Czytałam gdzieś, że Kellan załatwił swojej dziewczynie, Annie Lynn McCord rolę Heidi w "Księżycu w nowiu"... Wie ktoś na ten temat coś więcej? Ma być kilka rozbieranych scen podobno. No i to mnie zastanawia, bo w książce Heidi była zaledwie 5 minut.
Chociaż, może to plotka. Ciekawe co oni chcą zrobić z tego "Księżyca w nowiu"...
Tez o tym czytałam ;] Tyle, że na pudelku, a to nie jest wiarygodne źródło ;p Zastanawiają mnie te sceny, bo z tego, co wiem to ona stała w recepcji ta Heidi xD
Heidi nie stała w recepcji !!!! w recepcji była Gianna a Heidi zaciągala ludzi do "domu" Volturi :p była bardzo seksowna i ubrana w latex ale o tym że się rozebrała nie było w książce :D
Aa to cos mi się ubzdurało, że to była ta z recepcji xD Mój błąd ;) Ale rola Heidi też nie jest jakaś powalająca.. Ile ona miałaby być w tym filmie? Góra minuta.. Gdzie tam ona miałaby się rozbierać ;]
Cóż... w książce było, że była przynętą. Może dadzą widzom taki bonus i pokazą jak "nęciła" swoje ofiary? :D
To ja dziękuję za takie bonusy ;D.
Co to niby ma być, rozbierane sceny w New Moon? Jakoś mi to nie pasuje...
Właściwie Heidi nie miała zbyt dużej roli w książce, to pewnie w filmie też nie będzie o niej za dużo. Na szczęście
Ja ubolewam, że nie będzie w filmie Kellana ;( A jak już to w śladowych ilościach na początku i może na końcu go pokażą ;( Buu...
Prawdopodobnie dziewczyna Kellan'a, AnnaLynne Mccord (którą poznał na planie '90210' ;) ) wcieli się w rolę Heidi w 'New Moon'. Co prawda nie jest to duża rola, ale zawsze to coś;) Narazie scenarzyści, toczą z nią rozmowy.
hm.. ja tez bym wolała gdyby nie pokazywali jak Heidi się rozbiera.. niech sobie tego oszczędzą. I też żałuję, że Kellana nie będzie w New Moon.. szczerze przyznam, że był on jedynym aktorem który w Twilight zadowolił mnie na 100%
jeśli w filmie miałaby być ubrana w lateks i zachęcać do pójścia za sobą, a jedną z ofiar Volturi według książki była Babcia-Turystka z różańcem w rękach to coś mi się tu nie zgadza ;p.
Heidi nie stała w recepcji ... No tak ... Mało jej było ale patrząc na to jak inny był film "Twilight" oj jego wersji oryginalnej czyli od książki ... Cóż czego oni nie wymyślą ... Choć wolała bym żeby nie byłojednak tych scen .
Ehh... Ja na serwisie www.kotek.pl czytałam że postanowiono że rolę Heidi będzie mieć nijaka Noot Sear. :)
a ja się cieszę, że annlelynne nie zagra heidi.
1. kompletnie nie pasuje mi do tej postaci
2. nie chcę, by którykolwiek aktor ze zmierzchu dostał rolę tylko dzięki znajomościom. liczy się talent i charyzma :)
hehe masz racje , ja tylko dodam , ze nie mogłabym patrzeć na dziewczyne
kellana bo bym ja zabila podczas filmu < nie wiem jak , ale cos by sie
wymyslilo> xD