Kenneth Branagh

Kenneth Charles Branagh

7,8
27 423 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kenneth Branagh

Jeden z najbardziej utalentowanych i brawurowych aktorów w historii kina, do tego wybitny aktor szekspirowski, dopiero na 224 miejscu? To jest jakaś kpina!

La_Pier

zgadzam się, osobiście ode mnie ma 10, jak byłam mała to za nim szalałam ale dopiero teraz dostrzegam jego talent :)

La_Pier

zgadzam sie :DDDD ................
.
.
.

La_Pier

ale podskoczył, aż mnie zatkało 84 jako aktor i 74 jako reżyser i wciąż idzie do góry, ciekawe co się stało

victoria_

Pewnie to się stało, że sporo osób obejrzało "Wallandera" na Ale kino. Prawda jest jednak taka, że jeżeli Kenneth ma być w pierwszej setce najlepszych aktorów, to głównie za role w takich filmach jak: "Henryk V", "Otello", "Hamlet" czy "Ostateczne rozwiązanie". To wstyd, że ludzie sobie o nim przypomnieli akurat teraz, gdy Ale kino pokazuje "Wallandera". Ale lepiej późno niż wcale. Zresztą, jestem pewny tego, że zbyt długo nie zagości w pierwszej 100-tce - w rankingu Filmwebu musi być przecież miejsce dla "aktorów", którzy są popularni.

La_Pier

Lepsze to niż nic.

_Andrzej_

to zależy od ilości głosów, na razie faktycznie ma marne szanse na utrzymanie się, któraś z publicznych telewizji powinna puścić Frankensteina, żeby dużo osób zagłosowało, tak to właśnie jest jak się nie pcha po miano "celebryty", mistera nastolatek czy pseudo-skandalisty

victoria_

moim marzeniem jest zobaczyć go na własne oczy na deskach teatru... ale coś mi się wydaje, że mogę tylko pomarzyć..;p

velma_90

albo w ogóle na żywo :D

użytkownik usunięty
La_Pier

ciekawe co w kontexcie aktorstwa oznacza słowo 'brawurowa'...

użytkownik usunięty
La_Pier

Teraz jest na 107 miejscu, ale to wciąż mało. Kenneth Branagh to dżentelmen ekranu, wybitny aktor i niezwykła osobowość.
Ode mnie ma 10/10.