To poprostu jest śmieszne i niemożliwe że taki aktor jak on za taką grę aktorską nie dostał jeszcze
oscara a taka dziewczynka co jest od niedawna na ekranie jak Jennifer Lawrence dostała go i to
jeszcze za rolę w takim głupim filmie !! po prostu żałosne widać ze nie liczy sie tu gra aktorska !!! po
prostu jest to żałosne !
Hej hej spokojnie, bo się powtarzasz :) Co ma z tym wszystkim wspólnego Jennifer Lawrence? Moim zdaniem jest niesamowitą aktorką. Sama nie rozumiem dlaczego Leonardo nie dostał żadnej nagrody, jest to dla mnie chore biorąc pod uwagę jak niesamowitym jest aktorem (jednym z moich ulubionych), jednak Jennifer jest moim zdaniem prześwietna.
użyłam jej po prostu jako przykładu tylko tyle bo jest więcej takich aktorek dla mnie tez nie jest zlą aktorką tylko chodzi mi po prostu o tego Oscara bo ja dla mnie to ona ma zbyt małe doświadczenie aktorskie na taka nagrode ale ogółem nie podalam jej dla przykladu bo jej nie lubie ...
Moim zdaniem musiał komuś z poważnych szych zaszkodzić... nie widzę innego wyjścia. Spokojnie sądzę że dostanie jeszcze oscara za całokształt twórczości co będzie idealne bo kocham go we wszystkich filmach.
Powinien dostać już za "Co gryzie GG" !!! Nie mówiąc o Infiltracji, Złap mnie jeśli potrafisz czy (IMHO - może małe zaskoczenie, ale gra THE BEST) Wyspie Tajemnic! DiCaprio absolutnie "ciągnie" w górę Wilka z Wall Street.
W 1997 czy 1998 "wypiął" sie(nie pojawił sie na gali) na akademie za brak nominacje za role w "Titanicu" i za to szacun dla niego.
DiCaprio moim zdaniem jeden z najlepszych aktorów w historii kina, zagrał w co najmniej 5 mistrzowskich ról i bardzo dziwi brak Oscara, On i Depp na pewno zasługują na nagrodę z tym że ten drugi nie grał w tak dobrych filmach.
W pełni zgadzam się z wypowiedziami powyżej, za kilka filmów należał mu się Oscar, ale nie zgadzam się że powinien dostać za całokształt ten ostatni jest taki...hm..honorowy jak nie ma za co damy za wszystko, to u schyłku kariery taką nagrodę się wręcza, tymczasem mamy do czynienia z człowiekiem, który jest w pełni sił. Dla w zasadzie każda Jego rola jest świetna. Ale kapituła bywa kapryśna - dlaczego nie wie nikt.