nie widziałam pozostałych filmów, zatem nie wiem jak zagrali pozostali nominowani, ale podejrzewam, że McConaughey może być poważnym rywalem, bo ma facet niezły talent i z każdym filmem jestem zaskoczona tym, jak dobrze potrafi zagrać. Ale wracając do DiCaprio - scena jak pełzał po schodach i czołgał się do samochodu po prostu mnie rozwaliła na łopatki, generalnie było dużo świetnych momentów w filmie i mówimy tutaj o grze DiCaprio, a nie o samym filmie, bo od tego jest inna kategoria. Także trzymam kciuki za Leo i jeśli dostanie Oscara, to moim zdaniem w pełni zasłużonego.
musi dostać tego oskara genialnie zagrał jak nie teraz to juz chyba nigdy nie dostanie akademia go nie lubi czy co dla mnie to powinien miec juz co najmniej 2 oskary nie sadzicie :) ?
Kogo obchodzą Oscary? Ta nagroda już dawno zeszła na psy. Wystarczy spojrzeć ile nagród ma DiCaprio a ile mu się należy... Poza tym DiCaprio jest klasą samą w sobie, nie musi być postrzegany przez pryzmat Oscarów. Najlepszy aktor ostatnich lat, życzę mu tak świetnych ról jak do tej pory. I w ogóle to marzy mi się, żeby jeszcze raz zagrał u Nolana.
A ja się nie mogę doczekać Mcconaugheya u Nolana... pokazał w tym roku że się świetnie sprawdzi (Detektyw, Dallas Buyers Club, czy krótka scena w Wilku)
I masz rację - Oscary nic nie znaczą. ale nadal są fajnym widowiskiem :) I głownie dla niego się ogląda. I miło będzie gdy Leo dostanie w końcu to na co zasłużył
Od kiedy usłyszałam, że gra w najnowszym filmie Nolana, stwierdziłam, że się sprawdzi. W ogóle nie wiem jak wy, ale ja już się nie mogę doczekać premiery Interstellar.