Dla mnie:
1. Złap mnie, jeśli potrafisz(moim zdaniem jak do tej pory jego najlepsza rola)
2. Krwawy diament
3.Pokój Marvina
W Człowieku w żelaznej masce na pewno nie był słaby. Nie wiem skąd ta malina, ale gdybym miał zgadywać to powiedziałbym ,że z d*py:) Co do Niebiańskiej plaży jestem w stanie się zgodzić, ale zaznaczyć trzeba że tam nikt nie zachwycał nawet uhonorowana Oscarem Swinton. W Titanicu moim zdaniem był taki ,jaki być powinien, dla mnie dobra młodzieżowa, melodramatyczna kreacja. Bardziej podobała mi się niż ta w Romeo i Julii.
byl cienki i stad malina. proste, gdyby byl w miare przyzwoity to by jej nie bylo... swietny aktor, lecz zawsze bedzie mial ta "malinke" w swoim dobytku...
No właśnie nie był cienki, proste. Zadając pytanie "czy zasłużył na malinę" 90% ludzi odpowie Ci przecząco. A baranami przyznającymi nagrody nie można się sugerować ,bo wtedy nie zobaczysz kilku naprawdę dobrych filmów i kreacji.
90% to ci sie chyba cos pomieszalo... moze 90% baranow? zobacz pierwsze trojki ludzi tutaj oceniajacych....
Dla baranów zostawiłem te 10%. Ja nie uważam ,że ten film i kreacja są super i zasługują na miejsce w pierwszej trójce (nawet w pierwszej 10) ,ale nie zgadzam się że zagrał źle.
1. Infiltracja
2. Wyspa Tajemnic / Przetrwać w NY
3. Aviator/ Catch me...
ogólnie to nie spodobał mi się tylko w Człowieku w żelaznej masce,
Co gryzie Gilberta Grape'a - wymieniam tylko jeden tytuł, bo uważam, że ta jedna z pierwszych ról była najlepszą w jego wykonaniu. To jest najlepsza kreacja w jego dorobku i lepszej nie będzie. Zagrał genialnie. Świadczą o tym skargi w których widzowie żalili się, że upośledzone dziecko wykorzystują do kręcenia filmu!