Co ma gościu Fredy do bycia transem to dwa różne bieguny. Ty serio uważasz że geje tolerują transów? Obódź się tak samo trzymają się od nich z daleko, to że są wrzuceni do tej samej tęczowej flagi nie oznacza że chcą mieć z nimi coś wspólnego. A dwa bardzo wątpliwa jest ta zmiana braci.
To wszystko jest dziwne i ja do tego podchodzę tak samo jak do Bruca Jennera ojca bodajrze 6 dzieci, który na starość stwierdził że jest kobietą. Ale oczywiście każdy wie że to bzdura i utwierdza go w jego chorobie psychicznej. Mi jest szkoda każdej takiej osoby, znałem osobiście kiedyś takiego osobnika tylko w odwrotną stronę, nigdy nie potepiałem nie oceniałem. Ale jak ktoś mnie się spyta czy faktycznie da się zmienić płeć odpowiem prawdę. NIE. Ponieważ zmiana płci to nie zmiana wyglądu, to uwarunkowanie biologiczne do urodzenia lub zapłodnienia.
Hahaha :D Pamiętam i kojarzę to :)
W sumie to nie wiadomo czy się śmiać, czy płakać.
Ta to faktycznie jest nieźle odklejona :)
Podobnie zresztą jak K.Kotula.
Ale je obie przebija i połyka Jachira :))
Ta to jest prawdziwa mistrzyni i tytanka intelektu :D
Ręce i nogi opadają. Generalnie wszystko opada :)
Kto takie coś wybiera do sejmu, to nie wiem.
Ogólnie rzecz biorąc, lewica to stan umysłu.
No rzeczywiście lewica to jakaś wylęgarnia takich wynalazków, że kopara opada jak coś palną. :-) Te ich naukowe teorie to w większości zasługują na nagrodę antynobla. ;-) Teraz jeszcze wymyślili, że ogłoszenia o pracę muszą być sformułowane w sposób neutralny płciowo. :-) Jakiś dziennikarz zapytał panią Biejat jak w takim razie pracodawca ma napisać neutralnie płciowo, że poszukuje zbrojarza lub blacharza, na co pani Magdalena speszona odpowiedziała, że to wszystko będzie się z czasem docierać. :-))))
O żesz kurdesz! Tego to akurat nie słyszałem. Dzięki za to info, bo ten akurat temat jest mi bliski siłą rzeczy. A co do pani Żukowskiej, to ostatnio trafiłem na taki filmik. Wyskoczył mi na stronie głównej Youtuba. https://www.youtube.com/watch?v=gn7S5inopUs
Kolejny z jakże wielu popisów głupoty owej pani.
Chociaż z drugiej strony - wbrew autorowi tej wrzuty - ja tam żadnego rozjechania nie widziałem.
Ot, zwykła debata jakich wiele na szklanych ekranach.
Ps. Jestem na świeżo po "Licencji na zabijanie" z Daltonem, Soto, Davi, Lowell i del Toro, a przed "Trzema Muszkieterami i D'Artagnanem" z Evą Green i Vincentem Casselem. To tak w tematyce filmowej.
BTW. Plus za avatar. Ajax to fajny klub. Mają jedną z najlepszych na świecie szkółek piłkarskich dla dzieci/młodzieży. Rozumiem, że jesteś fanem.
Ja jednak zawsze wolałem PSV.:)
Trzeba przyznać, że politycy lewicy to tytani intelektu, ale trzeba też przyznać że ci ich wyborcy to jeszcze lepsze oryginały. :-) Polecam ci wywiady z nimi na YouTube z jakichś parad równości, to co oni tam bredzą to włosy dęba stają. :-) A kojarzysz takiego "artystę" jak Jaś Kapela? :-) Gość jeszcze dostał stypendium od państwa na pisanie jakiś wierszy o aborcji. Natomiast odnośnie filmu, to widzę z tego co kolega pisze i ocenia, że również jesteś fanem starszego kina. To fajnie, że jest więcej fanów dawnej kinematografii. Szczerze mówiąc to ja sporadycznie oglądam nowe filmy bo robią straszną sieczkę, w której najważniejsze jest LGBTQ i czarni aktorzy a reszta często robiona na odwal. :-) Odnośnie Ajaxu to zawsze lubiłem ten klub, bo grają tam młodzi zawodnicy, często tacy którzy potem robią karierę w wielkich klubach a fajnie zobaczyć początki ich kariery, zanim jeszcze odwali im sodówka.;-) PSV kibicuję jak gra w europejskich pucharach. ;-)
Cześć. Z tymi filmami u mnie, to w sumie nie ma jakiejś złotej reguły. Lubię i stare i nowsze kino. Jeśli film mi podpasuje, zainteresuje mnie fabuła, historia, poruszany wątek/temat etc. a czasem nawet sam opis, plus znana, lubiana i ceniona przeze mnie obsada, to nie ma znaczenia data produkcji. Ostatnio natknąłem się np. na bardzo dobry film z 2013 - W obronie własnej. To na razie tyle tak na szybko, bo zaraz w TV dwa klasyki filmowe - "Czas Apokalipsy" w TVP Historia, a zaraz po nim "Jutro nie umiera nigdy" w TVP 2. A więc bez reklam - co jest praktycznie warunkiem oglądania przeze mnie filmu na szklanym ekranie. Jak mi się uda i nie zasnę, to obejrzę oba :)