi też się nie podoba, a do tego uważam, że gra sztucznie...sztywno jakoś.

pib2

I przez takich jak ty Keanu ma zawaloną reputacje... Ktoś tam kiedyś powiedział, że gra sztucznie(bo pare ról mu nie wyszło, co prawda ale... reszta to fantastyczne kreacje), ktoś odgapił to stwierdzenie a ten ktoś to w większości osoby na takim poziomie jak ty. Czyli nie mam własnego zdania a powiem, bo chce zaszpanować i pokazać jaki ze mnie znawca. Miller za to jest geniuszem.
Pozdro...

Szajba

Szajba...gdzieś tam kiedyś zobaczyłeś słowo sztucznie i teraż będziesz się czepiał każdego, kto tego słowa używa???

Wiesz co to było głupie...przecież "sztucznie" to nie jest jakieś rzadkie słowo.

To może określe się jaśniej jak nie kapujesz...jak dla mnie to on nie umie grać naturalnie...sztywno się porusza i w prawie każdym filmie zachowuje się tak samo...

pib2

Wiem o co Ci chodzi... chyba tym mnie nie zrozumiałaś w tym momencie. Problem polega na tym, że osoby co krytykują Reevesa mają za swoich idoli MIllera, Paris Hilton albo nawet Willisa, Cagea czy Val Killmera i dla nich są aktorskimi geniuszami(w twoim przypadku ten pierwszy) a zarzucają Reevesowi tą właśnie sztuczność czy podobny styl gry na ekranie. A ich idole są jeszcze gorsi w tym co robią, ale to im nie przeszkadza. Pozatym Reevesa najgorsze role to w okresie 1994-1996 i 2000-2001(tragedie rodzinne, które wpłynęły na jego prace, co widać doskonale. Jak masz ochote więcej na ten temat poczytać to wejdz an bloga do mnie). A to, że gra podobnie?? Bez komentarza zostawie...
Pozdrawiam

Szajba

Jeśli na swoim koncie w "ulubionych" mam Millera, to tylko dlatego, że mi się podoba, a nie dlatego, że dobrze gra...
Dla mnie nie ważne jest jakie ty uważasz najgorsze role u Keanu--->za każdym razem...jak oglądam go w filmie to nie widze bohatera jakiego gra, tylko skupiam się na jego postawie, która w każdym filmie wygląda tak samo...

pib2

To widziałaś bardzo mało ról, które kreowały go na podobne postaci.
P.S Ciekawe podejście na wstawianie "10"(bo mi sie podoba)...
Pozdrawiam

pib2

bo jestes glupia, to jest dobry aktor nawet bardzo dobry jeden z moich ulubionych

28111989

Ten portal widzę nie może normalnie funkcjonować by wy tu jesteście wy użytkownicy którzy wrzucają te słabiuteńkie temaciki w których z wielką ochotą obrażają innych co za pustaki bo inaczej powiedzieć nie mogę rozumiem że komuś Keanu może się nie podobać ale nich się wypowie normalnie z sensownymi argumentami ale nie wy musicie wrzucać te puste zdania :P :P:P:P:P:P

sea

Wy jesteście jacyś narwani...kiedyś lubiałam Keanu, nawet bardzo i sądziłam, że jest dobrym aktorem, ale odkąd zaczęłam wpatrywać się w jego grę to zmieniłam zdanie...więc jak widać nie zależy to ode mnie, aczkolwiek sobie tego nie wymyśliłam...

pib2

To może zaczniesz się wpatrywać w "grę" Milera? "zmieniłam zdanie...więc jak widać nie zależy to ode mnie" bardzo ciekawa informacja, własne zdanie nie zależy od siebie samego. Keanu jak twierdzisz oceniasz po jego grze, a Milera po wyglądzie - kolejna ciekawostka. Kto tu jest narwany...

black_celebration

No oczywiście...odrazu mówie, że Miller nie gra za dobrze, ale nie odrzucił mnie tak jak Keanu--->no co mam na to poradzić jak mnie wkurza...?
"własne zdanie nie zależy od siebie samego"--> ...można kierować swoim umysłem, ale jak już czegoś się nie trawisz to nie i bez dyskusji.
Pewnie tego nie zrozumiesz... to zbyt ciężkie dla ciebie...dlatego takie głupoty wypisujesz.

pib2

"no co mam na to poradzić jak mnie wkurza...?"
Jest taki sposób, ale na niego bardzo trudno wpaść, więc napisze. Chodzi o to, że, jeżeli coś Cie wkurza, to trzeba tego unikać, a w tym przypadku jego produkcji, jego forum, wszystkiego co z nim związane.

Znamy już twoje zdanie... także, było miło. Papa

Szajba

A skąd wiesz, żę już nie oglądam jego filmów???
Ach...nie przecież wy wszystko wiecie....no to po co ten głupi post...bez sensu.

pib2

A obejrzałaś całą jego filmografię?? Nie wydaje mi sie, bo tego nawet ja nie zrobiłem. Jak nakreca nowy film z nim to sobie go daruj jak Cie tak on denerwuje.

28111989

wow jak odmiana zaczęłaś się wpatrywać w jego grę no patrzcie to na co przedtem patrzyłaś na krajobraz w filmie co za wypowiedź :P :P jak on cię wkurza to zmień tor lotu i idź na tematy o Millerze i tam pisz o swoim wielkim uwielbieniu do jego gry aktorskiej oj przepraszam ty go wielbisz za wygląd :P ( kocham tą ironię :P )

sea

Jaki z ciebie młot...nie ma co...na temat gry millera już się wypowiadałam...CO TY NIE POTRAFISZ CZYTAĆ!!!???

28111989

Nie denerwuj się dziecinko bo mi z jakimiś młotkami wyskakujesz zmień kurs i nigdy więcej tu nie wracaj jak ci coś się nie podoba :P i proszę czytać dokładnie ze zrozumieniem bo coś słabo ci idzie później jeszcze nabawisz się jakiejś niepotrzebnej kłótni czy ja ci pytam o grę Millera gdzie ty to wyczytałaś/eś :P

sea

Do założycielki tematu: Każdy ma prawo do wypowiedzenia własnego zdania, ale nie do narzucania go innym, dlatego nie uwazam abym była ślepa :p

sea

Dobra głupio gadasz i tyle ci powiem...ja już swoje napisałam w I odpowiedzi i tego się będę trzymać, a ty nie będziesz mi mówić co mam robić...zajmij się sobą jak nie popierasz mojego zdania...

28111989

Każdy ma prawo do swojego zdania i ja potrafię je uszanować ale widzę że ty zaczynasz mi tu narzucać swoje wielkie mądrości dotyczące Keanu ? sztuczny i sztywny w jakim filmie zagrał sztucznie i sztywno podaj mi jakiś tytuł który uargumentuje twoje słowa dotyczące jego gry aktorskiej.

sea

A co tam się będę wysilała. Jaki tytuł bym nie podała, to dla ciebie i tak to bedzie kolejny temat do podważania...dlatego moje spostrzeżenia pozostawie dla siebie...

pib2

To jaki sens widzisz w tym by nam coś wmówić skoro wiesz że jesteśmy jego fanowi ( większość )
i mamy zdecydowanie inne zdanie na temat niego bo porostu bardziej się zagłębiliśmy w jego twórczości i życie po prostu wiemy więcej o nim od ciebie i nie uda ci się nigdy złamać fana Keanu w jakimkolwiek temacie tutaj myślisz że ja się bawię w takie nawracanie fanów po co i tak zawsze mnie wygryzą nie ma sensu

sea

A kto tu chce łamać fanów...no ja wiem, że wy byście chceli, tylko w odwrotną storę.
Ja tylko odpisałam na posta, bo mam takie prawo i już...a jeśli chodzi ci o to żebym poparła to co tam napisałam, to uważam że w "Słodki listopad", "Lepiej późno niż..." i w matrixach zagrał bardzo sztywno...

pib2

A czy ja się ciebie czepiam że odpisujesz na posty pisz sobie każdy ma do tego prawo :P a co do filmów ?Słodki listopad? można się dowołać do wypowiedzi użytkownika wyżej (Szajba) tam jest wszystko wytłumaczono dlaczego niby mógł zagrać w tym filmie sztucznie dalej ?Lepiej późno niż później? nie znam tego filmu więc się nie wypowiem ale co do ?Matrixa? zależy jaką część masz na myśli w pierwszej część jak dal mnie znakomicie wcielił się w tytułową postać i nie bez powodu jest jego jedna z lepszych ról co do części drugiej i trzeciej jest nie co gorzej ale i tak wykazał się dużymi umiejętnościami aktorskimi.

"kto tu chce łamać fanów...no ja wiem, że wy byście chceli, tylko w odwrotną storę."
I kto tu głupio pisze :P:P

sea

W Matrixie 2 i 3 Keanu nie zagrał sztywno, tylko scenariusz filmów był tak ubogi, w kwestii rozwijania bohaterów, że ani Reeves ani nikt inny nie mógłby dostać Oscara za tą role. Zresztą kto zagrał poprawnie w 2 i 3 częsci?? Hugo i Keanu, reszta była drewnami. Reevesowi genialnie to wyszło. Postać Neo przejdzie do historii. Jego postawa, brak uczuć, doskonale oddaje charakter wybrańca, z jednej strony panującego nad wszystkim a z innej zamyślonym, tajemniczym i nie wiedzącym co ma robić tajemniczym człowiekiem.

Szajba

To twoje zdania...nie będę go ganić...ja mam swoje i po rozmowie...papapa

pib2

no to fajnie że już koniec rozmowy :)
pozdrawiam

sea

taaaaaaa ślepej na pewno się spodoba, to czemu nie ślepemu? no chyba, że temat o domniemanuch skłonnościach homoseksualnuch Keanu już był....
Jak ja nie lubie takich bezsensownych tematów?
Po co ty to piszesz? ( do założyciela/ki tematu)

Pozdrawiam fanów Reevesa, zaszalejemy, wszystkich pozdrawiam.

28111989

Hehe :)
Tak sobie czytam to co tu piszecie i nie mogłem wytrzymać. Coś muszę dodać od siebie!!

Lubię kolesia, miał parę dobrych ról i parę słabszych (jak każdy kiedyś). POdobała mi się jrgo rga w Copnstantinie a Matrixy to już był klapa (no może poza pierwszą cześcią). Hehe fanatycy...

Sackboy

Keanu jest śliczny , slodki , bardzo fotogeniczny . Najbardziej lubię BRadzia Pitta ale Keanu też uwielbiam , a poza tym jest bardzo sympatyczny i zabawny bo wszystcy co go znają tak mówią . Żal mi biednego Keanu bo miał tyle nieszczęść w życiu . CAłUSY DLA NIEGO .

28111989

słuchaj tępa babo że masz oczy w dupie to juz nie moja wina ciekawa jestem kto tobie sie podoba richy ciota?>> pewnie tak bo tylko wyłuzdane panny mają taki gust
keanu jest cudowny :****

28111989

A ja uważam że Keanu jest jednym z najlepszych aktorów Hollywood!! Widziałam go już w wielu filmach i w każdym z nich jest doskonały. Choćby w takich filmach jak "Dom nad jeziorem", "Spacer w chmurach", "Adwokat diabła" czy "Speed" stworzył niezapomniane i bardzo wyraziste postaci!! Podziwiam go jako aktora i moim zdaniem Keanu jest jak dobre wino bo im jest starszy tym lepszy i tym samym lepsze role stwarza z każdym kolejnym filmem.

28111989

Skończcie się obrzucać błotem! Keanu jest dobrym aktorem, nie jakiś tam super utalentowanym, ale nie róbmy z niego "sztywniaka" z powodu kilku nietrafnych ról... Ludzie! Co za poziom. Weźcie sobie na wstrzymanie.
A odnośnie tematu, to obecnie jest najprzystojniejszych aktorem w Hollywood.

No_5

Hmmmm....nie rozumiem....wygląda na to że ja....niewidze na prawde nie wiedziałam....i po co sobie te soczewki kupowałam :(
A tak na serio to: Jeanu przystojny facet :)-nawet bardzo :)

No_5

Hmmmm....nie rozumiem....wygląda na to że ja....niewidze na prawde nie wiedziałam....i po co sobie te soczewki kupowałam :(
A tak na serio to: Keanu przystojny facet :)-nawet bardzo :)

Mona

Ja tam lubię Keanu, widziałam z nim wiele filmów i uważam, że nadaje się do tej roboty:)

28111989

Eee,głupoty gadasz:PP
Keanu to jeden z najprzystojniejszych aktórów jakich znam,a jest ich wiele:D

Klaudiiia

ja też tak uważam!! Jest on z jeden z najprzystojniejszych... w niektórych filmach mi sie zbyt nie podobał ale w SPEED NIEBEZPIECZNA SZYBKOśC był boskiiiiiiiii:*:*:* i jak patrzyl na sandre mmmm tez bym chciala byc na jej miejscu.....

sabina135

O tak, w Speedzie wygladał świetnie, tak jak i w "Na fali":)

28111989

W takim razie jestem slepa !!!!!!! ;))))

doroti

hehe, ja też :)
Pozdro ;*

No ale cóż... trzeba bedzie okulary kupić ;D

kocica666

Ja chyba tez jestem slepa.... ;P
Ja tam lubie Keanu nie tylko za wyglada ale i za talent aktorski
Pozdrowionka dla fanow

28111989

Ty pewnie też jemu byś się nie spodobała. Na pewno wybrałby inną, jedną spośród tych miliona ślepych, o których wspomniałaś...

użytkownik usunięty
28111989

Tak? xD Jak miło, a ja sobie ostatnio okulary kupiłam i jakoś nie zmieniłam zdania ;D
Dobry aktor, nie jakiś wybitny ale dobry, i przystojny. Wyróżnia się spośród fal botoksów w hollywood. Jest przystojny naturalnie i przynajmniej wygląda jak mężczyzna, a nie jak wymiziany cukierek :P
Lubię go, za filmy szczególnie ;) (przystojny jest, przyznaję :P)

użytkownik usunięty

Nosz, niegramatyczna ta wypowiedź jak nie wiem xD

28111989

Ja bym chciała tylko dorzucić, że
NIE ŁADNE CO ŁADNE, ALE CO SIĘ KOMU PODOBA
więc autor postu niech nie wyjeżdża z tak mało ambitnymi tekstatmi, że tylko "ślepej on się może podobać"... Od razu widać z jakim typem inteligencji mamy do czynienia... rasowa blondynka ;-)

makaveli_ona

Na obecnym zdjęciu wyszedł dość niefortunnie, ale dla mnie to i tak przystojny (ba! bardzo przystojny) aktor :)