ale dla mnie do końca życia pozostanie najlepszym Draco, jakiego świat widział! :))
O taak, Lauren Lopez >>> Tom Felton. :D
"Dumbledore is such an old coot. He's nothing like Rumbleroar. Rumbleroar is the Headmaster of Pigfarts. He's a lion. Who. Can. TALK." <3
Dokładnie.Wszyscy w Very Potter Musical/Sequel byli genialni, ale Lauren jako Draco kradła każdą scenę:D Tarzanie się po podłodze, rysunki, "HEY POTTER! I drew a picture of you. You see what's happening in it? It's you getting hit in the head with a Quaffle. Don't you feel foolish?" albo "My name is Draco Malfoy. I am a racist, I despise gingers and mudbloods, I hate Gryffindor house, and my parents work for the man who killed your parents. Do you want to be my friend?"
Nie mogłam przestać się śmiać:D
Tak w ogóle, jeśli komuś podobały się potterowe musicale Starkidów, to polecam Starship (jest na youtube, nawet z polskimi napisami) - też świetne a Lauren znów ma tam chyba najfajniejszą rolę, chociaż zupelnie różną od Draco:)
Kocham ją po prostu, chyba jako jedyną aktorkę. Jako Malfoy weszła na scenę robiąc fikołka :D I te jej ciągłe upadki.
''Did someone say''Draco Malfoy''?'' lub ''I want Hermione Granger!And a rocketship.'' Best Draco EVER :)
Moja królowa <3 te jej ruchy, tarzanie się po podłodze :D i te malfoyowe "well, well, well" albo "Did someone say Draco Malfoy?", Oraz zdecydowanie najlepsze: "I want Hermione Granger! And a rocketship.".
Szkoda, że w innych starkidowskich produkcjach gra tak mało znaczące role, według mnie ma spory potencjał, uwielbiam sposób w jaki wciela się w swoich bohaterów, czy jest to Draco Malfoy czy Tanya Freemont ;)