Keanu Reeves

Keanu Charles Reeves

8,2
92 952 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keanu Reeves

Chciałabym,żeby np.program2 TP wprowadził w jesienno-zimowe wieczory cykl filmów z np. Reevesem/aktor bez wątpienia ciekawy i intrygujący/,chętnie pooglądałabym jego filmy z lat 90-tych takie jak: Książe Pensylwanii,Moje własne Idaho, Wiele hałasu onic,Feeling Minnesota,Krótka piłka czy Życie na krawędzi,poprzedzono by ten cykl filmem dokumentalnym iciekawym wywiadem,dotyczy to również innych aktorów tego pokolenia.Może wówczas TP2 nie byłoby takie monotonne i nieciekawe.

martusiaa_85

Bardzo dobry pomysł!! chętnie obejrzałbym właśnie "książę pennsylvanni", "moje własne idaho", "wiele hałasu o nic" czy nawet starsze typu "szalona wyprawa billa i teda". no cóż zanim sie takiego cyklu doczekamy pewnie szybciej te filmy ukażą sie w jakiejś gazecie czy cos bo naprawde mało filmów z Keanu jest emitowanych w polskiej telewizji. polsat w kółko powtarza np. "speed" czy " reakcja łańcuchow", tvn natomiast trylogie matrixa i jeszcze często sie pojawiają "johnny mnemonic", "dracula" czy "obserwator". a te wymienione przez nas są tak jakby unikane. bardzo podoba mi sie Twój pomysł ale czy czy któraś ze stacji na to wpadnie? Watpie... pozdro

R_filmweb

Dużo filmów z Keanu też pokazywało tv4 np "Mały Budda", "Johnny Mnemonic", "Speed", "Reakcja łańcuchowa".

sea

Nom, teraz polsat powtórzy w poniedziałkowy wieczór "na fali".