rodowity Ziemianin, od ponad kilkunastu lat...
Na Wenus musza miec surowe kanony piękna - możemy wam oddać np. posłankę Beger :)
sama jesteś brzydka! I do tego gniewna
........................................................................
hmm. po prostu. nie wiem co napisać. nie chcę być niemiły. ale pierwszy wpis pod Twoim subtelny, doskonały. jak na mnie zbyt subtelny. z przyjemnością zobaczę Twoją fotkę. gdyby okazała się miła dla oka, pomyślałbym - g.u.i.; gdyby niemiła - pomyślałbym - nie dość, że g.u.i. to jeszcze s.u.t.r.w.n.
nie pozdrawiam. ale mam prośbę, czy ludzie Twego typu, z takimi przykrymi wywnętrzeniami i ekspresjami swojego stanu nie mogliby się schować? jestem taki zmęczony spotkaniami z nimi, nawet tak przelotnymi.
Brzydka to ty jesteś! chyba masz jakiś kompleks, albo jesteś nad wyraz złośliwa, bo tej Pani nic takiego nie można zarzucić.
jest juz za stara zebym ją mial oceniac w takich kategoriach, ale kiedys laska z niej byla ze ho ho :)
Wcale nie jest brzydka. Jak Travolta mógł zostać gejem mając taką kobietą to się w głowie nie mieści.
O.o proponuje Ci obejrzeć film pt. "Bliźniacy" i ponownie wystawić swój pełen zazdrości komentarz.. teraz może ładna nie jest ale w 88.. BYŁA ZAJEBISTA !
http://www2.pictures.zimbio.com/pc/John+Travolta+Kelly+Preston+daughter+Ella+5Pr i84wNxDsl.jpg
Kobieta marzenie :)