Leonardo DiCaprio

Leonardo Wilhelm DiCaprio

9,0
266 936 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Leonardo DiCaprio

Jak można mówić, że się aktora nie lubi z powodu jakiegoś filmu? A później WOW świetna rola - zaczynam go lubić!

Tyle Was tu jest na tym forum wpisujcie o co chodzi?

archer12

No właśnie to mnie wkurza...ja Leo lubie od zawsze ;) Wczesniej lubilam tylko jego gre, ale stopniowo zaczal mi sie podobac jego wygląd ;D Nie zmieniam swojego stosunku do aktora po jednej roli. Leo jest świetny!

Mona

To ja się przyznam, ze jako małolata nie lubiłam zbytnio DiCaprio. Nie zeby az tak, po prostu jak o nim słyszałam to myślałam "a to ten co się podoba wszystkim dziewczynom...", bo mi się nie podobał. Ale jakieś 2 latka temu oglądnęłam se przypadkiem "Złap mnie jeśli potrafisz", właściwie tylko dla Toma Hanksa, bo jego zawsze uwielbiałam. Az się zdziwiłam jak po tym filmie powiedziałam do siebie: "Z ciebie to jest, Alka -idiotka!. Leonardo był super w tym filmie..."... No i tak się zaczęło oglądanie filmów z Leo;) Na półce mam wszystkie jego filmy oprócz "Titanica" (którego być moze nagram na kesetę jak w TV będzie leciał, a to jest pewne) i właśnie "Złap mnie jeśli potrafisz", które mają mi przysłać lada dzień;)
Pozdro dla fanów Leo:)
(Revolutionary Road juz w drodze http://pl.youtube.com/watch?v=B1NpnlomnOo)

number_nine

Ja powiem Ci, ze mialam prkatycznie tak samo jak kinol2;]
Tyle, ze po "Co Gryzie Gilberta Grape'a", a po "Zlap.." stwierdzilam w dodatku, ze mi się spodobal, no a pozatym spokojnie dorownywal Hanksiowi ;) ;p
Jak dla mnie Leo jest najlepszym(!) aktorem, co stwierdzilam po wielu zastanowieniach, miedzy innymi z powodu jego mlodego wieku i naprawde duzego dorobku aktorskiego :)