Laurence R. Harvey

Laurence Robert Harvey

7,8
762 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Laurence R. Harvey

Ten koleś to prawdziwy mistrz jeśli chodzi o granie filmowych psychopatów. Stawiam go na równi z Anthonym Hopkinsem (Hannibal Lecter), Anthonym Perkinsem (Norman Bates), Robertem Englundem (Freddy Krueger) i Jackiem Nicholsonem (Jack Torrence).

użytkownik usunięty
JASONEK3000

Ja znalazłem takie zdjęcie tego pana z młodości podobieństwo jest ale w dzieciństwie wyglądał na takiego słodkiego i niewinnego chłopczyka xd a tutaj pozory mylą ;) Warto z nim zobaczyć chociażby wywiady na you tubie :) Ale szczęście ma u kobiet jak oglądałem z nim zdjęcia to widać że laski go lubią chociaż urodą to on nie grzeszy xd ale facet ma powodzenie xd

https://pbs.twimg.com/profile_images/378800000311028806/d4a0 228aa000d0f62c24c1df44aa
ac8b_400x400.jpeg

Może dlatego że łypie swoimi wybałuszonymi jak u ślimaka oczami jak nikt inny hehe Ale szczerze - super aktor, widać, że z dystansem do siebie. Wszelkie swoje wady wydobył z siebie mistrzowsko hehe

klaudia0

zgadzam te jego oczy są urzekające :)

JASONEK3000

I dlatego powinien zagrać Violatora w nowej odsłonie Spawna. Pomyślcie ile producenci zaoszczęciliby na charakteryzacji tego gościa;). Ale tak poza tym jest naprawdę dobrym aktorem i myślę, że nie tylko ze względu na wygląd byłby idealny:)