Leonardo DiCaprio

Leonardo Wilhelm DiCaprio

9,0
266 882 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Leonardo DiCaprio

Ja bardzo lubię Wyspę Tajemnic. ;]

EmilienW

ja infiltracja

użytkownik usunięty

Infiltracja

użytkownik usunięty

Wyspa Tajemnic.

gangs of new york

Incepcja, Co gryzie Gilberta Grape'a, Złap mnie jeśli potrafisz

Gangi Nowego Jorku

użytkownik usunięty

Ja wczoraj oglądałam Infiltracje. Super film, więc zmieniam na Incepcję i Infiltrację;)

Zdecydowanie "Pokoj Marvina","dzienniki koszykarskie","chłopiecy świat";"Co gryzie...","złap mnie...".

użytkownik usunięty
Deppomaniaczka

Złap mnie jeśli potrafisz jest super;)

Ale pokoj marvina i chłopiecy swiat to jednak moi faworyci.
No i gilbert,ale to troche przez wzgląd na mego idola,choć Leo wymiótł ta rolą.
Kiedys go strasznie nie lubiłam,jakoś drażniła mnie jego twarz.Nie wiem,dlaczego tak diametralnie sie to zmieniło?
Teraz widząc jego nazwisko w tv,film na stówę będzie obejrzany.hehe

użytkownik usunięty
Deppomaniaczka

Mam zamiar obejrzeć co gryzie Gilberta Grape'a. podobno super, oprócz złap mnie... to lubisz filmy, w których grał jako nastolatek. Oglądałaś np. Incepcję, Infiltrację, albo Aviatora?

.Infiltracja lepsza od incepcji(subiektywnie).Aviatora tylko nie widziałam.Ale nadrobię w najblizszym czasie.Gilbert niedawno był na yt,ale patrze,że spłył.

użytkownik usunięty
Deppomaniaczka

Ja bardzo chcę obejrzeć gangi NY. podobno fajny;)

Ja też.Chyba go kiedys widziałam,ale za grosz nie pamiętam.

p.s.Widzę,że wierna fanka Leo..hehe.Tak trzym!

użytkownik usunięty
Deppomaniaczka

no wiem;) uwielbiam go.

Infiltracja i Chłopięcy świat

moj to avator, chociaz ciezko zdecydowac, fenomen jego urody mnie zastanawia ;] bo jest zupelnie zwyczajny ...ALE za to jak on gra. ;]

użytkownik usunięty
em_kej

czasami mówiono, że grę aktorską nadrabia urodą:) moim zdaniem ma to i to:)

Jeżeli chodzi o ulubiony film to Titanic, ale nie jest to najlepsza rola Leonardo.

użytkownik usunięty
Daga_93

titanic to fajny film, ale na pewno nie najlepszy:)

To akurat można poddać dyskusji. W każdym razie chciałam zauważyć, że nie stwierdziłam, że Titanic jest najlepszym filmem, tylko moim ulubionym.

titanic oraz infiltracja

hupcio

zdecydowanie Titanic. W tedy był śliczny. Strasznie mi się podoba jak był młodszy(23 lata). A Teraz ?? ehh... no ale starzenie nie można zatrzymac...

użytkownik usunięty
Laska2343

no cóż, aktor nie musi być piękny, tylko musi dobrze grać.;)

no wiemm ale uroda też nie jest zła. W końcu też musi byc ;)

użytkownik usunięty
Laska2343

laska2343 leo akurat jest przystojny;)

no wiem ale dla mnie był "ładniejszy" jak miał 23 lata. Każdemu inaczej się podoba xd

użytkownik usunięty
Laska2343

ale nie do końca rozumiem. podoba ci się titanic bo leo był wtedy ładny?

nie nie. titanic jako sam film,jest bardzo fajny. a chodzi mi o to że leo w tamtych czasach był ładny.To 2 oddzielne światy :D

użytkownik usunięty
Laska2343

Aha:D to spoko

Laska2343

bo teraz jest facetem a wtedy był chłopaczkiem i to takim chudziutkim x D duzy wpływ ma tez ze przytył ale dalej mi się podoba .

Incepcja,

Wyspa tajemnic, Złap mnie jeśli potrafisz i Titanic

violusek

incepcja,wyspa tajemnic, Titanic,infiltracja :)

stolcia

p.s jeszcze Romeo i Julia fajny ale smutny może nie aż tak jak Titanic ale jednak

stolcia

tak, tak zdecydowanie jeszcze Infiltracja!

użytkownik usunięty

macie racje.. Infiltracja to najlepszy film z leo. ale Incepcja na drugim miejscu:D

Titanic, Blood Diamond

Kocham Titanica ale myślę, że Leo genialny był w Co gryzie Gilberta Grape'a, Złap mnie jeśli potrafisz i Wyspie Tajemnic chociaż też podobał mi się w Drodze do szczęścia

"Titanic"

Titanic i Aviator :)) Ale naj to Titanic <3 Kocham ten film . pozdrawiam! = ^.^ =

AudreyHepburn92

Boże, ja też. Ten film jest najlepszym filmem na świecie. Uwielbiam go w tej roli <3

użytkownik usunięty
isobel

a ja myśle że ten film jest jednym z jego gorzych:D

użytkownik usunięty

ciężko powiedzieć on jest perfekcyjny w każdej odsłonie. widziałam wszystkie filmy z jego udziałem i uważam go za najlepszego aktora Hollywood. zastanawiam sie tylko gdzie jest jego Oscar!!!! pozdrawiam