Jak można mówić, że się aktora nie lubi z powodu jakiegoś filmu? A później WOW świetna rola - zaczynam go lubić!
Tyle Was tu jest na tym forum wpisujcie o co chodzi?
No właśnie to mnie wkurza...ja Leo lubie od zawsze ;) Wczesniej lubilam tylko jego gre, ale stopniowo zaczal mi sie podobac jego wygląd ;D Nie zmieniam swojego stosunku do aktora po jednej roli. Leo jest świetny!
To ja się przyznam, ze jako małolata nie lubiłam zbytnio DiCaprio. Nie zeby az tak, po prostu jak o nim słyszałam to myślałam "a to ten co się podoba wszystkim dziewczynom...", bo mi się nie podobał. Ale jakieś 2 latka temu oglądnęłam se przypadkiem "Złap mnie jeśli potrafisz", właściwie tylko dla Toma Hanksa, bo jego zawsze uwielbiałam. Az się zdziwiłam jak po tym filmie powiedziałam do siebie: "Z ciebie to jest, Alka -idiotka!. Leonardo był super w tym filmie..."... No i tak się zaczęło oglądanie filmów z Leo;) Na półce mam wszystkie jego filmy oprócz "Titanica" (którego być moze nagram na kesetę jak w TV będzie leciał, a to jest pewne) i właśnie "Złap mnie jeśli potrafisz", które mają mi przysłać lada dzień;)
Pozdro dla fanów Leo:)
(Revolutionary Road juz w drodze http://pl.youtube.com/watch?v=B1NpnlomnOo)
Ja powiem Ci, ze mialam prkatycznie tak samo jak kinol2;]
Tyle, ze po "Co Gryzie Gilberta Grape'a", a po "Zlap.." stwierdzilam w dodatku, ze mi się spodobal, no a pozatym spokojnie dorownywal Hanksiowi ;) ;p
Jak dla mnie Leo jest najlepszym(!) aktorem, co stwierdzilam po wielu zastanowieniach, miedzy innymi z powodu jego mlodego wieku i naprawde duzego dorobku aktorskiego :)