Rose w Pamiętnikach wampirów . Świetna aktorka i do tego piękna. Czego można chcieć więcej?
dokładnie, Lauren świetnie odegrała Rose, szkoda że ją uśmiercili :/ Zazwyczaj jest tak, że jak ktoś fajnie gra to zaraz postać przez niego odgrywana ma zginąć, tak samo było z Melase Jow "Anna" (nie wiem czy imię dobrze napisałam :D), dziewczyna bardzo mi się podobała i strasznie szkoda mi jej było, ale myślę, że obie panie zagrają jeszcze w wielu filmach/serialach i pokażą na co je stać :)
Mi też się podobała jako Rose i jak już napisało parę osób wcześniej żałuję że zgineła:/ bardzo polubiłam bohaterkę graną przez ta aktorkę...No ale ja juz tak zawsze mam, że jak już kogoś polubię w filmie czy serialu to on lub ona giną...Już mam takiego pecha:/
to i ja się dołaczę.. nie mogłem odżałować, że ją uśmiercili. Uwielbiam jej grę i akcent, no i w tych krótkich włosach było jej pięknie! :)
Uwaga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Spoiler!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(Pamiętniki Wampirów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
Anna i Vicky wróciły. Mam nadzieję , że Rose również zobaczymy w 3 sezonie.