Karate? Kick boxing? śmieszne. I w dodatku robi tragiczne i prymitywne filmy.
W dodatku zabrała się za Punishera - jednego z moich ulubionych bohaterów komiksowych. Jeśli spieprzy ten film to jej urwę głowę.
Ja powinnam urwać Tobie za te bzdury które wypisujesz. Chora bo uprawia sport? Może mi jeszcze powiesz że ten sport jest przeznaczony tylko dla facetów? Kick boxing w sumie za ciekawy nie jest ale karate? Myślisz że to jakaś durna bijatyka? Zapoznaj się trochę bardziej z tym sportem i dopiero potem się wypowiadaj.
żebyś wiedział. a według Ciebie co robi prawdziwa kobieta? może kur.wa sprząta i gotuje? jaaaaaaasne. grew up.
Od prawdziwej kobiety oczekuję kobiecości - to jest między innymi
delikatności - naparzanie się po pysku do tego nie należy - tak jak
robienie filmu o punisherze.
no tak, bo pewnie to prawdziwego faceta należy naparzanie się po pysku... a znasz ją? wiesz jaka jest? to że uprawiała taki sport a nie inny nie musi oznaczać że prywatnie jest jakąś twardą oziębłą laską.
Zastanów się nad tym co mówisz...ta kobieta 'uprawia' sztuki waliki i
robi filmy o przemocy. Najbardziej to mnie rozbroiła w hooligans i
gloryfikacją kiboli...ten film mówi wiele o jej osobowości...a teraz
wzięła się za punishera...kolesia, który jest masowym mordercą
(przestępców).
Przemoc to domena mężczyzn...i to tylko tych mało inteligentnych. Ja sam
prowadzę sportowy tryb życia i z pewnością nie zaliczam się do wątłych
młodzieńców...ale z przemocy korzystam tylko w ostateczności.
Ps
Punishera bardzo lubie...ale panie Lexi A. z głową ma coś na bank.
ok, niech Ci będzie. poglądów Twoich nie zmienię i nawet nie zamierzam. tylko wiedz, że np. karate z przemocą nic wspólnego nie ma. a tematyka filmów nie odzwierciedla charakteru człowieka.
Jakie kto robi filmy, to dużo mówi o tym kim jest. Tak jak uprawianie
'sportów' walki. Walka fizyczna łączy się z przemocą, czy tego chcesz
czy nie. Trzeba być skończonym idiotą by temu zaprzeczyć. Rozumiem
jeszcze kung fu i tą całą pseudo filozofie życia...ale walka to
walka...zwykła przemoc. A karate jest tylko doskonaleniem metody walki.
Plus...w ciekawostkach napisane jest, że jej brejdak był hoolsem i
zabierał ją na mecze od 5-go roku życia...widziałem już nie raz co
starsi bracia 'robią' ze swych młodszych siostrzyczek. Owe dziewczynki
uznają swoich 'dorosłych' braciszków za ideał mężczyzny itd. Tyle
żałosne co głupie...a gdy taka osoba stanie się kobietą to ma prawdziwy
dramat w głowie.
Ps
Moim zamiarem nie było obrażenie nikogo...
miejmy nadzieję że nie skopie Punishera, z tego co widziałem na trailerach może być całkiem dobrze, a co do dyskusji, masz w większości rację
Też sądziłem, że będzie niezły...ale potem dowiedziałem się o planownym
ograniczeniu wiekowym - pg-13. DRAMAT!
Heh janko_bzykant mamy rok 2009 film juz jest bardziej dostepny obejrzyj i dopiero pisz pierdoly, co do kobiet - maja takie same prawa jak my mezczyzni, to ze kobieta uprawia "brutalny" sport i rezyseruje filmy z przemoca fizyczna, nie znaczy odrazu ze ma cos z glowa, poprostu moze chce pokazac ze kobieta takze potrafi...troche zrozumienia szowinisto
Do nozix
Ta, ta. Widziałem już film. Tragedia. Nudy, słabe efekty specjalne, beznadziejne sceny akcji i zero fabuły.
janko_bzykant tu sie z toba zgodze film punisher skopany na maxa, fabula cienko zarysowana, jedna wielka mlucka i nic poza tym, aktorzy zle dobrani, jedyne co mi sie podobalo to troche wieksza zgodnosc z komiksem niz w poprzedniej czesci. Co nie zmienia faktu ze kobietom nie wolno krecic takich filmow ;]
Sorry zle sformulowalem ostatnie zdanie, mialo to byc tak - Co nie zmienia faktu ze kobiety maja takie same prawo jak faceci do krecenia filmow brutalnych, choc nie zawsze im to wychodzi ;]
Sam trenowałem karate i wiem, że kobiety w mordobiciu są ostrzejsze od facetów. Trenowałem karate w sekcji mieszanej. I kobiety i mężczyźni w jednym, dlatego wiem co mówię. BTW to ci powiem, że z kobietami, z którymi trenowałem, u3mywałem także kontakty poza dojo (sali treningowej) i zachowywały swoją kobiecość.
Co do starszych braci i młodszych siostrzyczek. To powiem ci, że twoja jest racja.
Przeszkadza ci, że kobieta kręci męskie kino??? Stary zejdź na Ziemię. Równouprawnienie. Wg. mnie to bardzo dobrze jej wyszedł film "Hooligans". Męskie i agresywne naparzanie się na meczach, ukazane w porządny sposób i bardzo mi się podobało.
Widziałem trailery do "Punisher: War Zone" i myślę, że będzie dobry. A co do PG-13, to wiem, że MPAA nie zgodziło się na to i dali od razu kategorię wiekową R (dla dorosłych jakby ktoś nie wiedział). A na dowód to zerknij sobie na to: http://www.youtube.com/watch?v=wkxLWWiz5O8
Pozdrawiam wszystkich bez wyjątków i do usłyszenia.
Ty Janko Impotent, ja pracuje w ochronie, więc między innymi ochona imprez masowych. Widuje naprawdę twarde babki które tłuką facetów z pięści, to jest naprawdę seksowne, więc trochę pofolguj z tymi wypowiedzeniami swoimi.
jestem facetem ale takich bzdur jakie ty piszesz janek na na filmwebie jeszcze nieczytałem! ida twoim tokiem rozumowania to faceci nie powinni kręcić melodramatów bo to nie męskie a kobiety won do męskiego kina?? chrzanisz jak potłuczony i tyle!
Nie rozumiem o co ci chodzi? Jest wiele kobiet które próbuja sił w męskich sportach (kickboxing, MMA, sporty samochodowe czy motocyklowe). Jeśli chodzi o jej filmy to Punishera całkiem spaprała ale Hooligans to rewelacja, zresztą po filmie widać że temat zadym stadionowych i kibolów nie jest jej obcy.