ale czy tylko mi ona przypomina Ninę Dobrev??? Nie tak dosłownie ale w wielu elementach.
A mi wyglada na córke Jordany Brewster
http://www.filmweb.pl/person/Jordana+Brewster-5789#
ma podobne rysy. Najwidoczniej ona jest podobna do wielu aktorek może to jej pomogło w karierze.
Jak zobaczyłem temat, to chciałem napisać, że wygląda jak córka Jordany, ale nie zdążyłem ;)
Co do Niny Dobrev, to mi jakoś jej wcale nie przypomina.
jak zobaczyłem ją w jednym filmie na początku myślałem że to Madeline Zima ;) Jednak tamta aktorka jest tak brzydka że aż ładna a ta jest po prostu ładna
btw skąd ja wiedziałem że jak wejde na profil tej Dobrev to będzie jakaś beznadziajna aktorka z dannych serialików dla młodziezy, przypuszczalnie wampirach lub czarodziejkach (te ostatnie już niemodne więc o wampirach) aha no i ocena oczywiście 8.2 jak Di Caprio czy dep
Tak ale tylko troszeczkę. Nina i Victoria są jak bliźniaczki. Na serio to wam mówię, przynajmniej jak dla mnie ;) pozdro
Jak zobaczyłem w kinie plakat z Królewny Śnieżki, to myślałem, że to Rooney Mara... no i czytam: Julia Roberts, Lily Collins, Armie Hammer, a gdzie Rooney?! Wielkie było moje zdziwienie, kiedy odkryłem, że to jednak nie Rooney tylko Lily :)
wg mnie jest też bardzo podobna do córki Madonny, mogłyby być siostrami, ale pewnie odnoszę takie wrażenie przez te ogromne brwi :D