Ja również lubię Ozzyego ale lubię też kelly. Może aż takiego talentu jak ojciec to nie ma, ale lubię sobie czasem posłuchać "Shut up" w jej wykonaniu. Dodatkowo ładna jest dziewczyna nawet...
Hehe:D "Kategoria superciężka":P No są różne gusta jeśli chodzi o czyjąś urodę... Wiele osób uważa że mam dziwny gust i zdaję sobie z tego sprawę... Nie mniej Kelly mi się podoba. Ale za to Bjork jest piękna prawda?:P
Kwintesencja głupoty, brzydoty i oczywiscie beztalencie straszliwe. Do Ozzy'ego nic nie mam :] Sympatyczny chłopak z niego jest...
No ja zdaje sobie sprawę, że dla Ciebie piękny jest Depp (jak dla większości) ale mam prawo do takiego gustu a nie innego :] Ja uważam, że Kelly jest ładna to tak jest, tak samo jest z Bjork. Skoro Tobie się nie podobaja, to trudno!
Pozdrawiam
Tyle, że Bjork jest niezwykle utalentowaną pisenkarką, a nawet i aktorką co udowodniła w "Dancer int the Dark". Więc myślę, że to porównanie jest conajmniej nie na miejscu. Bjork wyznacza nowe trendy, Osbourne się do nich dopasowuje.
Co do urody to nie każdy jest piękny. Muzyk powinien śpiewać, a nie dobrze wygladać. To samo można powiedziec o aktorze. Powinien dobrze grać, wygląd nie jest najważniejszy.
Doprawdy nie wiem jak można wg tych samych kategorii oceniać Deppa i Kelly czy Bjork! Czyżby dla Ciebie nie było różnicy między chłopcami a dziewczynkami?
A tak poza tym to dla Mnie piękna jest Calista Flockhart tak jak nie dla wiekszości :p
Chyba te żebra co jej to widać :/
Ale faktycznie, poprzednik ma rację. O urodzie się nie dyskutuje. Jeden rodzi się taki, a drugi taki i wpływu na to nie ma.
Patrzeć nie mogę na to beztalencie jakby nie sławny tatuś to by się w ogóle do showbiznesu nie wkręciła z takim głosem i charakterkiem :-/ (o wyglądzie juz nie wspominając.....)
hmm.... czy ona jest ładna?! http://wiw.org/~jess/wp-uploads/scarykelly.jpg [wiw.org/~jess/wp-upload ...] nie powiedziałabym...
Też swojego czasu uważałam ,że jedzie na nazwisku ale posłuchałam kilka jej wykonań i muszę stwierdzić ,że ma bardzo dobry głos lepszy niż niejedna inna sławniejsza wokalistka
np.http://www.youtube.com/watch?v=Fk6pKcotdFY&feature=rec-LGOUT-exp_fresh+div-1r -1-HM
dla mnie zas ozzy jest super kelly jest super ale juz nie pod wzgledem muzycznym, podoba mi sie ona jako postac, ale jej muzy nie trawie
to dziecko mnie irytuje jak oglądałam rodzine osbourne to myślałam że mnie rozniesie jak pokazywała tam swoją wyższość nad wszystkimi, jak jechała po ozzim i po sharon wyzywała ich od najgorszych a ci mówili tylko że ja kochają, wkurza mnie też w niej że ozzy to genialny metalowiec a ona się wzieła za pioseneczki madonny żal poprostu żal patrzeć