Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 552 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

gdyby nie potrafiła grać, nie braliby jej do tylu produkcji. Ja osobiście bardzo ja lubię.
" Zmierzch ", " Królewna Śnieżka i Łowca " .. świetnie zagrała, dla mnie jest niesamowita.

Donciaaa

Sądzę, że gdyby nie miała rodziców w biznesie to w ogóle by nie grała.
Jest tania i po sadze przyciąga faneczki do kin - dlatego ją biorą.

Badly

I tu cię zaskoczę.
Żyjesz w wielkim błędzie myśląc, że jest tania

lista najlepiej opłacanych aktorek to:

1. Kristen Stewart (34.5 mln dolarów za okres od 05.2011-05.2012)
2. Cameron Diaz (34 mln dolarów)
3. Sandra Bullock (25 mln dolarów)
4. Angelina Jolie (20 mln dolarów)
5. Charlize Theron (18 mln dolarów)
6. Julia Roberts (16 mln dolarów)
7. Sarah Jessica Parker (15 mln dolarów)
8. Meryl Streep (12 mln dolarów)
9. Kristen Wiig (12 mln dolarów)
10. Jennifer Aniston (11 mln dolarów)

źródło: stopklatka

Nie jestem jej fanem, ale po przeczytaniu newsa o zarobkach postanowiłem wejść na jej stronę na fw i uświadomić co niektórych.

Kraven

Lwią częścią jej zarobków za tamten rok jest saga. Za pierwszą część "Przed Świtem" (za drugą tyle samo) dostała 12,5 mln + 7,5% od dochodu z filmu. Żaden wyczyn w jej wydaniu zgarnąć 34,5 mln. To zestawienie to żadne zestawienie. Taka Miley Cyrus jakieś 2 lata temu była pierwsza na jednej z list, bo rok zamknęła powiększając swoje konto o 25 mln, a gra, śpiewa i kij wie co jeszcze.

Badly

Przykro mi ale nie znam dorobku pani/panny (nie potrzebne skreślić) Cyrus.
KS wypromowała się na Zmierzchu dzięki czemu wysoko się ceni.
Jednak to zestawienie coś mówi - ta aktorka nie jest "tania" o czy świadczy sam fakt wynegocjowania % od dochodu sagi (poza normalną gażą) o czym wspomniałeś.

Kraven

Po pierwsze wspomniałAŚ.
Po drugie wynegocjonowanie % od dochodu nie świadczy o jej cenieniu się, a o tym, że saga odniosła ogromny sukces. Gdyby nie postacie Belli i Edwarda, i ich miłości to mieliby kolejną romantyczną historię, a Kristen kolejne 2 mln na koncie (tyle dostała za Twilight). Nikt nie jest głupi. Jeśli każdy kolejny film zarabia więcej to czemu samemu na tym nie skorzystać?
Spójrzmy na Angie w tym zestawieniu 20 mln. To jest wyliczenie za okres 5.2011-5.2012? No cóż. W jej filmografii jak wół jest przestój. Za podłożenie głosu w Kung Fu Panda dostała milion. Poza tym reżyserka i produkcja jej własnego filmu In the Land of Blood and Honey. To wszystko. Imponujące miejsce pomimo "lenistwa' filmowego. Angie za film bierze nie mniej jak 15 mln. Kristen może liczyć na pensję do 5 mln. Gdyby nie saga byłaby poza pierwszą dziesiątką.

Donciaaa

Też ją bardzo lubię i nie rozumiem tych wszystkich złych opinii. Nie lubią jej bo zagrała z "Zmierzchu"? Bo gra ładne postacie, a im nie podoba się jej typ urody? Nie gra źle, wg mnie jest bardzo ładna, dziewczęca i naturalna i takie osoby gra zazwyczaj. I słuszna uwaga, gdyby nie potrafiła grać to by nie grała. Proste. Czasem mam wrażenie że ludzie za bardzo utożsamiają postacie z aktorami, to po pierwsze. I postacie z filmami. Co do tego że ma jedną minę. Nie zostałaby aktorką gdyby to była prawda!

Shalilah

Nie zostałaby aktorką, gdyby nie jej rodzice.

Armell

Naprawdę braliby ją do filmów gdyby nie potrafiła grać? Nie znam się na tym, ale wierzyć mi się nie chce że sama się tam pcha i zatrudniają ją(!) tylko ze względu na rodziców. Może chodzi o to co już ją wykreowało, ale czy jest aż taką płytką aktorką i gra już tylko bo fani "Zmierzchu" ją kochają i i tak pójdą na kolejny film z nią w roli głównej? Nie mam chyba zbyt wielkich wymagań co do gry aktorskiej bo nigdy mi nie przeszkadzała w filmie, no ale może FAKTYCZNIE nie mam oka do tego, czy coś. I może właśnie dla takich ludzi gra. :D

Shalilah

W dzisiejszych czasach wystarczą znajomości. Czy Megan Fox to rewelacyjna aktorka? Nie, a mimo to gra.

mrs robinson

Teraz aktualnie leży z brzuchem na plaży i wygrzewa się z mężem. :)

sentia

Tak,wiem.

Shalilah

Oczywiście, przecież NaaaSSttoOolLaaTkkIii pójdą na każdy film ze swoją idolką, więc komercyjny sukces twórcy mają zapewniony. A Stewart "wykreowała" z siebie biedą dziewczynę, którą los pokarał sławą.

Armell

+ ja jej występów w filmach nie nazwałabym grą aktorską.

Armell

W dodatku wiecznie sprawia wrażenie niedomytej.

pistacjowa

O rany. To że jest niedomyta to już trochę niegrzeczne, może i faktycznie nie umie grać(może) ale nie przesadzajmy.Eh... A szkoda, bo pokładałam wielkie nadzieje w tej "Królewnie Śnieżce i Łowcy", moje klimaty :D Mam nadzieje że chociaż Pan Łowca dobrze wyjdzie.

Donciaaa

jeb*am. Kristen to okropne beztalencie, w dodatku niechlujne, wiecznie skwaszone dziewuszysko. Jej ''gra'' to stękanie, kręcenie głową i pokazywanie niezbyt pięknych zębów. Szkoda gadać.