Ja wczoraj oglądałam Infiltracje. Super film, więc zmieniam na Incepcję i Infiltrację;)
Zdecydowanie "Pokoj Marvina","dzienniki koszykarskie","chłopiecy świat";"Co gryzie...","złap mnie...".
Ale pokoj marvina i chłopiecy swiat to jednak moi faworyci.
No i gilbert,ale to troche przez wzgląd na mego idola,choć Leo wymiótł ta rolą.
Kiedys go strasznie nie lubiłam,jakoś drażniła mnie jego twarz.Nie wiem,dlaczego tak diametralnie sie to zmieniło?
Teraz widząc jego nazwisko w tv,film na stówę będzie obejrzany.hehe
Mam zamiar obejrzeć co gryzie Gilberta Grape'a. podobno super, oprócz złap mnie... to lubisz filmy, w których grał jako nastolatek. Oglądałaś np. Incepcję, Infiltrację, albo Aviatora?
.Infiltracja lepsza od incepcji(subiektywnie).Aviatora tylko nie widziałam.Ale nadrobię w najblizszym czasie.Gilbert niedawno był na yt,ale patrze,że spłył.
moj to avator, chociaz ciezko zdecydowac, fenomen jego urody mnie zastanawia ;] bo jest zupelnie zwyczajny ...ALE za to jak on gra. ;]
To akurat można poddać dyskusji. W każdym razie chciałam zauważyć, że nie stwierdziłam, że Titanic jest najlepszym filmem, tylko moim ulubionym.
zdecydowanie Titanic. W tedy był śliczny. Strasznie mi się podoba jak był młodszy(23 lata). A Teraz ?? ehh... no ale starzenie nie można zatrzymac...
nie nie. titanic jako sam film,jest bardzo fajny. a chodzi mi o to że leo w tamtych czasach był ładny.To 2 oddzielne światy :D
bo teraz jest facetem a wtedy był chłopaczkiem i to takim chudziutkim x D duzy wpływ ma tez ze przytył ale dalej mi się podoba .
macie racje.. Infiltracja to najlepszy film z leo. ale Incepcja na drugim miejscu:D
Kocham Titanica ale myślę, że Leo genialny był w Co gryzie Gilberta Grape'a, Złap mnie jeśli potrafisz i Wyspie Tajemnic chociaż też podobał mi się w Drodze do szczęścia