Keanu Reeves

Keanu Charles Reeves

8,2
95 983 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keanu Reeves

reeves, keanu reeves

użytkownik usunięty

dla mnie keanu to nie tylko matrix. wszyscy oszaleli na jego punkcie po obejrzeniu powyższego, a nikt nie wspomina o wcześniejszych genialnych filmach z jego udziałem. moim smaczkiem wsród tej kolekcji (a zagrał - jeżeli ktoś nie wie - w blisko 40 filmach!) jest "moje własne Idaho". myśle sobie, że keanu to generalnie dobry (nie tylko przystojny) aktor i ma szanse zwrócić uwagę również tych, którzy lubią ambitniejsze kino. a to, że wygląda, jak wygląda - no cóż czasem, gdy oglądam go w filmie, czy patrzę na jego zdjęcie zapominam oddychać... jest tak niepowtarzalny, że aż trudno uwierzyć, że po prostu MOŻNA tak wyglądać. to jest absolutnie niewiarygodne. co do mnie, to cieszę się, że mam bujną i bogatą wyobraźnię, jeżeli wiecie Panie (i Panowie) co mam na myśli... MMMMM!!! pozdro dla wszystkich keanuholików.

Keanu - to wszystko czego tak naprawdę można chcieć od faceta i artysty. Ciepłe , uwodzicielskie spojrzenia, błysk w oczach , potem ciekawe rysy twarzy a to wszystko uzupełnia jego bogate wnętrze : jak wiadomo z kąd innąd wrażliwy, opiekuńczy, odważny , uczuciowy , z poczuciem humoru- po prostu wileki. Artysta - w każdą swą rolę wkłada swą duszę to jest ten artyzm o którym mówiłam no i nie liczy tylko pieniędzy liczy sie satysfakcja i ta "sztuka", to co przekazuje swoją " rolą"
Jest świetny

użytkownik usunięty

Do tych najwięęększych keanuholików należę JA!!! Ciao!

mam podobne zdanie do Ciebie,ja zakochalam sie wnim po obejrzeniu ,,speed",ale powiem szczerze nie w kazdej roli mi podoba .....sa momenty ze nie wiem o czym jest film bo po prostu patrze tylko na niego......,,matrix''oczywisce jest hitem,ale ja wolę keanu np.w ,,spacer w chmurach'',,na fali''itd.ja też mam bujną wyobrażnię......:)i jestem pewna że keanu to jedyny mężczyzna który rozkłada mnie na łopatki ............pozdrawiam:)