Laura Samojłowicz

5,0
364 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Laura Samojłowicz

Laura Samojłowicz to piękna młoda aktora a na tym zdjęciu wyszła jak nie wiem co proszę zmięcie jej to okropne zdjęcie o to moja propozycja : http://twoje-seriale.pl/wp-content/uploads/2010/03/laura.jpeg zmniejszyć i akurat by było kto jest za zmianą zdjęcia niech napisze komentarz i soją propozycję zdjęcia ..........

buterfly

też uważam, że to zdjęcie nie jest najlepsze!!!

Johny999

Dzięki za poparcie może dopniemy swego musimy tylko znaleźć jakiegoś moderatora i poprosić go żeby zmienił zdjęcie a może masz jakiś sposób jak to zrobić ? a bo jakiś z twoich znajomych jest moderatorom ?

buterfly

nie wiem kto mógłby zmienić zdjęcie, może ci którzy tworzą tą stronę po lewej stronie pisze?

Johny999

Też tak myślę ....... ale czeba do nich napisać...........

buterfly

Zmienili! To jest o wiele ładniejsze! Może już zostać, dzięki za zmianę!!!

Johny999

To dzięki mię i mojej silnej woli pisałem do wszystkich którzy mogli zmienić zdjęcie i zmienił widocznie ktoś hura teraz wygląda o niebo lepiej !!!!!!

buterfly

a kto mógł zmienić zdjęcie???????????????????????

Johny999

Sam nie wiem bo pisałem do wielu osób ale ci co mają niebieskie łby do weryfikacji to mogą zmienić ...........

buterfly

Ojej ale macie problemy...

Lecho1523

Dla twojej wiadomości Lecho1523 już dawno zdjęcie jest zmienione więc nie mam żadnych problemów !!!!

buterfly

A jakie zdjęcie było wcześniej, jeśli można spytać? :)

buterfly

Następnym razem radzę zajrzeć do słownika ortograficznego:

pisze się "zmieńcie", nie "zmięcie"...

bardotek69

Na drugi raz radzę zastanowić się czy warto pisać tak durny komentarz pisałem szybko a po 2 jestem tylko człowiekiem i mam prawo się pomylić ...