Leonardo DiCaprio

Leonardo Wilhelm DiCaprio

9,0
266 882 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Leonardo DiCaprio

Ostatnio oglądam dużo filmow z Leo (sama nie wiem czemu :P) i muszę stwierdzic, że to bardzo, bardzo utalentowany facet. Wiele ludzi go niedocenia, a to z powodu tej jednej nieszczęsnej roli w "Titanicu" (choć on mi sie tam podobał i nie wiem czemu nie dostał tej nominacji do Oscara)... teraz tylko czekam aż do kin wejdzie "Aviator", a DiCaprio pokaże nam wszystkim na co go tak na prawde stać!

Angel_a

nareszcie jakis pozytywny komentarz :)
mi sie wydaje ze bluzganie na film titanic, spowodowalo to iz byl kasowy i ze byl amerykanski, co sie kinomanom z europy nie sopdobalo.
no i zaczeli jechac na leonarda, bo dziewuchy sie nim podniecaly :D i dlatego ze osignal wielki sukcces w mlodym wieku (ile on tam mial z 25 ?:)

Angel_a

Miał jeszcze mniej, bo 23 :D:D:D Pozdro :)

użytkownik usunięty
Angel_a

zgadzam sie uwazam ze dicaprio jes jednym z najleprzych aktorow mlodego pokolenia swietne role w co gryzie calkowitym zacmieniu chlopicym swiecie zlap mnie celebryty i aviatoze ten facet ma ogromny talent i wcale nie uwazam go za amanta !!!!!!! ludzie poprostu zaszuflaaatkowali go po tytanicu jako slodkiego chlopczylka zupelnie niewiem czemu bo on naprawde gra bardzo ruznne role