To był kawałek wywiadu, ale opublikowany na jakimś tabloidzie więc trzeba by do tego podejść na pół serio.
On tam mówił (z tego co pamiętam), że po prostu eksperymentował na studiach i przespał się z paroma facetami.
No tak. Tabloid cytował wywiad dla magazynu LGBT "Out", oczywiście wyrywając z kontekstu. Bo chodziło o "eksperymentowanie" w szkole Brambletye, gdzie uczył się od 8 do 13 roku życia. A więc nie sypiał i nie z facetami oraz nie na studiach :-)
watpie nawet gdyby to byla prawda jest malo prawdopodobne ze Benedict wyjawil by to w wywiadzie za bardzo chroni swoje zycie prywatne
Proszę bardzo:
http://www.out.com/entertainment/movies/2014/10/14/sherlock-star-benedict-cumber batch-poised-make-alan-turing-his-own-imitation-game?page=full
https://www.youtube.com/watch?v=liySMbyFveA - Polecam wszystkim. Kulisy nagrywania Hobbita / Lee & Orlando.
A czy ja się pytam z kim i po co? Nie. I ja w swoją dupę zaglądać nie będę, ale jeśli Ty lubisz to enjoy ;)
Lee jest bardzo fajnym facetem, więc mam gdzieś, z kim się umawia :-) Ważne, żeby był szczęśliwy. Bije od niego niesłychana życzliwość. Nie jest "przesłodzony", nie kokietuje, nie robi z siebie pajaca, czasami wręcz można odnieść wrażenie, że szybko się peszy i krępuje, co w jego wydaniu jest mega urocze. Lubię go za naturalność i niewymuszony wdzięk :-) Jest bardzo przystojnym mężczyzną, dlatego we wszystkim mu do twarzy. Nawet w poplamionym, rozciągniętym t-shircie, bo nie sposób dostrzec, że wie czego chce i raczej nie jest kolejną marionetką w rękach stylistów. Prawie każda filmowa partnerka robi sobie z nim setki zdjęć (wnioskując po fotkach umieszczanych na twitterze) i wyraża się o nim w samych superlatywach. Jego po prostu nie da się nie lubić :-) Genialny aktor, świetny człowiek... Cholernie się cieszę, że po tych wszystkich latach w końcu został doceniony i częściej mogę go oglądać na dużym ekranie :P Homo, hetero... Who cares?! Lepiej nie czytać wymysłów napalonych małolatek na tumblrze. Tam aż się roi od spiskowych teorii.
...zawsze mnie ciekawiła ROZBIEŻNOŚĆ między kobiecą fascynacją mężczyzną dziś a jej echem lub zapomnieniem jutro - i związki w których kochają się ze swoimi facetami skrycie marząc o kimś innym - np.o LEE :)
ciekawa rozprawa naukowa by z tego powstała:)
testem mojego upodobania będzie moment w którym za 10 lat nadal będę je żywic z taką samą siłą - dokonując takiego samego ''wyboru'' nie będąc w nudnym związku w którym muszę udawać nie kogoś innego ale z kimś innym :)
no - i na tym forum mnie już nie będzie:)
a tak na marginesie - PRAWDOPODOBNIE GEJ lub BI :) idzie ku lepszemu:)
Eee ale co z tego nawet jeśli jest - przecież i tak masz niemal zerowe szanse u niego.
@&#$?#!+^! Boże ludzie, ale wy smęcicie ;/ To, że o to pytam nie znaczy, że już snuję naszą wspólną przyszłość. Jest moim ulubionym aktorem i mnie to po prostu ciekawi. A skoro już sugerujesz coś takiego to cię oświecę; Lee mi się bie podoba :#
Dobra przyznaję się, celowo to napisałem aby dostać szczerą odpowiedź. Lepiej napisać złe rozwiązanie niż się o nie zapytać, to działa jak cholera.
To tylko plotka. Ludzie plotkują, że jest z Richardem Armitagem tylko dlatego, że nie ma dziewczyny (a przynajmniej nie pokazuje się z nią publicznie) i na premiery jeździ z rodzicami :/
a czy to ma znaczenie,jest świetnym aktorem.jako król elfów był fascynujący,poza tym to sympatyczny facet.
nie, nie ma znaczenia, ale mnie ciekawi bożee...czytajcie wcześniejsze komentarze jak już się wypowiadacie. I owszem, jest świetnyn aktotem, ale nie wiem czy jest sympatyczny, bo go nie znam >,<
pisząc sympatyczny miałam na myśli,że jest zabawny i ma poczucie humoru,co widać w hobbicie,gdy w wolnym czasie rozbawiał resztę ekipy.lubię takich ludzi bez względu,czy znam ich czy nie-o to mi chodzi w mojej opinii.
Chociaż najpierw stwierdził że sypiał z kobietami jak i facetami, dopiero później zdeklarował się jako gej :).