Kenneth Branagh

Kenneth Charles Branagh

7,8
29 410 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kenneth Branagh

jw.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ChaosSaber

LoL, może nie nosi przy sobie...

ChaosSaber

Na twarzy ;-;

everdeen

Ciekawe, gdzie dokładnie. Bo spoglądam w okolice otworu gębowego i nie widzę :P

MBlaylock

Gdzieś na pewno są :D

ChaosSaber

Zjadł je z fasolką i popił wybornym Chanti.

El_Rey

Lubię to :) <komentarz, nie ujemne usta Kennego of course :D>

użytkownik usunięty
ChaosSaber

Gdzie Ty masz mózg?

Na swoim miejscu dziecko ;)

użytkownik usunięty
ChaosSaber

osoby pelnoletnie to nie dzieci. pytaj najpierw o wiek

Jeżeli uważasz, że pełnoletność świadczy o dorosłości, to jesteś w błędzie :)

użytkownik usunięty
MBlaylock

Powtórzę: Wg prawa osoby pełnoletnie to nie dzieci, wiec Ty jestes w błędzie. Nie mów o dorosłosci. Trafniejszym okresleniem bylaby tutaj dojrzałość.

A co ma prawo do tej dyskusji? Żadne prawo nie czyni cię automatycznie dorosłym, ani dojrzałym po ukończeniu 18-go roku życia. Dojrzałość to synonim dorosłości. I o tym, kiedy człowiek staje się dorosły, tudzież dojrzały, świadczą jego preferencje osobowości, jego czyny, a nie jakieś powszechnie ustanowione prawo. Nie zarzucaj ludziom od razu błędów, bo nie każdy posiada jednokierunkowy tryb rozumowania :) Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
MBlaylock

Jesteś w błędzie. Po ukończeniu 18 roku życia człowiek staje się automatycznie dorosły. Dojrzały nie, dorosły - tak.

"Jesteś w błędzie, jesteś w błędzie" etc...monotematyczna jesteś koleżanko, tudzież nie wnosisz nic konstruktywnego. Uważam dyskusję za zakończoną. Over and out :)

użytkownik usunięty
MBlaylock

To trochę się spóźniłas lub spóźniłes bo ja już dawno uznalam to za zakonczone :D Udanego wieczoru!

Skoro było tak, jak mówisz, to po co odpisałaś na mój ostatni post? A właściwie powtórzyłaś tylko to, co już wcześniej powiedziałaś, niewiele się nad tym zastanawiając :) Również miłego :)

użytkownik usunięty
MBlaylock

A skoro Ty napisales/as ze uwazasz dyskusje za zakonczoną to dlaczego teraz piszesz dalej? ;> Tak samo moge spytac bo na tym samym Cie przyłapałam. Dobra, czesc ;p

O kurna, wpadłam :D A transwestytą nie jestem, z całym szacunkiem. Cześć! :)

ChaosSaber

Nie założył dzisiaj.

ChaosSaber

haha celna uwaga :D

ChaosSaber

Usta na swoim miejscu. Ja tam warg nie widzę ; )

ChaosSaber

A co ma mieć wary jak Angie Jolie? Normalne ma, męskie.

ChaosSaber

Czepiasz się. Facet jest w porządku.

ChaosSaber

Coś w tym jest co mówisz...