Lauren Cohan

Lauren Storholm

7,9
8 985 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Lauren Cohan

Jest bardzo atrakcyjną, wydaje sie sympatyczna obobą. Pomimo tego, że ja bardzo lubie to uważam, że nie zasługuje na takie wysokie miejsce w ranking. W Walking Dead i Pamiętnikach Wampirach zagrała super ale to za mało, aby znalazła się na tym miejscu.

theszymonfilipiak

Całkowicie się zgadzam, niektórzy zapominają, że to nie ranking urody.

TonyMontana_fw

Jeśli będzie wyżej niż Jennifer Lawrence zmienię jest ocenę z 10/10 na 8/10 za karę :D

theszymonfilipiak

Co do zdolności tej Pani się nie wypowiem, bo widziałem tylko jeden film, który moim zdaniem był tragiczny i na jego podstawie nie jestem w stanie nic o tej aktorce powiedzieć. :)

theszymonfilipiak

Dałeś jej 10/10 a póżniej piszesz, że nie zasługuje na tak wysokie miesjce w rankingu. Więcej takich ignorantów, którzy dają jej 10 za ładną buźke to wskoczy do top 10

theszymonfilipiak

Nie zapomnijmy o Nie z tego świata. Nie widziałam jej jeszcze w tej roli bo dopiero jestem po dwóch odcinkach ale jestem przekonana że zagrała świetnie :)

użytkownik usunięty
Anaissa

zagrała świetnie, jedna z moich ulubionych aktorek w SS, nawet w sumie najlepsza z kobiet, wreszcie laseczka z charakterem;p

theszymonfilipiak

Nie liczą się dokonania, a umiejętności. Cohan jest dopiero początkującą aktorką, która ledwo co weszła w świat filmu. TWD daj jej naprawdę dobry start i rokowania na przyszłość. Uważam, że Lauren gra lekko, subtelnie, ale jednocześnie prawdziwie przekazując emocje w rewelacyjny wręcz sposób. Przez dwa sezony w których grała przedstawiła kilka różnych postaw, co już pozwala na określenie jej jako aktorki dobrej, a nawet bardzo dobrej. Miejsce w rankingu oczywiście odrobinę zawyżone, ale moim zdaniem w TOP100 powinna się trzymać. Jest na pewno lepsza niż gro innych pseudoaktorek, które dzierżą tamtejsze miejsce nie przez obiektywną ocenę umiejętności, a przez prywatne sympatie fanek seriali w których grają.

użytkownik usunięty
tomb2525

90 % tego rankingu to pomyłka :). Lauren Cohan to aktorstwo na poziomie Joanny Brodzik i miliona innych aktorek. To, że jest atrakcyjna i seksowna to dla wielu równa się "rewelacyjne aktorstwo". Nieźle :). Według takiej skali to ten ranking powinien mieć 10 tysięcy miejsc, a wszystkie pierwsze :).