Leonardo DiCaprio

Leonardo Wilhelm DiCaprio

9,0
266 936 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Leonardo DiCaprio
paul_van_dyk_87

Ja nie, bo ten film jest słaby, a sam dicaprio miał w przeszłości dużo ciekawsze role.

Boskigrom

A nasłuchałem się wielu opinii, że to bardzo dobry film Scorsese, jak i sama rola DiCaprio.

Banana_Power

Bo to jest bardzo dobry film Scorsese z jeszcze lepszą rolą DiCaprio.

Heatseeker

Nie. To jest kiepski film Scorsese z nieco lepszą rolą DiCaprio.

paul_van_dyk_87

nie widziałam pozostałych filmów, zatem nie wiem jak zagrali pozostali nominowani, ale podejrzewam, że McConaughey może być poważnym rywalem, bo ma facet niezły talent i z każdym filmem jestem zaskoczona tym, jak dobrze potrafi zagrać. Ale wracając do DiCaprio - scena jak pełzał po schodach i czołgał się do samochodu po prostu mnie rozwaliła na łopatki, generalnie było dużo świetnych momentów w filmie i mówimy tutaj o grze DiCaprio, a nie o samym filmie, bo od tego jest inna kategoria. Także trzymam kciuki za Leo i jeśli dostanie Oscara, to moim zdaniem w pełni zasłużonego.

paul_van_dyk_87

musi dostać tego oskara genialnie zagrał jak nie teraz to juz chyba nigdy nie dostanie akademia go nie lubi czy co dla mnie to powinien miec juz co najmniej 2 oskary nie sadzicie :) ?

damian050791

Kogo obchodzą Oscary? Ta nagroda już dawno zeszła na psy. Wystarczy spojrzeć ile nagród ma DiCaprio a ile mu się należy... Poza tym DiCaprio jest klasą samą w sobie, nie musi być postrzegany przez pryzmat Oscarów. Najlepszy aktor ostatnich lat, życzę mu tak świetnych ról jak do tej pory. I w ogóle to marzy mi się, żeby jeszcze raz zagrał u Nolana.

lowgravity

to fakt w sumie wazne ze gra zajebiscie tego nikt mu nie odbierze

lowgravity

A ja się nie mogę doczekać Mcconaugheya u Nolana... pokazał w tym roku że się świetnie sprawdzi (Detektyw, Dallas Buyers Club, czy krótka scena w Wilku)
I masz rację - Oscary nic nie znaczą. ale nadal są fajnym widowiskiem :) I głownie dla niego się ogląda. I miło będzie gdy Leo dostanie w końcu to na co zasłużył

Kulasisko_Pospolite

Od kiedy usłyszałam, że gra w najnowszym filmie Nolana, stwierdziłam, że się sprawdzi. W ogóle nie wiem jak wy, ale ja już się nie mogę doczekać premiery Interstellar.

użytkownik usunięty
paul_van_dyk_87

Należy mi się!!!!

użytkownik usunięty

mu*