Lee Pace

Lee Grinner Pace

8,0
21 665 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Lee Pace

Ostatnio obiło mi się o uszy, że Lee jest homoseksualistą. Czy wiadomo wam coś w tej kwestii?

wolvi24

Cumberbatch powiedział, że sypiał z facetami

Daroo_3

Jakieś źródło?

ACCb

To był kawałek wywiadu, ale opublikowany na jakimś tabloidzie więc trzeba by do tego podejść na pół serio.
On tam mówił (z tego co pamiętam), że po prostu eksperymentował na studiach i przespał się z paroma facetami.

Daroo_3

No tak. Tabloid cytował wywiad dla magazynu LGBT "Out", oczywiście wyrywając z kontekstu. Bo chodziło o "eksperymentowanie" w szkole Brambletye, gdzie uczył się od 8 do 13 roku życia. A więc nie sypiał i nie z facetami oraz nie na studiach :-)

ACCb

masz może link do PRAWDZIWEGO źródła?

Daroo_3

watpie nawet gdyby to byla prawda jest malo prawdopodobne ze Benedict wyjawil by to w wywiadzie za bardzo chroni swoje zycie prywatne

Daroo_3

Proszę bardzo:
http://www.out.com/entertainment/movies/2014/10/14/sherlock-star-benedict-cumber batch-poised-make-alan-turing-his-own-imitation-game?page=full

ACCb

thx

Ginette_L.

https://www.youtube.com/watch?v=liySMbyFveA - Polecam wszystkim. Kulisy nagrywania Hobbita / Lee & Orlando.

kinkikiki

A patrz we własną dupę a nie kto, z kim i po co...

masazzielonagora

A czy ja się pytam z kim i po co? Nie. I ja w swoją dupę zaglądać nie będę, ale jeśli Ty lubisz to enjoy ;)

kinkikiki

Lee jest bardzo fajnym facetem, więc mam gdzieś, z kim się umawia :-) Ważne, żeby był szczęśliwy. Bije od niego niesłychana życzliwość. Nie jest "przesłodzony", nie kokietuje, nie robi z siebie pajaca, czasami wręcz można odnieść wrażenie, że szybko się peszy i krępuje, co w jego wydaniu jest mega urocze. Lubię go za naturalność i niewymuszony wdzięk :-) Jest bardzo przystojnym mężczyzną, dlatego we wszystkim mu do twarzy. Nawet w poplamionym, rozciągniętym t-shircie, bo nie sposób dostrzec, że wie czego chce i raczej nie jest kolejną marionetką w rękach stylistów. Prawie każda filmowa partnerka robi sobie z nim setki zdjęć (wnioskując po fotkach umieszczanych na twitterze) i wyraża się o nim w samych superlatywach. Jego po prostu nie da się nie lubić :-) Genialny aktor, świetny człowiek... Cholernie się cieszę, że po tych wszystkich latach w końcu został doceniony i częściej mogę go oglądać na dużym ekranie :P Homo, hetero... Who cares?! Lepiej nie czytać wymysłów napalonych małolatek na tumblrze. Tam aż się roi od spiskowych teorii.

kinkikiki

Nie. Ale gejem jest 'Bard' :(

ekapuscinska

Tak Lukr Evans jest gejem, i Adam Brown (Ori z Hobbita ;)) tez...

kinkikiki

...zawsze mnie ciekawiła ROZBIEŻNOŚĆ między kobiecą fascynacją mężczyzną dziś a jej echem lub zapomnieniem jutro - i związki w których kochają się ze swoimi facetami skrycie marząc o kimś innym - np.o LEE :)

ciekawa rozprawa naukowa by z tego powstała:)

testem mojego upodobania będzie moment w którym za 10 lat nadal będę je żywic z taką samą siłą - dokonując takiego samego ''wyboru'' nie będąc w nudnym związku w którym muszę udawać nie kogoś innego ale z kimś innym :)
no - i na tym forum mnie już nie będzie:)

a tak na marginesie - PRAWDOPODOBNIE GEJ lub BI :) idzie ku lepszemu:)

kinkikiki

Fajnie.

użytkownik usunięty
kinkikiki

Eee ale co z tego nawet jeśli jest - przecież i tak masz niemal zerowe szanse u niego.

@&#$?#!+^! Boże ludzie, ale wy smęcicie ;/ To, że o to pytam nie znaczy, że już snuję naszą wspólną przyszłość. Jest moim ulubionym aktorem i mnie to po prostu ciekawi. A skoro już sugerujesz coś takiego to cię oświecę; Lee mi się bie podoba :#

kinkikiki

plany na wspólną prztszłość*

użytkownik usunięty
kinkikiki

Dobra przyznaję się, celowo to napisałem aby dostać szczerą odpowiedź. Lepiej napisać złe rozwiązanie niż się o nie zapytać, to działa jak cholera.

kinkikiki

To tylko plotka. Ludzie plotkują, że jest z Richardem Armitagem tylko dlatego, że nie ma dziewczyny (a przynajmniej nie pokazuje się z nią publicznie) i na premiery jeździ z rodzicami :/

kinkikiki

a czy to ma znaczenie,jest świetnym aktorem.jako król elfów był fascynujący,poza tym to sympatyczny facet.

Wera_135

nie, nie ma znaczenia, ale mnie ciekawi bożee...czytajcie wcześniejsze komentarze jak już się wypowiadacie. I owszem, jest świetnyn aktotem, ale nie wiem czy jest sympatyczny, bo go nie znam >,<

kinkikiki

pisząc sympatyczny miałam na myśli,że jest zabawny i ma poczucie humoru,co widać w hobbicie,gdy w wolnym czasie rozbawiał resztę ekipy.lubię takich ludzi bez względu,czy znam ich czy nie-o to mi chodzi w mojej opinii.

kinkikiki

Stary temat, no ale że dopiero teraz się oficjalnie ujawnił, to odpowiadam: tak, jest gejem.

Kaja82_fw

Chociaż najpierw stwierdził że sypiał z kobietami jak i facetami, dopiero później zdeklarował się jako gej :).

buterfly

Zabawne, że prawie wszyscy główni bohaterowie trylogii Hobbita to geje.
Teraz Lee gra Fundacji, gdzie jest wyśmienity.