Lily CollinsI

Lily Jane Collins

8,2
31 939 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Lily Collins

Kurczę .... 5 filmów (poza tymi z 2013) a jakie towarzystwo w każdym - tu Sandra Bullock, tam
Julia Roberts,Sigourney Weaver. I mimo, że córka Philla to okazuje się, że całkiem
utalentowana i dzięki Bogu mało podobna do taty :D No zobaczymy co z tego wyrośnie ;)

dark_tinkerbell

mi się podobała w porwaniu i królewnie śnieżce, jak na młodą aktorkę spisała się nieźle :) ciekawa jestem innych filmów z jej udziałem, mam nadzieję, że nas pozytywnie zaskoczy :)

dark_tinkerbell

Co chcesz od Phila? Co? Właśnie, żeby odziedziczyła chociaż część jego talentów. Z wyglądu, to faktycznie raczej do matki podobna i dobrze.

ewej

:D Broń Boże nie tykam się Philla - chodziło mi o to, że są aktoreczki które mają znanych rodziców a za grosz nie mają talentu a jednak karierę robią. I tu zndanie "mimo, że córka Philla" oznaczał nic wiecej jak to dziewczyna ma po prostu talent a nie tylko znane nazwisko :)

dark_tinkerbell

A to w takim razie w porządku :-) Ale nazwisko Collins na pewno miało znaczenie przy castingach, niby mówią że nie wiedzieli, ale jaasne ;-) Phil ma bardzo duże wpływy w showbiznesie, mimo że nie wygląda na takiego. Może bezpośrednio nie wpływał, ale liczą się tam z jego osobą.