On jest naprawde dobry. Widzialam z nim 'Udreczonych' , 'Zabojcze Ciało' i 'Koszmar z Ulicy Wiazow', a takze odc w 'Cold Case' , 'CSI' oraz 'Medium'. Sadze, ze w kazdej z tych rol byl inny. On ma naprawde talent. Wroze mu kariere. Do tego naprawde umila ogladanie filmow. ;D Mam nadzieje, ze mu sie powiedzie. ;)
Też bym tego chciała ;] i zgadzam się że ma talent. Ja zauważyłam go dzięki CSI NY, a oglądałam w Cold Case, The Closer, Smallville, a z filmów Udręczeni i Red. zgadzam się że potrafi grać zupełnie różne osoby. ;] a na Nightmare on Elm Street się wybieram do kina, jak myślisz warto? ;d
Mysle, ze warto. ;) Ja film obejrzalam w necie pod tym linkiem : http://vidreel.com/video/NjAwMDE4/ . ;) W pewnych momentach jest troche zamazane, ale ogolnie kopia jest dobra , najlepsza jaka udalo mi sie znalezc. ;D Film mi sie ogolnie podobał, moze dlatego, ze nieogladalam oryginału, bo wiekszasc osob, ktore widzialy oryginał, mowia, ze ten film to porazka. Byly momenty, gdzie mozna bylo sie przestraszyc, postacie nawet ciekawe, chociaz Nancy mnie irytowała troche. ;) Ogolnie film bardzo fajnie zrobiony. Polecam. Pzdr. ;)