Laura to piękną młoda kobieta ale ona w ogóle nie potrafi grać! Jakby się oglądało W11. Straszna tragedia. Wychodzi, że każdy może być aktorem. To po jakiego grzyba tyle osób w stresie kończy szkoły aktorskie? A w ogóle skąd ona się wzięła?
dobra... zwracam honor. wiem na 100%, że Laura uczy się w szkole teatralnej... ale czy ja wiem czy to ma sens ;) pozd
Wisz co naprawdę każdy umie ocenić inny ludzi a nikt nie ocenia siebie jeżeli uważasz że Laura Samojłowicz nie umie grać czemu ty się nie zgłosiłeś / zgłosiłaś na pewno by cię przyjęli bo powiedziałbyś / powiedziała że lepiej grasz od Laury Samojłowicz , wież naprawdę twój komentarz jest żałosny oceń najpierw siebie a potem oceniaj innych to nie jest sztuka ocenić innych ale , sztuką jest ocenić samego siębie czy jestem idealny czy mogę coś w sobie zmienić ? czy w tym co robię , jestem najlepszy / najlepsza a uwierz mi w każdym z nas znajdzie się coś co by można zmienić ja bym ci radził zmienić nastawianie na inny ludzi . I nie wypominaj mi biedy bo ja chciałem ci coś wartościowego przekazać ......
No wież co ja nie wiem jak tak można na obrażać ludzi to zaśpiewaj lepiej jak nie umie grać to w Jak Oni Śpiewają to ludzie nie umieli głosować tak ? co za brednie wypisujecie i będę bronił dobra imienia Laury Samojłowicz bo to co wy tu piszecie to same oszczerstwa .........
Ja o śpiewaniu nic nie mówiłem, bo nie wiem, jak ta pani śpiewa. Natomiast widziałem jak gra, i jest to wg mnie porażka. I nie piszę tego celem obrażenia kogokolwiek. Po prostu wyrażam swoje zdanie. Po to tu wszyscy jesteśmy, czyż nie?
Tak to zagraj lepiej proszę nie dobijaj mię znalazł się krytyk filmowy daruj sobie ja zmiany nie zmienię i raczyłby ci obejrzy parę filmów z Laurą Samojłowicz a nie krytykować bo co obejrzałeś może ? Hotel 52 w którym moim zdanie gra fajnie tak świeżo ..........
"Zagraj lepiej" - to jest podstawowy "argument" jak się nie ma nic do powiedzenia. Nie trzeba samemu być aktorem, żeby być w stanie oceniać grę aktorską. Oprócz tego nie miałem na celu spowodowanie zmiany czyjegoś zdania, tylko wyrażenie swojego.
Maż racje ale moim zdanie trochę przesada ile tak naprawdę obejrzałeś nią produkcji ? co M jak Miłość i Hotel 52 ? radził bym ci obejrzeć trochę więcej z nią filmów i później się wypowiedzieć ok bo bzdury piszesz aż głowa mała ......
Nie piszę żadnych bzdur, tylko subiektywne opinie wynikające z tego, co widzę. "M jak miłość" nie oglądam, ale widziałem tę panią w wystarczającej ilości innych produkcji by być w stanie stwierdzić iż prezentuje ona niezbyt wysoki poziom sztuki aktorskiej. Dwa czy trzy jednakowe grymasy i pozy to niebyt wiele, nie uważasz? Kogo by nie grała, za każdym razem wygląda to identycznie.
Wież co daruj sobie identycznie a jam ma wyglądać przecież gra ta sama osoba grymasy ? chyba śmieszny jesteś znam się akurat na aktorach i na aktorkach siedzę w tym kupę lat czyli w filmach i uwierz mi na pewno nie jest tak jak piszesz zobaczy ona jeszcze zrobi kariery a ty wtedy zobaczysz na com ją stać .........
Karierę może zrobić,w to nie wątpię. Aktorów nie mających krztyny talentu a robiących wielką karierę jest akurat pełno. A na co ją stać widać i obecnie. Na bardzo niewiele.
Nie wiem jaki pani gra, ale Ty ją bronisz jak kaleka ortograficzny i masz głupie argumenty. Co do Laury Samojłowicz to śliczna niesamowicie, oglądam profil bo zobaczyłem ją na billboardzie ;)
Wiesz co, widzę, iz bardzo tragizujesz kiedy ktoś wyraża swoje zdanie na temat tej osoby. słuchaj, jeżeli ja lubisz, to ok, masz prawo, ale nie musisz od razu się tak unosić. Podaj tytuły tych jakże ambitnych jak mniemam produkcji, w których grała, chętnie sobie obejrzę.
A tak z ciekawości.... co sądzisz o aktorkach takicj jak Danuta Stenka, Edyta Jungowska, Jolanta Fraszyńska, Katarzyna Figura (chodzi mi oczywiście o Twoje zdanie na temat ich gry aktorskiej)?
Chłopie jakie produkcje?Przecież ona zagrała raptem w 3 filmach i paru serialach(w tym połowa gościnnie)To po czym mamy ją oceniać?
A i jeszcze jedno,nie lubię się czepiać,ale przed wysłaniem przeczytaj kilka razy to co napisałeś bo sadzisz takie byki,że aż głowa boli.
Niech się uczy, niech próbuje, a być może kiedyś będzie przynajmniej niezłą aktorką. Jest piękną kobietą mającą szansę. Nie rozumiem dlaczego z góry ją skreślacie. Czy na jej miejscu nie próbowalibyście wykorzystać życiowej szansy i łapać Boga za nogi?
Masz racje ja jej nie skreślam też bym próbował wykorzystać życiową szanse jeżeli miała możliwość zagrania głównej roli w w Hotelu 52 dlaczego miała się nie zgodzić mam nadzieje że jeszcze zrobi karierę ..........
Witam! Buterfly nikt nie atakuje Ciebie ani nie obraża Laury. Na tym forum mają prawo wypowiedzieć się zarówno zwolennicy jak i przeciwnicy aktorki,aktora,filmu czy serialu itp. Ja widzialam Panią Laure w niejednej odsłonie i podzielam zdanie Domin-X. Rownież uważam ,że aktorka ta gra cały czas tak samo o ile można te jej kilka min nazwac grą.I nie mam na celu obrażania jej.Uwazam ,że ona w "Hotel 52"gra najgorzej ze wszystkich aktorów.Ja w ogóle nie widze w niej emocji. Chodzi z tym chłopakiem z hotelu ale traktuje go gorzej niz gości hotelowych.Wogóle zero cieplego spojrzenia. Jednakże ile ludzi tyle gustów i ja szanuje opinie innych.Mnie się jej gra nie podoba.Tobie tak i dzięki faną takim jak ty i osobom jej przychylnym ma swoją szanse i niech z niej korzysta pewnie ,że tak. I nie pisz mi ,że jak jestem taka mądra to ,że mam sama lepiej zagrać. Ja potrafie ocenić swoja osobe obiektywnie i np na siłe nie śpiewam bo wiem ,że nie mam głosu.A jesli chodzi o gre aktorska to kto wie ,sądze ,że zagrałabym lepiej jednak nie chciałabym być znana osobą -cenie sobie spokój i prywatność(więc aktorstwo jest nie dla mnie). Wracając do Pani Laury- niech "pnie sie w góre" jednak bez mojego uwielbienia za to z wierną fanką/fanem. Pozdrawiam buterfly i pozostałych użytkowników forum!
Widziałam panią Laurę i jej grę- inaczej bym jej nie oceniała .Mnie "ona"-jej gra nie przekonuje i uszanuj moją odmienną decyzję. : )
Ukończyła Akademię Teatralną. ;P
Piękna, bardzo utalentowana. Pięknie śpiewa i świetnie gra. A na żywo w teatrze.. marzenie! Genialna!
A do tego bardzo miła i przesympatyczna osoba ♥
Utalentowana???? W którym miejscu? Ona kompletnie nie potrafi grać. Jak widzę ją n a ekranie od razu przełączam na inny kanał.
Cóż. Kwestia gustu. Jest kilka naprawdę świetnych, które JA kupuję i lubię do nich wracać.
Chociaż oczywiście, zdaję sobie sprawę, że jest też kilka niedociągnięć, kilka scen, które można by zrobić lepiej.
Ale Teatr to zupełnie inna bajka niż TV :)